Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (104)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Maaria, din schema pe care mi-a dat-o mie pediatra se face asa:
la 12 luni Priorix (ROR),
la 14 luni Varil-Rix
la 18 luni Rapel Infanrix
Pupici lui Luca!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Chiar vroiam sa zic ca nu i-a trecut totusi roseata (sau i-a aparut iar, ca nu mai stiu nici eu ). Nu e nici umflat si nici nu cred ca il mananca si nici nu pare sa evolueze in vreun fel, e doar rosu la coltul ochiului. O sa ma uit si pe prospectul de la Genticol, dar sansele sa pot sa-i pun picaturi in ochi sunt foarte mici, ca nu sta. Oricum, mersi pentru sfat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutam pe toata lumea si noi repede pe aici ,sunt cu Mihaita in spate si-mi bate in taste ca disperatul,hi,hi,hi!
Mitzura,incearca sa nu ajungi prea repede la micut cand se trezeste noaptea,plange putin si apoi adoarme,cu timpul poate se dezvata.Ce-i mai face ochisorul?
Eu nu cred ca as avea vreodata curajul sa-mi las copilul cu o bona,poate sa-i pun o camera de filmat sa-i supravegheze,as fi tot timpul suspicioasa,daca maltrateaza copilul?
Am vazut pozicile cu pitici,sunt toti niste scumpi!
Va pupik !

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
[url=http://community.webshots.com/user/camelia72]POZE[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Saluti! vaz ca pina pe 15 nu mai avem nici o aniversare...
Andreea, esti nascuta in aceeasi zi cu sotul meu!
Gabriela, ma bucur sa aud vesti bune!
Doamna Bibi, sa nu ma-njuri ca-ti zic pe invers decit au zis fetele, dar as mai merge la un medic sa ma asigur ca nu-i nimic serios cu ganglionii aia... dar este bolnavior??
Pupam copilasii bolnaviori, uf ca vine acu sezonu` virozelor, ma ia cu rau prin corp...
Vaz ca mai toate ati inceput serviciul, io ma tin batzoasa sa stau pna la capat cu ilinca dar io stiu, vaz ca shefu ma intreaba tot mai des cind ma intorc si nu am nici un chef...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de august si tzucurica fara motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Carmen,nu are absolut nimic,e vioi,nu-l doare nimic...Nu stiu ce sa mai zic.Oricum va trebui sa merg in scurt timp la vaccin cu el si o sa-l vada si doctorita mea,dar am fost (de fapt mama disperata) la Budimex cu el.

Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
gabi, felicitari, asa ma bucur pt tine, chiar m-am tot gandit ieri la voi.
carmen, serios? in aceeasi zi? auzi, da' e chisat?
monica, si eu as zice sa vezi medicul, doar asa de control
pupacim bubuta biancai
mitzu, si eu as zice sa-l lasi, macar putin sa planga (stiu ca ai spus ca ti-e greu) si poate adoarme singurel la loc.
mie mi-a mai trecut gatul, acum m-a luat nasul si capul. aseara am luat un medicament de asta de noapte si inca si acum sunt tehuie de cap, dupa 10 ore de somn
pupi s-a trezit cu fundu-n sus si plange de cand l-a vazut pe tati plecand la munci
am vazut toate pozele cu copii minunati
pupici

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

daria, saru-mana pt complimente

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

salutare
eu azi sunt cu nervii la pamant....mi-a plans Andreea in 2 randuri de nu stiam ce sa mai fac.Eu nu stiam ce sa mai fac, ca ea stia...plangea...insa ma dispera plansul ei care era plans de rautate.Dimineata a inceput sa planga ca vrioa in brate in timp ce incercm sa matur si eu putin prin casa.Iar dupa-amiaza, ca nu i-am dat ei borcanul cu mancare sa-l tina(nu aveam nici un chef sa se mozoleasca).Oooffff....stiu ca sunt probleme foarte mici fata de ce citesc aici despre unii puiutzi dar cateodata nervii mei o iau razna de simt ca-mi explodeaza capul.
Eu lapte nu-i mai dau decat dimineata...200ml.

Alice, felicitari pentru primii pasi...am vazut pozele...pupicim baiatu mare.
Maria,l-am vazut pe Luca...mie mi se pare ca seamana putin cu Uka(Olivia)....multi pupici de la noi.
Anca, he, he...Andreea cand i-am tuns bretonul arata ca o capritza mica.Pupam printzesica sa treaca bubitza.
Simona, Monica imi pare rau ca aveti probleme cu bonele...asteptam vesti bune.

Mergi la inceput

rox, eu ma indoiesc ca olivia a vrut sa spuna ca nu mai trebuie dat lapte seara, e atat de importnat pt ei, doar ca "biberonul" nu mai trebuie sa faca parte din ritualul de nani. poate sa bea laptele cand e inca vioi, nu cand e pus in patut, mai ales inainte de culcare. (vezi caria de biberon). si sa nu bea mai mult de jumatate de litru pe zi, pt ca atunci nu va mai manca hrana solida. asta e ceea ce stiu eu, dar n-o luati ca litera de carte.
felicia, imi pare rau ca esti nervoasa, asa mi-a facut si mie pupi dimineata, mai nou vrea sa-l tin in brate la calculator (l-a invatat tati prost) si nu mai pot face nimic.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

si io zic sa nu scoateti laptele la copilasi, ei au nevoie de lapte la varsta asta.. doar ca nu trebuie dat inainte de culcare asa cum a zis andreea.. problema asta e si la noi si ma intreb daca nu o mai adorm cu lapte atunci cum o adorm...

cu bonele... asa-s romancele... vor bani multi si munca putina... io zic ca daca de la inceput ridica problemele astea sa nu va bazati pe ele.. succes mult ca stiu cum e..

Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput