Racoaice la apel (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna, Racusoarelor, n-am mai intrat de mult pe-aici, si ma intristez cand vad ca toata lumea are probleme. Dana, eu tocmai am terminat divortul acum 2 sapt.,sunt alaturi de tine si stiu cam prin ce treci. Si, peste toate astea, tot apar tot felul de probleme, daca trec de una, apare alta, n-apuc sa-i dau de cap,si iar, si iar... m-am saturatdar se pare ca nu am ce face.. Va tin pumnii, poate incet-incet, iese soarele si pe ulita noastra!

Vicky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

buna ziua
sunt un dracusor, ma scuzati racusor cu acte in regula -29 iunie.
Casatorita cu un leu impunator, cam prea orgolios dar in rest toate bune si frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Buna, racoaicelor!!!!!
Se pare ca toate sintem cu probleme.Ce e de facut? Daca asa am inceput luna octombrie......oare tot asa s-o si sfarsi?

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

monagan, eu am impresia k asa va fi pana la sfarsitul anului..sper numai k sarbatorile sa fie altfel..of
Adrianai, bine ai venit..te adaug acusica pe listuta si o sa deshid noul capitol.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

fetele, am deschis un nou capitol caruia i-am schimbat putin numele, se numeste "Racusori, la apel!" si-l gasiti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">aici

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput