Miresele anului 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 7
BlueEyes spune:
Unicate...neunicate....macar puteti spune ca ati facut liceul in acelasi oras...Eu inca n-am gasit pe nimeni din Zalau prin zona
Nunta noastra
Logo
Poze
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
BlueEyes spune:
'Neatza printzesite!!
Da' unde sunteti? Voi erati matinale de obicei. Sau....suntetzi tot la si
Nunta noastra
Logo
Poze
BlueEyes spune:
Hai ca va mai pove eu una alta pana aparetzi... Am fost ieri pe la viitorii socri... in trecere iarasi, ca trebuia sa se schimbe iubi.... Shi soacra bine-nteles ca nu s-a putut abtine..."Vai ce dragutza jachetzica ai....shi ce bine te prinde albastru... Asha-mi place... Nu ca haina ta aia verde...Nu-ti sta bine deloc cu ea" Haina aia verde era de fapt un sacouash verde deschis ... super dragutz... pe care l-am primit de la o ruda din state... si care l-au laudat toti cand l-au vazut...
Zilele trecute mi-a spus cum ca nu-mi shade deloc bine cand imi prind parul in nush ce fel.... Shi mai sunt de astea...
Pana nu demult...ma suparau rau fazele astea... Dar... cred ca o sa incep s-o tratez cu...indiferentza... Ca pana la urma puiu ei ii puiu meu acuma Dar parca tot nu-mi cad bine
Nunta noastra
Logo
Poze
ralnied1 spune:
Buna dimineata! Am aparut si eu pe aici!
Blue Eyes, stai linistita, faze de astea au fost si la mine cu nemiluita... Si la cununia civila ea a zis de mii de ori ca sa imi las parul pe spate... si nu am vrut... Si ce daca nu i-a placut soacrei? Sa-i fie de bine! Bine ca imi place mie si celor din jur!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
BlueEyes spune:
Cel mai frica mi-e sa nu faca ceva faze de astea la nunta.... Ca...daca acuma pot s-o ignor....nush cum a fi atunci...cu stres si emotzii.... Daca ma ia cu faze ca cine stie ce nu-mi shade bine....pe langa puiu ei care-i un printz....atunci nush ce-i fac
Nunta noastra
Logo
Poze
ralnied1 spune:
Mie mi-au facut tot felul de faze de astea la cununia civila. In cele din urma am ajuns sa-i tratez cu indiferenta, dispret, ignoranta, cum vrei sa zici... Sunt sigura ca la nunta vor face la fel, mai ales ca nu avem de gand sa-i implicam in vreun fel... Si lucrurile vor sta identic... Stai sa vezi, ca noi nici nu vrem sa le dam lor invitatii sa le dea la cunoscutii lor... Intentionam sa le inmanam personal respectivelor persoane, pentru ca este nunta noastra, noi punem banii (chiar daca nu-i avem si nu-i vom avea), asa sa... Sa vezi atunci fete-fete la ei...
E si maine o zi!
Giova spune:
Neatza!!!
Da-le incolo de soacre. Eu incerc s-o sfidez pe a mea. Mai arunca ea vorbe fara sa judece, sau le interpretez eu prea mult, dar acum parca, de cand sunt insarcinata nu ma mai intereseaza.
O tratez cu indiferenta si respect si basta.
Sunt curioasa cand va veni bebele, ca va dati seama, va fi mai mult la mama si stau vis-a-vis una de alta. Nu as lasa-o singura cu el.
Ma gandesc cu jale la luna noastra de miere, ca vom vrea sa mergem in Maldive, cel putin asa speram, si ca tre sa-mi las copilu acasa in Alba. Va fi baitaie pe el si presimt ca nu vor face din ce le zic.
Hai ca m-am intins si vroiam sa zic altceva.
Aseara, Clau si-a sunat un prieten din Alba, care a facut cununia civila, pt.. felicitari, etc, etc.
I-am zis sa-l intrebe cum au facut cu numele. Si ce credeti ca zice Cristi? ca a luat si el numele Alinei, deci au fiecare 2 nume de fam.
Sa-l vedeti pe-al meu cum s-a plostit iar eu am inceput cu chestii, ca numai el vrea sa trec pe numele lui, ca nu-mi place si ca nu ma mai marit cu el, ca putem sta si asa.
Asa mi-era de ciuda, ca e un incapatanat, cu numele, lui, ca imi venea sa plang si i-am zis ca nu mai discutam asa ceva.
Acum sunt curioasa, daca se gandeste la alternativa mea: sa i-a si numele meu, sau sa fim fiecare pe numele lui.
Nu stiu de ce, dar nu vreau sa iau numele lui!!!
Cred ca sunt , dar asta simt eu.
poze
gio si bb Marco 21+
ralnied1 spune:
Giova, stai linistita ca exact aceeasi problema am avut-o si eu la vremea mea... Eu voiam sa raman cu numele meu si el cu al lui. Nu a fost de acord. Ca o solutie de compromis, i-am zis ca eu iau si numele lui si gata. Nu se putea. El nu a vrut sa-l ia si pe al meu... Tot asa am zis si eu: nu ma mai marit cu tine si gata. Ramanem doar prietenie in continuare. Si asta se intampla in zilele cand plateam taxele si trebuia depus dosarul. Pana la urma am luat numele lui si gata... Am inghitit si am tacut... Dar nu uit sa-i reamintesc deseori de chestia asta... Se zicea pe aici ca asta e dovada de iubire, adica daca iei numele sotului. Nu sunt de acord cu asa ceva... Iubirea nu sta intr-un nume... Oricum eu intentionez sa revin la numele meu... E ceva mai complicat, dar... voi incerca... Mai ales ca lucrez in presa, deci as avea unele motive... Deocamdata stau asa, dar nu ma las...
E si maine o zi!
ralu_trancu spune:
Neata!
Fetelor aici e subiect de miresici, nu de tocat soacre! Ia mai lasatile incolo de rautati ambulante@!
poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze
BlueEyes spune:
Ii vorba de miresici...dar asta nu inseamna ca tre discutata numai partea roz a lucrurilor... Avem shi noi un of...cu soacrele... si doar pentru asta este forumul....sa ne spunem ofurile, bucuriile, stresurile ... si mofturile...nu?
Nunta noastra
Logo
Poze