Oligospermie (7) - putini da' buni
Raspunsuri - Pagina 9
M Oana spune:
Heiii, fac de garda in 3 saloane simultan si pana sa ma intorc la salonul meu de suflet nu mai prind pormogramele, adica programele interzise??? Ce consumati aici, ca vreau si io????
danutza_c spune:
Greuceanu, ma simt onorata sa fiu in salonul vostru
Am sa incerc sa stau pe-aproape in we sa vad ce puneti voi la cale.
Abia acuma inteleg ce i se intimpla jumatatii mele cind mergem la cumparaturi de e asa de "ne-el"
. Nu o sa-l mai supun la stresuri din astea, mai pateste Doamne iarta-ma ceva rau!
Carmen.cita, eu zic in cazul asta sa ne asociem ca si mie imi place sa merg la cumparaturi si o luam si pe Onutza cu noi, facem un trio?
Carmen.cita spune:
Pai, OANA draga, in timp ce eu faceam elogiile shoppingului
, m-a cam luat valul si ameteala
si nu mai stiu ce am scris... oricum citeste si tu mesajul meu Apoi m-a adus Greuceanu la realitate si m-a trezit din euforie
)
Sigur, Danuta, mergem la shopiiiing!

greuceanu spune:
Ce sa consumam.Eu tocmai ce am luat tinctura de catina si acum stau cuminte cu branca sub limbutza.
Si noi suntem onorati de prezenta danuta_c,dar s-ar putea ca la pomul laudat..Ca am mai stat eu intr-o noapte de nebun si nic..
Pacat carmen.cita,mesajul nu trebuia modificat,avea farmecul lui..
M Oana spune:
OOOOOAAAA, dar fara
, adica completarile de rigoare, e chiar pe gustul meu. Si uite, participa si o normospermista la aceasta emisiune!!!!
Si chiar si-un Greucean....
Carmen.cita spune:
Lasa dragul meu, ca si eu stau cu sticluta de tinctura de marar in poseta, cine ma vede ca-mi torn din ea in ceasca, zice ca am dat in darul bauturii si tin whisky-ul dosit...
Am facut mesajul la loc, sa se delecteze si altii cand il vor citi.![]()
M Oana spune:
Azi am muncit extrem de serios la capitolele 'teama de adoptie' si 'progesteron', tocmai pentru a ne putea dezlantui in salonul nostru
fara a fi acuzati de neseriozitate. Stiti cum e: seriozitate in public, in privat, in casa ta, faci ce vrea basca ta!!!
Aici sunt in casa mea de nebunatici, mai mult sau mai putin oligo, asa ca unde e lumea????? Numai noi suntem vineri noaptea pe baricade???
Si cu bunataturile astea ce facem 

???
danutza_c spune:
Greuceanu, daca mai ai apucaturi insomniste sunt bine venite ca nici eu nu mai am cu cine dialoga dupa o anumita ora care la voi e de nani, la mine e pe invers, adica e zi ca io mi-s mai ianpoiata cu timpul ca voi cu vre-o 10 ore!
Am stat eu intr-o noapte/zi de vorba cu Diciu de am umplut un cpaitol una-doua! a fost tare bine ca am mai vorbit si eu cu cineva, stie Oana cum e cu nevorbitii astia care sunt prin alte parti, pe-afara!
M Oana, ar fi bine sa creada lumea ca ala e whisky
, eu sincera m-as gindi la altceva daca te-aas vedea 
Trebuie sa vad ce ai mai produs la salonul 'progesteron', nu ma pot abtine, stii tu...curiozitatea mea patologica, ma duc...
,un minutzel si pe urma plec.
Trebuie sa plec ca am ceva treaba, deh cica trebuie sa si muncesc, nu e suficient doar sa vin la servici si sa stau pe net toata ziua, ce magari dom'le sa nu le ajunga doar prezenta mea aici! O sa va mai vizitez ceva mai incolo dar tare mi-e ca o sa faceti nanica la ora aia.
Carmen.cita spune:
Tare mi-e teama, Oana draga ca ai pregatit prea multe bunatati
, pacientii
par a fi imbuibati de branca ursului si de catina, iar acum se bucura de efectele home-o-pat-elor 
Danutza, eu eram
cea cu ballantines-ul
in poseta (dar acum fie vorba intre noi, tinctura contine si alcool, nu?

nu stiam eu de ce sunt asa euforica dupa 'tratament'...)
danutza_c spune:
iar am facut-o lata! Sorry, Carmen.cita, eu sunt cu un ochi la treaba mea si cu unul pe forum, se pare ca ochiul ala a luat-o razna