Constanta la apel (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

"LA MULTI ANI!"ALISIA,sa fii o ,toata viata.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

INTALIREA pe 10 septembrie, INCEPAND CU ORA 17.00
la Sinziana acasa?
PARTICIPANTI:

1. SINZI SI DAVID
2. TATIANA SI BIA
3. VIC SI SEBI (+TATI?)
4. ROXA SI PATRICK
5. MADAMSADAMY CU ANDREI SI ANDREEA
6. EMA SI BIBI
7. ANGELIQUE
8. TANIA CU BIBI
9. ADINA CU ANDRADA SI BOGDAN
10. CORNELIA SI MARIA

aM UITAT PE CINEVA???

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
David la 2,6 ani printre valuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani.Alissia!

albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza!
Alisia, LA MULTI ANI!!! sa fii sanatoasa si fericita si sa ai numai bucurii in viata! Gabi, sa va traiasca printesa!
Adriana, mie imi e comod cu laptele de vaca, Patrick bea cam 500ml pe zi si il scot din frigider, il pun in biberon si il incalzesc 30 de secunde la micro. asta tot.
Gyly, e normal sa te sune medicul sa te cheme la vaccin. si voi sa mergeti o data pe luna la control general.
Oana, ce bine ca mananca Paul....cred ca esti super multumita!
Tatiana io cred ca trebuie sa mincati numai in deplasare...ca sa puna si Bia carnitza pe ea!
Simonici, bafta la predare azi!!! cum te mai simti? de la noi.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

roxa, vezi, trebuie sa-mi iau microunde.nu prea ma pasiona pe mine microundele dar inseamna ca o sa am nevoie.si de care lapte de vaca ii dai?

albumul meu
ziua marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

LA MUUUULTI ANI, ALISIA!!!!!!!!!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pai Adriana nu-i musai sa incalzesti la micro dar e mai rapid. il poti incalzi si in baie de apa, dureaza maxim 5 minute. ii au fulga rosu sau dorna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Roxana, nu este putin sa tii laptele doar 30 de sec la micro? Eu ii incalzesc lui Sebi apa pt laptic, timp de 50 de sec, si asa, cand verific temp lapticului pe mana, este aceeasi cu temp corpului. E adevarat ca bibele este mai cald de atat, dar conteaza cum e lapticul, nu?

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

da, roxa, dar e mai greu noaptea.sa zicem ca inca mai serveste noaptea o masa.punem si problema asta.asa la micro e mai usor.pricum eu iti multumesc pt sfat.

albumul meu
ziua marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

La multi ani Alisia!
Ce nasol ca nu sunt changing facilities in RoAici si la Mc sunt.Ar merita dat la ziar pt ca se inmulteste nrl copiilor.Plus ca dl primar a facut locuri de joaca pt copii,dar pana ajung sa se joace sunt
Ieri m-a disperat Biba nu a vrut sa doarma bine.S-a trezit la 8.30 si am tinut-o tot asa:a papat la o ora si mai putin,cred ca iar are puseu de crestere.Papa,dormea jum de ora si apoi o luam de la capat schimbat,papa,etc.Asta pana la 17 cand m-am enervat si i-am pregatit pt baita sa o obosesc.Si a dormit de la 19 pana la 23.50.Neintoarsa,nici macar nu a scos mainile de sub paturica(hobby-ul ei)Apoi s-a trezit si am schimbat-o(nu vroia decat sa papa),papat 5 min si iar nani pana la 3(iar papa)si nani pana la 7.Acum iar doarme de o ora deja.Ieri am facut o parte din bagaj si nu am putut iesi afara si tati a facut cumparaturile saptamanale fara noi.Apoi mi-a facut bagajul ca eu doar am scos hainute.
2 more days to go Si am venit!

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput