MIRELAM....AJUTOR LA CONCEPUT FETITE
Raspunsuri - Pagina 6
Ven spune:
quote:
Originally posted by Flower
Draga mirelam , saru' mana pt. explicatii. La mine se potriveste pt. Vladutz ( conceput in nov. 2001 ) si am sa calculez si pt. o fetita ( eu : 23.10.75 , el : 25.07.74 ). Daca nu ma descurc am sa-ti cer ajutorul !
O lamurire pt. calendarul chinezesc : eu am o versiune imbunatatita , din Olivia , in vcare e adaptat la calendarul nostru , ca anul chinezesc nu incepe la 1 ianuarie. Varianta mea e pe 5 ani , si tine pana in 2006. Cine vrea sa-i spun ce va iesi , sa posteze un nou mesaj cu calendarul chinezesc si v-ajut ! Da' de-acu' maine !
Spor la treaba ! Numa' bine !
http://www.holodeck.com/pregnancy/chinese-cal.html
Asta-i ala chinezesc. Ne luminezi tu cu unul mai bun? Asta nu-mi convine, ca noi am vrea baiat si iese ca e fata........Adevarul e ca nu stiu sigur luna conceperii, ca e undeva prin perioada 30 martie-1 aprilie, deci???
Lamureste-ne! :)
Ven spune:
Vrem si noi un calcul, saru'mana :)
Eu: 15 uanuarie 1976
El: 20 noiembrie 1973
Data ultimului ciclu ( ca a conceperii e un mister!!): 19 martie 2003
Multumim frumos!
:)
CRISTINEL spune:
Mirelam draga, te rog sa-mi spui si mie , vreau si eu un bb anul acesta 2004, eu sunt nascuta pe 15 iunie 1977, iar sotul meu pe 21 decembrie 1972 .
Multumesc mult , sunt tare curioasa.
Pupici,
Cristine
Flower spune:
quote:
Originally posted by Ven
http://www.holodeck.com/pregnancy/chinese-cal.html
Adevarul e ca nu stiu sigur luna conceperii, ca e undeva prin perioada 30 martie-1 aprilie, deci???
Lamureste-ne! :)
Draga Ven , sorry da' azi n-am tabelu' la mine , ca m-am grabit dimineata !!! Da' pana maine , lamureste-ma , te rog , cu data conceptiei , pt. ca intre 30.03. si 1.04. nu este decat 1 zi ( mie nu-mi trebuie exact data , ci cu o aproximatie de 2-3 sapt . , max. 1 luna ! ) . Tabelul pe care il am eu s-a verificat in vreo 2 cazuri , pe mine n-am avut cum sa-l testez pt. ca incepe cu 2002 , iar conceptia baietelului meu s-a produs in 2001. Chiar sunt curioasa sa vad daca se verifica si in cazul tau. Oricum , confirmarea o vei avea la nastere , deci mai ai ceva de asteptat ! Astept lamuriri !
Draga Mirela , ma alatur si eu fetelor si te rog sa ne lamuresti cu pasii urmatorii. Retroactiv e mai usor de verificat , dar daca vrei sa-ti calculezi inainte de a te apuca de treaba , e cam complicat - cel putin cu informatiile pe care le am deocamdata ! Cum facem cu anii care se "incaleca " ? Pliiiizzzz !
cristinar spune:
DRAGA MIRELA,TE ROG SA-MI SPUI SI MIE CE VA FI BEBITA AL.MEU.SUNT DEJA INSARCINATA DAR NU STIU SEXUL LUI BEBITA.
EU:20.05.1969
SOTUL:09.01.1961
BEBITA A FOST CONCEPUT PE 10.01.2003
MULTAM' FRUMOS
mirelam spune:
Ptr.Janina
Din 2002 pana in iunie 2004 va fi fetita dupa acest calcul. Apoi, din iunie 2004 pana in aprilie 2006 va fi baiat.
(5 anisori)
mirelam spune:
Ptr. Madadum
Dupa calcul, daca ramai insarcinata pana in 2005 va fi tot fetita.
Problema este ca nu se potriveste calculul pentru primul copil.
(5 anisori)
Coryydo spune:
Imi puteti spune si mie, va roooooog:
Eu: 03.08.1976
Sotul meu: 21.05.1976
Multumici multi!