Fetele din America (49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Bic,

poate gasesti pe cineva care sa calatoreasca in tara cu laptop-ul. al meu sot a venit cu unul si l-a "uitat" in RO...pe vremea cand ma curta...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-26
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Bic-ule, hai norok! cre' ca intram amandoua din an in paste...
Diana, ai dreptatate cu ziaristii... poate sa faca ei mai multe valuri. parca aveam si noi o fata de la Jurnalul pe-aici.. adrianangi? parca...
Va tin la curent cum merge cu plangerea. pana atunci... nervi de otel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Io vin off topic cu o informatie, pt ca stiu ca sunt multe mamici care merg cu copilasi in Ro, si ii lasa pe acolo o vreme (ca mine). In cazul cand copilul nu are certificat romanesc de nastere, daca parintii (sau cel putin unul) sunt cetateni romani, nu trebuie platita taxa de $60 cat se percepe cetatenilor straini cand stau mai mult de trei luni in Ro. Al meu tata tocmai a intrebat la politie. I-au spus ca trebuie (ei, politia) sa dea un telefon la punctul de frontiera inainte de iesirea copilului din tara, si sa ii informeze pe aia. Deci probabil tata va mai face un drum la politie inainte sa se intoarca cu bebe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu sunt in situatia asta. Baiatul meu are si certificat de nastere romanesc. Deci trebuie sa anunte mama inainte sa il scoata din tara? Trebuie sa fac o procura ca sa poata ea calatori cu el? Ei vin in Decembrie incoace.

In alta ordine de idei, stie cineva dc. acum in Septembrie se sadesc flori care sa rasara la primavara? Si cam ce flori sa pun si de unde sa iau si cum sa fac si ....:)) Nimic nu stiu, dar am curtea tare golasa si urata, vreau sa fac ceva cu ea, dar nu stiu de unde sa o apuc.

Si cat de des trebuie udata iarba domn'e?

Mai iau o pauza cu intrebarile, ajunge pentru moment:))

Tnx,
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Florile care au radacina ca bulbul de ceapa, exemplu lalelele (am pus destui de "le"?. Or fi si altele da' io de astea stiu, bine ca ai pomenit de plantat ca uitasem ca am si io niste bulbi din aia.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ruxij, eu sunt incepatoare in ale gradinaritului, dar toamna trecuta am cumparat de la Walmart bulbi de lalele si de narcise pe care i-am sadit toamna tarziu (pe la inceputul lui noiembrie, dar cred ca se poate si mai repede) si au aparut tare frumoase primavara. Pe punga scria ca daca le pui toamna trebuie bagate mai adanc in pamant. Oricum, pe punga ai instructiuni, iar de cumparat, cred ca se gasesc la orice supermarket.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ai grija sa le pui cu motzul in sus.
Am vazut la Costco au o ditamai punga de bulbi, hai ca ma bag si eu...facem poza la primavara sa ne dam mari?

Lia ti-ai luat casutza?

A

PS Lia stii regula pentru gazonul englezesc: iarba se uda in fiecare seara timp de 600 de ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Haha, timp de 600 ani?:)) Pai de aia e cam suparata a mea, ca o ud cand imi aduc aminte. Da, Andrada, mi-am luat casuta, sunt foarte incantata de ea, da' e noua si curtea kind of sucks:))

Va multumesc de idei. Ia mai ziceti, la bulbii aia, cumpar si pamant special sau dau cu sapa in tzarana din curte pur si simplu?:)) Cate probleme domn'e:))
Eu zic sa facem poze la primavara, buna idee. Eu s-ar putea sa va trimit o poza cu weeds si cu iarba uscata ca din astea deocamdata am din belsug:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

felicitari de casutza, Lia! Sa va fie casa CASA!
scuzati eu sint urma cu stirile si alea vechi,
sigur ne bulbim in toamna asta toate si la primavara vedem ce-am facut!!Deal?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Deal!

Merci de urari. Stirea nu e asa veche, am luat casa la 1 August.

Mergi la inceput