Miresele anului 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 8
ralnied1 spune:
Ralu, scuze ca ai fost deranjata de discutiile noastre... dar chiar si ieri (parca) s-a zis ca pana la anul avem tot timpul sa vorbim de nunti... Ce daca mai discutam si alte probleme? In definitiv, majoritatea au legatura tot cu nunta, cu neamurile etc... Imi pare rau!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Laura10 spune:
Mai fetelor, neata neata! Am niste emotiii... ma duc la o cununie civila acus la unu si juma la niste dragi pretini... parca m-as duce la a mea, nu stiu ce am.
Dar nu stiu unde este primaria sectorului trei, mi-au zis ca in spate la Udriste, pe la Hala traian. Voi stiti sa-mi spuneti?
Cat priveste nuta pe care o voi face la anu... tot trista am ramas si fara nici o idee de restaurant...
pipici si sa aveti o zi buna...
ralu_trancu spune:
Se vede ca nu ma cunoasteti! Eu glumeam si incercam sa va imbarbatez.am avut si eu perioadele mele in care ma plangeam de cumnata. Asta e ! eu am o soacra cat de cat OK. Cu cumnata e problema.
poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze
BlueEyes spune:
Stai linistita Ralu...ca nu ne-am supi....
Eu inca n-am cumnata...ca fratele lui iubi, deshi ii cu 4 ani mai mare...inca nu si-a gasit aleasa... Anyway... sper sa nu fie ca soacra...
Nunta noastra
Logo
Poze
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
ralu_trancu spune:
Laura, Primaria sector 3 e intre Hala Traian si B-dul Unirii. Pe stradutele dintre ele. E f complicat de explicat. Tot ceea ce poti face este sa ajungi acolo _ la hala sau la blocul Connex si sa intrebi
poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze
Giova spune:
Ralnied, eu nu renunt asa de usor in privinta numelui.
Si el zicea aseara ca parca am rezolvat-o, adica trec pe numele lui.
I-am zis ca am rezolvat-o asa pt. amandoi, dar in sufletul meu, nu.
Eu vreau ca pana facem civila, prin oct, cred, sa tot ii bag injectii, sa-l fac sa se simta prost, ca la cate renunt eu pt. el, si ca ce egoist e el, si poate sa renunte la ideea lui .
Sper sa reusesc, oricum nu ma dau batuta.
Chiar el zicea, ca ne intreaba ofiterul, daca da... si spera sa nu aibe surprize din partea mea. I-am zis ca sa se astepte, ca totul e posibil, mai ales daca tre sa trec pe numele lui.
Problema mea e ca sunt 2 d-ne Purdea (soacra si a 2 sotie a socrului). Si pe nici una nu le agreez.
Si nu as vrea sa fiu si eu d-na Purdea, nu vreau in acelasi cerc cu ele.
poze
gio si bb Marco 21+
ralu_trancu spune:
avand in vedere alternativele, eu am hotarat sa ii iau numele, cu toate ca as fi vrut sa raman si cu al meu si sa il iau si pe al lui. Sa ma cheme Raluca Andreescu Trancu. Da uite ca nu se poate.Si o sa ma cheme Raluca Andreescu cum a chemat-o si pe cumnata-mea pana sa se marite
poze
BlueEyes spune:
Eu nici n-am pus problema sa pastrez numele... chiar daca ii mai dragutz al meu (Ardelean) decat al lui (Deac)... Eu am o sora... asha ca numele nostru nu merge mai departe... Tata tot o sora a avut... Dar nu avem ce face...
Chiar discutam cu socru aseara... si i-am zis cat de multe fete vor sa-si pastreze numele.... A facut o fatzaaaa....nu se astepta.... In fine...ii pesoana cunoscuta in orash....shi ar fi mare agitatzie daca ash vrea sa-mi pastrez numele...
Nunta noastra
Logo
Poze
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
krelia spune:
Am ajuns si eu, intr-uns farsit...dupa alergaturi pe la servicel...si cu o mare durere de cap...asa, ca pentru dimineatza!!!
Ati dat-o in diverse, hai?
Eh, nici eu nu vroiam sa renunt la numele meu.....insa, pana la urma am zis, what the hell??? Un nume nu exprima sentimentele reciproce...chiar daca al meu e mai interesant...si chair daca exista riscul ca, peste ani, copii nostri sa fie luati la misto..drept niste mici butoiase ..... numai sa indrazneasca, ca vine mami lor..uite asha:
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Ioana-Cristina spune:
Saru'maaaanaaaa !!!!
Asa e Krelia ! Pai sa puna naiba pe cineva sa se ia de copil ca vin cu tractoru' cu remorca , cu avionu sau nu mai stiu cu ce si o sa vada ei !!!!
Ha , numai sa incerce !.....
Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"