Fetele din America (49)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
philip spune:
ei, pai daca ai avere iti faci probleme...nu mai bine de bine saraca, n-am la ce ma gandi
iar acum serios, si eu cred ca statul american l-ar lua, este cetatean american, nu? ma gandesc ca daca insa ar veni cineva aici, bunic(a) si ar cere sa i se acorde drepturi parentale atunci s-ar schimba situatia.
auzi, dar tu numai la chestii de-astea morbide te gandesti?
philip&andreea
copilasi dragalasi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mihaelabebe spune:
quote:
Originally posted by philipquote:
Originally posted by mihaelabebe
Daca lopatica manuala=sotzu' este cea mai indicata.Io o folosesc cu multa placere si inca nu s-a stricat.A se folosi cu vata in urechi.Aaaa,foarte important:este ieftina si mai ales tine foarte bine la blackmail
Hall of Shameio mai mult ca sigur acolo ajung.
mihaela
hai c-ai fost haioasa. ei, taman tu, care vorbeai de edging acu' zici c-o sa te faci de ras.
bine mai gagici, m-oi face detectiva daca voi asa vreti, o sa ma cautati cand va intarzie barbatii acasa
philip&andreea
copilasi dragalasi
He,he tu nu sti cat am muncit noi la flowers beds in primavara.A till-it barbatu' fro 2 zile,am smuls la radacini fro 3 am plantat 1 am pus mulch-ul si gradina mea arata ca dupa razboi
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Ciuf,mami,daca tot te macina astfel de intrebari,de ce nu va faceti un testamen in care sa specifici ce anume vrei.Rezolvi si noptile nedormite.Noi nu am ne-am facut,dar deja am vorbit cu soacra,am rugat-o in caz de...sa aiba grija de Aidan si sa faca tot posibilul ca in fiecare an in vacante sau cand va dori el sa il trimita si in Ro, la familia mea.
mihaela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Oana_B/Oana_B.jpg)
Oana_B spune:
Brrr, ce te apuca ciufule chiar ca ganduri morbide.
Sa stii ca si io sunt gradinareasa indoor:)), io nu ma pricep la agricultura si imi place sa tin cat mai simplu si fara bataie de cap, de aia toate florile mele sunt tropicale:)), am un www.larose.com/TheFlorist/House_Plants/Images/Yucca.jpg" target="_blank">yucca, un www.solanaselect.com/trees/medium/ponytail.jpg" target="_blank">ponytailpalm, un www.greenacres4u.com/House%20Plants/anthurium.jpg" target="_blank">anthurium, un www.thewrightgardner.com/plants/money.jpg" target="_blank">money-tree si ultima primita este zebra plant, plante care nu-s pretentioase, udate nu prea des:)) (mai ales yucca si ponytailpalm le ud o data pe luna). Am o curte asa normala si in jurul casei landscapingul este si el foarte simplu, pe o latura am pus tufe de daylillies si trandafiri, pe alta unde e cam umbra am pus hostas si pe alta latura am pus doi rododendroni, o magnolie, trei tufe de hostas si inca nu stiu ce arbust ce i-a placut lu' sotamiu. E cu mulch negru pus si screen din ala sa nu creasca balarii, totul e simplu, aerisit si fara bataie de cap si plantele cresc singure, noi doar mai smulgem ce balarii mai apar. Eu nu ma pricep sa dau cu sapa si nici nu-mi place iar sotamiu ar vrea el sa faca multe dar nu are timp si atunci am tinut cat mai simplut.
Apropos de bulbii plantati, poate trebuia sa pui alt ingrasamant. Ai vazut ca fiecare ingrasamant are alea 3 cifre, am citit ca una este pentru radacini, alta pentru frunze si alta pentru flori, deci cifra care e mai mare deserveste una din astea, poate ai luat unul din ala care facea planta sa fabrice frunze..nu stiu, zic si eu..sau cine stie ce specie o fi.
Oana_B
philip spune:
quote:
Originally posted by mihaelabebe
He,he tu nu sti cat am muncit noi la flowers beds in primavara.A till-it barbatu' fro 2 zile,am smuls la radacini fro 3 am plantat 1 am pus mulch-ul si gradina mea arata ca dupa razboi.Daca mai puneam si bordurile cred ca imi dadeam demisia si vindeam si casa.Acu' sper sa invatam din greseli si s-o facem mai cu cap
.vreau sa-mi pun azalee,hosta,crini vreau sa-mi fac un mic paradis:).Vreau ca atunci cand vine lumea pe strada mea sa zica:WOW loool.Ca eu tot asa zic cand ies la plimbare cu fii-miu pe strazile vecine.Vreau sa-mi pun un pond ,vreau fantana arteziana vreau bird's bath...wow,vreau cam multe
.Simt ca in final ...Hall of Shame ma paste
.
mihaela
te cred ca ai muncit. ei, as vrea si eu gradina frumoasa, dar nu e casa mea, e a armatei si nici nu stii cand li se pune pata sa ne trimita cine stie unde, asa ca ce sens ar avea munca si banii cheltuiti...
philip
![](punk.gif)
![](usa.gif)
copilasi dragalasi
![](images/user_man.png)
yank spune:
dragi mei,de ieri sint tata.Am un baiat de 7.7 lb pe nume David Benjamin si sint super mandru si plin de .
lai spune:
Felicitari, Yank! Bine ai venit, David Benjamin! Sa cresti mare si frumos si sa le aduci multe bucurii parintilor tai!
Lai
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Oana_B/Oana_B.jpg)
Oana_B spune:
Yank, felicitari, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii, David Benjamin bine ai venit
Oana_B
philip spune:
felicitari. bine ai aparut pe lume david. sa fii sanatos si norocos toata viata
philip&andreea
copilasi dragalasi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciuf/ciuf.jpg)
ciuf spune:
Mai, fetelor, apai imi cer scuze ca am venit cu chestii morbide. Dar ce sa fac si eu??? Ieri a fost 11 septembrie, sotul meu sta mai mult in avion decat acasa, iar eu din cand in cand mai merg cu el, lasand copilul cu parintii mei. De-aia m-am gandit la asta. Daca Doamne fereste avem un accident, nu as vrea sa-mi ramana copilul pe drumuri.
Prietenii astia ai nostri au consultat un avocat si au hotarat sa faca testament pentru siguranta copilului.
Andreea, mama, nu ma laud cu vreo avere. Ma gandeam si eu asa pe viitor. Lasi o casa, o bijuterie, ceva pentru copil. Se platesc taxe pe mostenire? Dar mai sap eu pe Internet sa vad daca aflu ceva.
Yank, felicitari pentru micut si sa va aduca numai bucurii. Asteptam poze.
Va pup,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa