Fetele din America (49)
Raspunsuri - Pagina 11
Oana_B spune:
edging..aia ce mai e
iti zic si io cum imi zice mie sotamiu cand ma apuc la despicat firul in xspe: tu faci sa sune totul atat de complicat
Oana_B
mihaelabebe spune:
quote:
Originally posted by Ana Stroe
vin si eu pe topicul vostru, americancelor, pentru operatiunea bulbul :)). ne mutam pe 1 noiembrie si am vazut oferta aceea de bulbi la loblaws.
tiniond cont de iernile noastre crunte, eu trebuie sa-i pun la frigider oare, 2-3 luni? si pot sa-i pun intr-un ghiveci mai mare ( barbatu-meu nu ma lasa sa scormonesc prin fata casei- ca-i peisagistica profesionala- adica niema flori, numai ceva arbusti taiati artistici, si-n curtea din spate e fiu-meu sefu`.
merci
Ana
Ana,bulbi vin cu instructiuni si daca nu poti intreba la magazin.
mihaela
mihaelabebe spune:
Ticaloasa de mine ca facui...probleme Oanei.
Edging-ul e ala fumos care iti de delimiteaza flower bed-ul de restul yardului.poa' sa fie caramida,plastic,metal sau e o iarba care creste mare si frumoasa,frumoasa(face si flocirele)
mihaela
P.S ete:
http://www.hgtv.com/hgtv/gl_design_borders/article/0,1785,HGTV_3564_1371519,00.html
philip spune:
quote:
Originally posted by amuleta
Philip, cam greu cu scoala ta. Cred ca-ti mai trebuie ceva cursuri si de pe-aici. Du-te la un community college si vezi ce ofera. Unele programe dureaza sase-sapte luni si unii te ajuta si sa gasesti de lucru, adica faci internship la o companie si cine stie...Eu am facut un curs de billing medical de curind, doar un semestru, ce-i drept (ca atit am avut nevoie) si am vazut cam care-i stilul cu acest community college.
si la ce m-ar ajuta cursurile alea? si in ce domeniu sa le iau? iti zic sincer ca m-ai bagat in ceata...
philip&andreea
copilasi dragalasi
philip spune:
quote:
Originally posted by mihaelabebe
No ashe,"operatiunea BULBUL" ziceti.Ia sa puneti voi frumushel mana si sa faceti poze before si after.Si o intrebare:ce fel de edging folositi daca folositi pt patul florilor ca nu stiu ce sa aleg.Mi-ar place ala de metal sau iarba ,dar ma cam ustura la buzunar pt cat de mare vreau sa-mi fac gradina ,plus cateva insule.Si daca tot ma apucai de intrebat,despre ingrijirea merilor ca stiti?Ca am doi meri mari si habar nu am ce sa fac cu ei.In afara de faptul ca imi pun un hamac intre ei.
mihaela
apai eu nu pun nici un edging nimic, ca numa apuc de facut makeover la gradina, pun si eu niste bulbi in pamant sa vad ce iese la primavara. nu se pune?
philip&andreea
copilasi dragalasi
conchita spune:
in pungile cu bulbi de la costco am gasit juma mucegaiti, asa ca aveti grija! si bafta la operatiunea bulbu, suna trasnet ideea.
conchita spune:
quote:
Originally posted by philip
eu am terminat jurnaslitica la iasi, mi-am echivalat diploma aici si acum frec menta, scuzati expresia. il cresc pe pupi mic, care are 14 luni acusi. nu vreau sa lucrez ca jurnalist, dar pe aproape. PR, Library, Office jobs etc.
din ce am vazut eu, si nu e lege sa fie asa in toate statele, pe post de PR e aproape imposibil sa fii angajata daca nu ai experienta americana sau macar studiile de la ei pe comunicare (asta din urma,pentru entry-level). de cursuri speciale ai nevoie si pentru Library-dar aici depinde pe ce post aplici. ca office assistant ar trebui sa gasesti usor, entry level, aplica la companii mai mici sau uita-te in publicatiile alea gratis cu joburi pentru studenti unde gasesti adrese de companii care sunt dispuse sa angajeze entry level si sa trainguiasca.
daca accepti o sugestie, eu as zice sa nu renunti la ideea de a profesa pe specializarea ta, nu este deloc imposibil. vin si eu din acelasi domeniu ca tine - jurnalistica, si aveam deja un an de experienta in tv americana inainte chiar sa incep echivalarea studiilor. in presa scrisa mi se pare si mai usor de intrat, tocmai am descoperit asta de curand, deci se poate.
philip spune:
hmmm, deci ce mi se parea mie mai greu, tu zici ca poate fi o solutie pana la urma...am sa ma gandesc la asta, dar ce cv-uri am mai trimis pe la tv in salt lake n-am primit nici macar un sinur raspuns. de aia eram dezumflata. poti sa dezvolti te rog ideea cu se poate?
merci
philip&andreea
copilasi dragalasi
conchita spune:
sigur ca iti voi spune tot ce stiu eu despre asta, sunt bucuroasa daca iti pot fi de folos! acum is pe fuga, iti pove mai pe seara.
philip spune:
ok, apreciez ajutorul tau. mie tocmai mi-a aruncat fceior-meu cu o oja in cap si-acum sunt in refacere. nu-l bag in seama si el se tot invarte pe langa mine. of, grea meseria de mama....
philip&andreea
copilasi dragalasi