Din Republica Moldova cine mai e?(partea 7)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lucia_B/Lucia_B.jpg)
Lucia_B spune:
Buna fetelor.
Ce mai faceti? Vad ca e mare liniste pe aici.
Crinia - cer scuze poate ceva gresesc, tu nu mi-ai dat un PM saptaminile trecute? fix 38s
Tot raul e inspre bine.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Crinia spune:
Salut Lucia
Sincer sa-ti spun ca nu tin minte. Insa daca imi aduci aminte despre ce era? Eu unicul lucru ce nu inteleg care e procedura de a-ti face un PM aici.
Ce mai face burtica? Ai ceva poze?
Pupici si numai bine
Lucia_B spune:
Mi-a scris o fata ca a fost si ea in treacat prin Bahrain si imi cerea impresia/parerea despre tarisoara. Eu la rindul meu am raspuns insa nu am primit un alt mesaj, cu toate ca-i pusesem ceva intrebari.
Azi am hotarit sa intru in "mesaje private" (vezi lista din stinga de pe orice pagina a forumului) si sa vad poate am mesaj dar nu am fost anuntata. Si ... nimic. Am intrat si in "outbox" unde ar fi trebuit sa fie scrisoare pe care am expediat-o, dar nu era .
Reese ca nu s-a expediat si fata care mi-a trimis scrisoarea nu a primit raspunsul meu. Asta ar fi o jumate de problema daca din greseala nu as fi sters mesajul ei. Cu parere de rau nu am retinut cum se numea, ii scriam una repetata. Si uite asa nu stiu cine mi-a scris.
Si daca am bintuit pe la "mesaje private" am observat meniul "options", daca intri acolo poti sa activezi mesajele private. Sper ca ai inteles unde tre sa intri ca sa le poti primi si tu.
Mercik, burtica creste odata cu chiriasul , mai avem putin si eliberam spatiul locativ. Poze, cu parere de rau, nu prea am cu burtica.
O seara buna in continuare. fix 38s
Tot raul e inspre bine.
Crinia spune:
Multumesc mult Lucia
In sfirsit am si eu PM. Ai un spirit de observatie excelent. Deci am intrat unde mi-ai recomandat si uite ca s-a primit.
Referitor la scrisorica, cu parere de rau nu eu ti-am scris. Probabil ca alta persoana te-a intrebat despre tarisoara unde traiesti.
Cred ca ar fi cazul sa-ti faci poze ca sa vezi cum ai fost cu burtica. Eu mi-am facut, si ce sa crezi, cind ma uit acuma la ele imi pare ca nici n-am avut asa burtoaica. E un sentiment amuzant.
Cred ca ai putea sa-ti faci careva POZE CA SA TE ANALIZEZI DUPA.
PUPICI SI INCA O DATA MULTUMESC
LiliaToma spune:
Salutare
Am fost foarte emotionata sa citesc atatea mesaje, adresate doar Ameliei.
Va multumesc la toate si sa dea Dumnezeu ca tot ce i-ati urat sa se implineasca.
Multa sanatate la toata lumea.
Ma bucur sa stiu ca aici undeva, chiar daca mai mult virtual exista pesroane care se gandesc la noi...
Va pup dulce pe toate
O sa revin....
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
alinkav spune:
Buna dimineata Tovarishi!
Ce mai faceti?
Ei, Lilia, cum e sa ai asa o fata mare???
Alex a plecat la cresa, dar eu trec la lucru, asa ca pupici si ne vedem mai tarziu!
Sa nu ma dati disparuta, dar fiindca sunt zampred, trebuie sa ma ocup de foarte multe!Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
Lucia_B spune:
Salutari fetelor .
Incep iarasi absentele, unde v-ati pierdut? Sa vedeti cum incepem cu tov.zampred sa luam masuri .
Lilia - ia vezi bine ca sunt mesaje care sunt adresate si tie ca mami nu doar Ameliei. Fara tine nu era sa se primeasca un asa ingeras. La multi ani inca odata, sanatate si poate te hotarasti sa-ti mai faci unul, ca de' cu doi ingerasi e mai in siguranta .
Eu aseara am "pereborshit" kum s-ar spune, cu exercitiile pe "trenajor". In loc sa merg linistita, cum o faceam pina acum, am hotarit sa indraznesc si sa mai fug oliaka. Muoama - credeam ca nasc dupa aia , sarmana fata a inceput sa se miste de parca era pe
, nici nu mi-am imaginat ca e asa voinika.
Imi doresc mult sa nasc mai repede dar sa stiti ca m-am speriat aseara binisor. Acum nu stiu ce sa fac, sa mai fug sau sa stau cumintica .
38s +
Tot raul e inspre bine.
alinkav spune:
Buna ziua!
Vad ca iarasi am ramas aici, numai eu si predsedateli!
Ce mai faceti?
Lucia, stai linistita, a protestat un pic fetita ca ai zdruncinat-o, i-a fost asa de mine acolo, dormea si ea cuminte, si deodata i-ai stricat toate planurile!
Eu pe aici, bantui, ca am o lene sa lucrez, am asa cateva zile pe luna, cand ma apuca toate cele , si cand ma uit afara, si ce zi frumoasa vad, si Alex e la cresa si n-am cu cine sa ma plimb.........
Am fugit sa lenevesc in continuare!Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
LiliaToma spune:
LUCIA, eu am avut in vedere ca felicitarile au fost adresate doar Ameliei in sensul ca a fost ziua in care ea a fost cea plina de atentie.
Eu am vazut bineinteles si felicitarile pentru mine, dar ma refeream la faptul ca nu a mai fost nici un bebe sarbatorit si atentia a fost asupra ei( egoista, ce vrei?}
Am de lucru o groaza.. asa ca va las deocamdata
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Crinia spune:
Salut la toata lumea.
Sigur cind toti dorm eu apar pe forum insa cu parere de rau nu gasesc pe nimeni on-line. Asa-i viata peste ocean
.