Constanta la apel (47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza, neatza!!!
Sunt si eu pe aici, in treacat.... Sebi a marait toata noaptea, nu stiu ce-l supara.... poate dintii, poate il doare burtica (ieri a cam facut greva foamei) sau poate ca iar a racit?! Dimineata iar a tusit... sunt neagra de suparare....
El doarme singurel, de obicei, la el in patut, si ziua si noaptea, dar acum s-a trezit de nu stiu cate ori si a vrut numai in brate la mami... A dormit calare pe mine o buna parte din noapte... si s-a trezit dis-de-dimineata.
...Si cica sa mai am spor la treaba.....

Ema, zbor usor si fara peripetii!!!
Oana, concediu placut, cu vreme buna!
Camelia, , poate te salveaza o cafea!
Cornelia, daca parul Mariei nu este chiar asa de scurt, ii poti "reface" carliontii!!! Exista niste bigudiuri care sunt facute din burete+ sarma la mijloc, sunt frumos colorate si poti sa i le prinzi in par, ca pe niste... "fundite". Cred ca va fi incantata, s-o faca mami "frumoasa" !!!! Nu mai fi suparata, ca parul oricum ii creste la loc!
Jo, distractie placuta!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

DIMOS are service-ul pe bucuresti,daca intri din lapusneanu mergi pana aproape de capat si este pe dreapta.
Unde este lisa-mag,ca vreau sa-i mai cumpar ceva lu Andrei-la preturile din doralii m-a cam lefterit de vreo 2 mil si i-am luat mare lucru.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

neatza fetele!
eu sunt de-a dreptul chiaunica... bebe asta mic al meu din burtica shi-a facut un program de-a dreptul exasperant: in fiecare dimineatza pe la 6-6.30 cand ma trezesc sa merg la baie, se trezeshte shi el shi incep tumbele... pe moment ma amuza, imi place, dar dupa aia ma apuca somnul, shi ce fac toata ziua la servici? caaasc!
asha program o sa aiba shi dupa ce se nashte? aoleu!
sinziana, eu insist, acuma ca m-atzi invitat shi pe mine, zi-mi shi mie ce aduc, prajituri am vazut ca aduce angelique.
xandra cea chiauna, azi proaspat intrata in trimestrul iii, uraaaa!

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Am vorbit cu Adinutza la telefon. De cand a postat ultima data, nu-i mai merge netul. I-am spus de invitatia Lizucai, la ziua Alisiei, si in principiu, va incerca sa ajunga si ea cu copiii. Intrebarea este la care McD? La Tomis sau la Delfinariu?
Zice ca vine si la Sinzi, dar am vazut ca era oricum pe listuta.

Tatiana, Madalina s-a intors. Spune-mi cum preferi sa procedam> vrei sa vii tu aici, la Madalina sau sa-ti aduc eu masinuta acasa sau... sa ti-o aduca Adina (ca eu le pot lasa pe ambele la Adina sau poate veni ea dupa ele si sa le plateasca pe ambele si sa-si recupereze ea banii de la tine). Sau mai este o varianta, daca reusim sa ajungem toate la ziua Alisiei, va aduc eu masinutele acolo si doar sa vi le puneti la voi in auto. (Cutia masinutei este destul de voluminoasa.)

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Vic,despre ce fel de masinute e vorba, ca m-ati facut curioasa.Si eu nu am cum sa ajung joi la ziua Alisiei ca sant de servici.Andrei are 3 ani e buna si pentru el?

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Dana, poti sa mergi la Adinutza, ca locuieste in acelasi cartier cu tine si Tania si poti vedea masina Andradei. Nepotica mea, care are 3 ani si 9 luni, este innebunita dupa masinuta lui Sebi, desi, dupa parerea mea, este potrivita pt copii mai mici. Pe cutie scrie ca e buna intre 9-36 de luni si max 19kg.

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Jucarii pentru bebelusi are? Masinuta o saluam si noi, dar peste cateva luni. Deocamdata suntem la capitolul zdranganele, chitaitoare si alte maimutzici.
Xandra, daca se trezeste la 6-6.30 e super ptr un bb. Eu in trimestrul 3 de sarcina faceam planton prin casa de la ora 3.30-4. Si dupa ce am nascut-o are acelsi program. Inca din primele zile de viata, indiferent la ce ora o culc, asta e ora de trezire.Bineinteles, mananca si adoarme la loc...pana la 6-6.30. Dar au fost si exceptii, cand dupa ce papa avea chef de joaca si nu mai inchidea ochii pana la 7. Asa ca pregateste-te si dormi acum...cat mai mult.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mygirl

Jucarii pentru bebelusi are? Masinuta o saluam si noi, dar peste cateva luni. Deocamdata suntem la capitolul zdranganele, chitaitoare si alte maimutzici.
Xandra, daca se trezeste la 6-6.30 e super ptr un bb. Eu in trimestrul 3 de sarcina faceam planton prin casa de la ora 3.30-4. Si dupa ce am nascut-o are acelsi program. Inca din primele zile de viata, indiferent la ce ora o culc, asta e ora de trezire.Bineinteles, mananca si adoarme la loc...pana la 6-6.30. Dar au fost si exceptii, cand dupa ce papa avea chef de joaca si nu mai inchidea ochii pana la 7. Asa ca pregateste-te si dormi acum...cat mai mult.

Oana, iti amintesti ca acelasi lucru iti ziceam si eu inainte sa nasti? Sa te relaxezi si sa dormi "acum", ca "dupa" n-o sa mai poti face asta asa usor? Ce, tu ai putut sa stai linistita si sa fii "cuminte"?
Jucarii pt bebei n-are, dar mai are 2 castele Barbie si o papusa frumoasa si ceva jucarii muzicale, din cate mi-a zis adineauri la telefon, dar eu nu am apucat sa le vad inca, deci nu stiu cum sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

toata lumea la fel imi zice, odihneshte-te acuma, ca vezi tu dupa aia... da de unde odihna, ca v-am zis, sunt chiaunica... ce-o sa ma fac, nu shtiu...
eu sunt shi f rea de somn...
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Poftiti la capitolul 48:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56929

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput