Fetele din America (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Ciuf, la office max sau staples exista testamente gata facute, individuale sau un intreg pachet cu instructiuni, nu trebuie decit sa specifici pe cine vrei guardian pentru copii si sa semnezi in fata unui notar. si eu am cumparat un pachet si ma uit la el, nu-mi vine sa-l completez. Noi am vorbit cu nasii de botez ai copiilor sa aiba grija de ei, in caz ca se intimpla ceva dar trebuie pus si-n scris, altfel statul ia copiii si dupa aia bunicii isi pierd o gramada de vreme sa-i obtina legal inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Amuleta, multumesc mult pentru raspuns.

Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

hei, am glumit cand vorbeam de avere, credeam ca s-a simtit...eu am avut si-asa o zi proasta azi, nu vrea sa supar pe nimeni.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

N-ai suparat pe nimeni, noi avem simtu' umorului, mai bine da berea aia odata ca ai promis-o la 1000 de mesaje

Oana_B

Mergi la inceput

pai hai c-avem bairam. eu aveam vinerea cu fetele de la mine, da-s in cutite cu cineva acolo , asa ca s-au dus petrecerile noastre.
hai aici:

va pupesc

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Hihihi..ce betive o incepem de luni
hai si-un ca merge cu whisky si maine dimineata o sa fim

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

quote:
Originally posted by yank

dragi mei,de ieri sint tata.Am un baiat de 7.7 lb pe nume David Benjamin si sint super mandru si plin de .

Bine ai venit pe lume David Benjamin, sa cresti mare, sanatos si sa ai o viata fericita si implinita.
Felicitari parintilor si refacere rapida mamici

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2005 spune:

Poate cineva sa imi spuna ce inseamn mai pe larg si ce implica un PH.D cu dubla coordonare sau ma rog asa am inteles eu (presupune o colaborare intre doua catedre a doua universitati diferite, cred)? Ce presupune aceasta si practic care e titulatura engleza a acestui tip de doctorat? Aveti mai multe amanunte despre asa ceva? Ce implica el pentru mine si pentru universitatile in cauza? Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

iaca si eu cu un raspuns la intrebari funebre, bine ca-i capitolul pe sfarsite si o sa se stinga repede lumina.
ciuf, noi am facut testamentul cu ceva timp in urma si legea nu tine decat cu statul, e tot ce-am inteles eu. adica, in lipsa unei prevederi ante-intamplare funebra, totul ramane la latitudinea judecatorului: copiii raman in foster care pe o perioada determinata, pana cand sunt revendicati de rude, bunici, prieteni ("guardian"), care ii cresc pana ii fac adulti. daca ii vrei trimisi la bunici in Ro, e ok, daca ai prevazut asta in testament, insa problema intervine in momentul in care le lasi si ceva, ceva care va fi impozitat de statul american in cazul in care suma este scoasa din tara.

cam asta, hai, stingeti pe aici si deschideti alta sala

Mergi la inceput

v-ati dat la fund cu bulbu' eu am fost la walmart ieri si m-am uitat. au tot felul de bulbi, la 2.92 6 bucati, se vad ca-s in punga transparenta si nu erau mucegaiti. in general, perioada de plantare e octombrie-nov deci avea dreptate cine-a spus ca tre sa mai asteptam.
auziti, da oare mai multi si mai ieftini n-or fi pe undeva?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput