Fetele din America (49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bancris spune:

Ruxij: mersi mult. Nu ma gandeam la mine ci doar la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Fetelor, imi bag si eu nasul putin aici, pentru a ura La Multi Ani tuturor Anelor, cu dedicatie speciala Conchitei si Anei-Maria Sa fiti sanatoase si la fel de mumoase, muah!

Se mareste clanul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

Lia,am citit la un alt subiect ca ti-a fost aprobat I485.FELICITARI!!!!!!!Luna trecuta am primit si eu scrisoarea pt interviu pe care nu o asteptam pana la anul in august,iar pana in 25 oct,data interviului, o tin tot intr-un stres si intr-o betie.

Laura,liliac am vazut la Lowes,diferite culori,in jur de 20$.Si cum a spus Oana,vine cu insructiuni de folosire.

La multi ani,Anelor!

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by bancris

Ruxij: mersi mult. Nu ma gandeam la mine ci doar la el.

Cu placere. Sa nu crezi ca te-am banuit ca te gandesti la tine, dar am zis sa ai toate informatiile.

Mergi la inceput

Mihaela, multumesc.
Eu am citit ieri pe site la USCIS ca "this case has been approved" (de fapt mi-a venit prin e-mail ca am setat eu asa). Acum o sa imi vine prin posta notificarea aia cica in termen de 14 zile. Ma intrebam, oare acum ce urmeaza? Mi-a zis cineva ca trebuie sa imi vina "biometrics" si apoi imi pun stampila in pasaport. Ce e aia "biometrics", stie cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

biometrics e atunci cand iti ia amprentele, ca sa le trimita la efbiai si sa vada ei ca esti curat si uscat. :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

quote:
Originally posted by ruxij

, multumesc.
Eu am citit ieri pe site la USCIS ca "this case has been approved" (de fapt mi-a venit prin e-mail ca am setat eu asa). Acum o sa imi vine prin posta notificarea aia cica in termen de 14 zile. Ma intrebam, oare acum ce urmeaza? Mi-a zis cineva ca trebuie sa imi vina "biometrics" si apoi imi pun stampila in pasaport. Ce e aia "biometrics", stie cineva?

Mah, dar atunci cand ai aplicat pt I-485 ai fost si la fingerprint si te-au tras si in chip?,(biometrics este poza care ti-o face ei pt EAD sau GC din cate stiu eu).Daca le-ai facut atunci nu mai ai nevoie de ele(amprentele expira dupa 15 luni...fara gluma)Ai sanse ca in zece zile de la aprobare sa-ti vina GC,,iar daca intradevar ai nevoie de biometrics sau/si fingerprints iti vor trimite o notificare acasa cu o programare probabil,iar daca nu,trebuie sa sunti la nr lor de hotline sa te programeze.Dupa ce ai scrisoarea cu aprobarea incearca sa iti faci o programare cu infopass la biroul de care apartii,dar dupa biometrics,pt stampila in pasaport.
Eu cred totusi ca tu ti-ai facut biometrics-ul deja si asta nu cred ca expira.

P.S. unei bune prietene,i-a fost aprobat I485 luna trecuta fara interviu,iar in 10 zile a primit GC in posta.Iti tin pumnii!

mihaela

Mergi la inceput

Mi-au luat amprentele, dar nu tin minte sa ma fi tras si in poza. O sa vad eu. Poate sa sun la ei la customer service sa intreb. Mi-am schimbat adresa cam iar asa ca am ceva emotii, sper sa trimita tot aici nu la Houston.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Mah, dah vorbiti limbi straine pe aici. Ce-i ala I 485? Fro' chestie speciala de care io nu stiu, de buna seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Mi-au luat amprentele, dar nu tin minte sa ma fi tras si in poza. O sa vad eu. Poate sa sun la ei la customer service sa intreb. Mi-am schimbat adresa cam iar asa ca am ceva emotii, sper sa trimita tot aici nu la Houston.

Pai ei stiu ca ti-ai schimbat adresa? Vezi ca e forumularul A-11 (parca, e ceva cu 11 in orice caz pentru schimbarea de adresa.

Oana_B

Mergi la inceput