avort

avort | Autor: victoriamaria

Link direct la acest mesaj

buna! sunt noua pe forum si am o problema delicata

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Spune-ne problema ta, ca sa te putem ajuta...
Despre ce e vorba?

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns victoriamaria spune:

sunt insarcinata si vreau sa fac un avort; a mai trecut cineva prin experienta asta? cum se desfasoara lucrurile si care sunt riscurile avand in vedere ca am nascut cu cezariana acum 11 luni(sarcina are cam 4 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Bine ai venit pe DC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Sarcina este la inceput si deci se poate face avort, chiar daca au trecut numai 11 luni de la cezariana, insa esti sigura ca asta vrei? Gandeste-te bine inainte de a face pasul acesta, decizia e numai a ta, dar sa nu-ti para rau cand e prea tarziu

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

buna!si eu am patit acelasi lucru doar ca la mine a fost si mai si,la doar 8 luni dupa cezariana!
cand mi-a intarziat m-am dus ramburs la ginecolog,care m-a consultat ba chiar mi-a facut si un test de sarcina si rezultatul a fost negativ.dar maimutele tot nu veneau in vizita asa ca m-am dus din nou la dr de data asta la endocrinologie.Ma gandeam ca poate fi de la glanda si dr mi-a dat un tratament care includea si niste pastile care sa trimita maimutele la mine.dar nici acest tratament nu a fost bun de nimic asa ca m-am dus la un eco.si rezultatul a fost sarcina in 13 saptamani
am lesinat!
cand mi-am revenit,m-am programat de urgenta la ginecologcare a doua zi m-a si programat pt avort.iti dai seama ca nu aveam cum sa tin sarcina cu toate acele buline pe care le luasem .
nu sunt mandra de ce am facut dar nici nu se punea problema sa ne inmultim membrii familiei.asa ca de acum inainte voi avea mai multa grija!

am patit-o ca fetele alea nestiutoare!

http://photos.yahoo.com/klumea_blondy

rares andrei (29.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

S-a mai discutat despre asta. Cel mai recent subiect privitor la... subiect:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55023&whichpage=1" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55023&whichpage=1

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

quote:
Originally posted by klumea_blondy

buna!si eu am patit acelasi lucru doar ca la mine a fost si mai si,la doar 8 luni dupa cezariana!
cand mi-a intarziat m-am dus ramburs la ginecolog,care m-a consultat ba chiar mi-a facut si un test de sarcina si rezultatul a fost negativ.dar maimutele tot nu veneau in vizita asa ca m-am dus din nou la dr de data asta la endocrinologie.Ma gandeam ca poate fi de la glanda si dr mi-a dat un tratament care includea si niste pastile care sa trimita maimutele la mine.dar nici acest tratament nu a fost bun de nimic asa ca m-am dus la un eco.si rezultatul a fost sarcina in 13 saptamani
am lesinat!
cand mi-am revenit,m-am programat de urgenta la ginecologcare a doua zi m-a si programat pt avort.iti dai seama ca nu aveam cum sa tin sarcina cu toate acele buline pe care le luasem .
nu sunt mandra de ce am facut dar nici nu se punea problema sa ne inmultim membrii familiei.asa ca de acum inainte voi avea mai multa grija!

am patit-o ca fetele alea nestiutoare!

http://photos.yahoo.com/klumea_blondy

rares andrei (29.11.2004)

Klumea_blondy, iarta-ma, subiectul nu e de ras, dar de chestia cu maimutele n-am mai auzit, asa ca prima data am cascat ochii, si dupa aia gura... de ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns victoriamaria spune:

m-am gandit foarte bine, nu pot sa tin sarcina sub nici o forma,nici medical nu e foarte indicat (am cam patru saptamani); as vrea sa stiu insa cum decurge un avort, si daca stie cineva care sunt riscurile din punct de vedere medical intr-o situatie ca a mea
Va multumesc pentru ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sonya spune:

buna fetelor
din pacate si eu am trait o astfel de experienta, am facut un tratament pe baza de antibiotice pentru un abces la masea fara sa stiu ca sint insarcinata si cind am aflat... n-am avut alta solutie decit sa ma programez pentru un avort, a fost cumplit, trauma si fizica dar mai ales psihica, multa vreme m-au urmarit cele mai negre ginduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Din punct de vedere fizic riscurile sunt minime.
Iti recomand anestezia generala... nu iti imagina ca o sa adormi de tot ci mai repede o sa ametesti... cu locala este foarte nasol...
Oricum daca medicul este bun dupa cateva ore poti pleca acasa pe picioarele tale. Orice clinica particulara este bine pregatita pentru asta.
Psihic o sa-ti fie mai greu... si iti recomand sa ocolesti subiectele despre avort deschise pe acest forum... pentru ca o sa te simti si mai prost...
Daca esti hotarata si asta vrei si psihic o sa incepi sa-ti revii...
Acum restul fetelor n-au decat sa dea cu rosii...

Mergi la inceput