Buna ziua! Sunt nou-venita pe forum. Am un bebestrumf care maine face 10 luni, este un baietel dragutz foc, cuminte, dar nu foarte (exact cum mii sta bine unui copil care se respecta, personalitate cat cuprinde si il cheama Alexandru.
Eu sunt Irina, am 21 de ani, anul I horticultura, redactor la un trust de presa.
Taticul, Ciprian, 26 de ani, motociclist, fost redactor sef la o revista moto actual show room man Yamaha.
Puiutzul nostru este momentan la bunici la Barlad pentru ca noi a trebuit as ne mutam si nu puteam sa-l chinuim si pe el. Unde am stat inainte ii gasisem bona o "vecina" foarte de treaba (daca aveti nevoie in zona Titan de bona v-o recomand). Ideea este ca acum stam la o statie de cimit. Ghencea si nu poate veni pana aici...
De doua saptamani incerc sa gasesc pe cineva si nu reusesc. Daca sunteti interesate sau aveti vreo recomandare va rog spuneti-mi.
Imi este foarte dor de puiul meu (inainte de aceste 2 saptamani a mai stat o luna la bunici) si vreau sa il aduc acasa...
Buna,
nu esti rea spui adevarul. E ft greu sa gasesti aici pe net pe cineva, si propabil daca gasesti vor multi bani!
SI eu caut la fel de o luna si nu gasesc, aici pe forum m-am linistit, am inceput altfel de cautari, pe la mine prin cartier cu afise, din gura in gura, etc. SPer sa reusesc pana la urma dar e greu.
Bafta si tie
Umflatzel
mersi de sustinere, am gasit bona am cautat pe intenet la annturile de cerereri de locuri de munca.piticul meu se intelege foarte bine cu ea, chiar plange cand o vede plecand, trebuie sa gasesc mereu mijloace de a-l face sa nu o vada cand iese pe usa. in rest numai de bine
buna!acum ti-am citit mesajul.
ti-o recomand pe viorica:44 ani si multa experienta in cresterea copiilor.are si ea doi copii de 13 si 11 ani.a fost la niste prieteni de-ai mei care au un baietel cam de 3 ani,dar ei vor sa-l duca la gradinita,parca,asa ca..........o poti contacta la 6442826.
bafta!