Ce gatim azi - pentru pitici?? (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Foarte apetisante mancarurile voastre! Abia astept sa i le fac si eu!Pana una alta,al meu pitic de un an si jumatate azi a mancat supa de rosii cu orez si un galbenus,iar desert o banana si compot de pere. Dupa amiaza va manca fructe de padure(zmeura,afine,mure) si iaurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Am cautat zilele trecute subiectul asta si nu l-am gasit dar cred ca n-am vazut eu bine.

Revenim...azi am papat conopida la cuptor cu cascaval, smantana si galbenus de ou. Si bineinteles ca Alexiei nu prea i-a placut, asa cum se intampla de fiecare data cu retetele la care ma straduiesc mai mult.

Ne-am mai educat putin gusturile si am inceput sa papam si iaurt simplu (facut cu smantana, e mai dulce) si supa dar supa am papat de la vecina ca de la mami nu ne place.

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

-lapte + o felie paine cu unt
- cereale de orez
- paine cu peste( intre mese ca nu a fost posibil sa mancam in liniste)
- iaurt cu paine + inca ceva cereale de ovas ca nu se saturase
-lapte( de 2 ori ca era obosita si urlatoare si nu a vrut sa vada legumele cu ou)

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Ei, pe unde sunteti? Hai mai treceti pe aici, sau v-ati lenevit si ati trecut-o pe borcanase cu mancare?....

Pe ieri meniul a fost cam!! asa:
-lapte
- iaurt cu painica
- cartof+galbenus+iaurtul cu painica ramas
- orez cu lapte
- lapte.

Azi inca nu stiu.Voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Adela, ce gustos pare! Ce peste ai folosit si cat l-ai lasat deasupra prazului sa se patrunda?

Mergi la inceput

ADELA, cu adevarat reteta pare delicioasa. O sa o incerc si eu.
Eu as vrea sa va rog sa scrieti meniul complet al copilului nu numai pranzul. Asta pentru ca eu uneori sunt in lipsa de inspiratie si pentru masa de dimineata si seara. desi le rezolv repede cu niste cereale, ca e slaba si am voie sa ii dau la greu daca ii plac, uneori mi-ar place sa ii mai schimb mancarea.
Deci, noi azi avem asa:
-lapte
- cereale(grau cu dovleac)
- acus ii voi da( sper sa ii placa) ciulama cu piept de curcan si cu painica
- biscuiti cu unt sau cereale daca nu ii vrea.
- lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Adela, vreau reteta de budinca, te rog. Si inca ceva....nu s-a ars prazul daca ai pus pestele deasupra sa se prajeasca? scuze, eu nu prea am gatit peste si nu stiu sa-l fac decat fie la cuptor fie prajit in ulei. Poate-mi zici mai asa pas cu pas cum e cu pestele...ii pui dezghetat sauu inghetat asa cum e ?
merci mult
lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash78 spune:

Azi bblusha nu a vrut sa pape mancarica de cartofi pe care o facusem, asha ca i-am dat o feliutza de paine graham cu icre, mai tarziu o feliutza de paine cu unt shi o aripioara din mancarea noastra, a mai molfait la vreo 3 mere din care mancam eu shi....in rest laptic!

ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Sa va dau si eu o reteta gustoasa la un fel de budinca: se da pe razatoare un dovlecel nu prea mare, 3-4 cartofi, cascaval, se amesteca cu 1 ou, putina faina sa se lege, sare, f.putin piper (sau fara). Se pune in tava si se da la cuptor pana prinde o culoare aurie (uleiul sa fie incins). Se serveste cu iaurt sau smantana.
Prichindelul meu a mancat ieri foarte bine mancarica de orez cu ficat de pui.

Ramonaa si Robert (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut!

Am lipsit io ce-am lipsit da' acuma sper sa revin in forta ca s-o fi saturat bietu cupil de regim.

Adela, f bine suna reteta, cred ca o incerc in seara asta cu adultii, ca bebu mai sta nitel pana sa treaca la alimentatie full options.

Intre timp daca vreti retete despre cum se combina alimentele de regim ca sa pacalesti cupilu sa manance va stau la dispozitie.

pup

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput