Miresele anului 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 15
ooana spune:
Krelia, de obicei produsele "no name" fac cat cele de marca.......dar deh pentru unii "name-ul" e foarte important. Depinde de buget!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
krelia spune:
quote:
Originally posted by ooana
Krelia, de obicei produsele "no name" fac cat cele de marca.......dar deh pentru unii "name-ul" e foarte important. Depinde de buget!
oana, ai dreptate, uneori, sa stii ca si eu ma ghidez dupa acelasi principiu...iar in perioada asta, bugetul a fost al naibii de subtirel....drept pentru care vom renunta si la 2 nunti week-endul viitor...bine, oricum n-aveam cum sa ne ducem la amandoua..una e sambata, cealalta duminica.....dar, cel putin la una....asta e......oricum, nu era mare pierdere
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ralu_trancu spune:
Eu ma simt intepata!!!
Ooana, asta a fost intentia?
poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze
Ioana-Cristina spune:
Si eu vreau un expressor de la Taurus si un robot de la Phillips....dar asta cand o sa am casutza mia....oooofff ca m-am saturat sa stau cu chirie si in trentzele altora....
Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"
fany_23 spune:
Si eu am avut o zi groaznica am stat in sedinta pana acum , au cam luat-o razna astia pe aici.
Chiar ma gandisem sa fac asa ...cu flori pe mese..insa tare as vrea sa ma inspir de undeva....chiar stie cineva sait uri ceva cu asa ceva???
Si fiind in sezonul nuntilor, sambata suntem invitati la o nunta undeva in campina ....abia astept ...am o problema cu tinuta ca de obicei ma hotarasc foarte greu...insa pana sambata ma decid eu intr-un fel.....
Ma gandesc insa cum am sa fac ...vreau sa imi aranjez parul si asta inseamna ca va trebui sa ma duc de vineri la coafor si toata noaptea sa nu dorm ca na sa nu se strice ...sambata la noua suntem in campina.....
sper sa nu va plictisesc cu (prob) mele
pupici
Giova spune:
mi-a picat cu tronc cel de la Philips digital. e super si e si multifunctional. e drept ca e 5 mil., dar merita fiecare ban.
dupa concediu, il cumpar.
Pe mine ma influenteaza foarte mult si aspectul, designul.
mai bine renunt la haine, dar ala tot il iau.
de anul trecut din Italia imi sta gandul la el.
Acolo era mai ieftin, dar caposul de Clau, n-a vrut sa mi-l ia, asa ca acum e obligat, ca vine bebele si vom avea nevoie.
poze
gio si bb Marco 21+
krelia spune:
Io mai vreau un blender, dar..il las pentru la anul....cadou de la nuntasi
ralu, taci fata, ce-ai? Nu te mai intepa ca nu vorbeam de tine...importanto! /..ietete la ea...noi vb asa...in general! stai la un loc!!
Ceinging za sabgect....fetelor, ar trebui sa ma apuc de creatie invitatii, carduri de masa... (si ce modestie!!)
bay, zau ca-mi merge ...a facut fata o invitatie, de sta matza-n coada...bine..rudimentara, cu semnul de agenda in loc de funditza...perforata in alt loc din greseala (bine ca nu se vede )..dar cu un cartonash mai subtire, galben, embosat, si cu calc pe post de plic...da' e dragutzica...si e modelul pe care-l vreau ..nici nu ma mai uit in cataloage ..ma duc cu exempalrul si ii arat!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Giova spune:
Bravo Krelia. tine-o tot asa, ai talent nu gluma.
Doar ai vazut si cu textul de pe cardul de multumire, ce trecere a avut.
cate fete l-au folosit( cu sau fara voia titularului).
Inca putin si ma apuc si eu de compus.
pupici la toate.
plecam si noi acasica.
pe maine.
poze
gio si bb Marco 21+
iia spune:
Buna, sunt noua pe aici, dar...as putea si eu sa intru in lista? ca ma marit pe 22 iulie 2006, cand se implinesc 7 ani de cand m-am intalnit cu iubirea mea..hihi. Sarumana