Ce gatim azi - pentru pitici?? (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

Tot am citit ce papa bun dati la bb, dar niciodata nu m-am invrednicit sa si scriu.
Arthur azi papa cam asa:
- dimineata: galbenus ou+painica & mar ras
- ora 11: suc de portocale(preparat in casa)
- pranz: supa de legume cu carnita de pui acrita cu zeama de lamaie si desert boabe strugure decojit si fara samburi
- ora 17,30-18 iaurt Campina+suc de morcov(preparat in casa)+suc de piersica(preparat in casa) pus in biberon
- seara piure de cartofi cu branza dulce

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica007 spune:

Buna! Am si eu un puiut care face in 18 cinci luni.Ce sa-i mai dau sa pape? Papa de obicei mar(piersica)cu biscuite sau cereale - dimineata la ora 10; la amiaza pe la 14 mananca supita de legume ; iar dupaamiaza un danonino mic. In fiecare zi sa-i dau acleasi feluri de mancare? Cum sa mai diversific?

Un copil e o www.desprecopii.com/forum/comoara.gif" border="0">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenia007 spune:

quote:
Originally posted by mamica007

Buna! Am si eu un puiut care face in 18 cinci luni.Ce sa-i mai dau sa pape? Papa de obicei mar(piersica)cu biscuite sau cereale - dimineata la ora 10; la amiaza pe la 14 mananca supita de legume ; iar dupaamiaza un danonino mic. In fiecare zi sa-i dau acleasi feluri de mancare? Cum sa mai diversific?

Pai incercam mici si bere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

quote:
Originally posted by mamica007

Mi se pare ca ii dai deja destule. Eu la varsta aia ii alaptam si atat. Cel mult un piure de fructe (mar, para, pruna). Nu stiu daca piersica e indicata.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

In prezent (caci intre timp ne-a mai lovit si o pacatoasa de alergie) mancam urmatoarele:

10 - combinatii diverse de mar, banana, biscuite si br de vaci
14 - friptura de pui cu legume la cuptor in diverse combinatii (cea mai agreata e cea in care predomina conopida)
18 - similar cu ora 10 dar nu identic

De indata ce ni se mai relaxeaza regimul revenim.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

mamica007 mai alaptezi puiul? Eu la 5 luni abia incepeam diversificarea cu suc de mar si morcov. Cred ca tu ii dai deja foarte multe de papa la varsta asta. Iaurtul danonino insa nu cred ca este prea indicat pentru mititel.
mina de la ce a facut alergie Mateiu? Cum se manifesta? Si noi ne confruntam cu o alergie-exema-"cucuri" ca dr. de la dermato nu a stiut sa ne zica de la ce e si nici noi nu ne dam seama de cauza. Cert e ca nu mai scapam de ea chiar si cu tratament si cu regim alimentar.
Ieri puiu' a papat:
9 - mar+banana+biscuiti
11 - suc portocale (facut in casa)
13.30 - supa legume+carnita pui + desert boabe strugure
17 - piure de cartofi+ficacior de pui fiert
20 - iaurt Campina+suc de para (facut in casa)+suc de morcov (facut in casa) pus in biberon

Foarte sofisticat meniu avem !!!

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Hop si noi!
Dimineata am mancat para + banana (din fiecare jumatate), la pranz Pilaf cu rosii si ardei in el si cu piept de pui fiert iar seara va manca iaurt Campina cu branzica dulce si cu 2 lingurite de cereale.
Mamica 007, fetele au dreptate, parca sunteti "prea diversificati" ptr 5 luni...

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput

ieri a mancat biscuiti cu banana
perisoare cu sos si paine
iaurt
inca o banana

Am si eu o intrebare pentru mamicile care dau la copii ficat de pui. Cum il preparati?

Mergi la inceput

si gris cu lapte, am uitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica007 spune:

Am alaptat doar 3 luni.De atunci am inceput cu sucurile si dupa 4 luni cu celelalte. Toate mamicile pe care le cunosc m-au sfatuit sa-i dau sa manance.Cica de la 5 luni galbenus de ou. Se poate? Si branza de vaca de cand?

Mergi la inceput