Sunt Luca si am nevoie de operatie la inima!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana m. spune:

oameni,
Luca nu mai este printre noi.
luni a facut un stop cardiac si in doua ore s-a stins.
L-a luat Domnul le El, sa nu mai sufere.
Parintii lui Luca vor sa stranga toate informatiile la un loc si sa le puna la dispozitia tuturor, intr-un fel sau altul.
Poate alti copilasi au sanse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

uf....ce durere pentru parinti,putere parintilor sa treaca peste asa o durere.
Luca ne rugam pentru sufletelul tau.

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

imi vine sa urlu de ciuda si sa strang toti doctorii de gat...Saracul copilas, nu gresise cu nimic..
Dumnezeu sa il ierte pe Luca si sa ii intareasca pe parinti..Georgiana, esti un om minunat pentru tot ceea ce faci si sprijinul real surorii tale...fii tare in continuare caci familia ta are nevoie de tine...ne vom ruga pentru micul ingeras

http://bella.netfirms.com/ro.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Imi pare sincer rau. Regret ca nu v-am putut ajuta.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Despre subtilele inchisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Off! ce tristete... Ne vom pentru micul Luca si pentru parinti sa aibe puterea sa depaseasca momentul asta greu...

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan.D. spune:

Dumnezeu sa odihneasca sufletul lui curat si sa dea putere parintilor sa treaca de aceasta incercare.
Dan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Durere mai mare ca asta nu exista. Am ramas impietrita ... azi esti, maine nu mai esti ... nu pot sa imi revin
Doamne, da-le putere parintilor, alina-le suferinta

quote:
Originally posted by georgiana m.

Parintii lui Luca vor sa stranga toate informatiile la un loc si sa le puna la dispozitia tuturor, intr-un fel sau altul.
Poate alti copilasi au sanse.

Georgiana

Mihaita Hogas are nevoie de tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana m. spune:

Luca e un ingeras. Doctorii nu au nici o vina. Asa a fost sa fie.
Malformatia lui a fost diagnosticata ca fiind cea mai grava: SINDROM HYPOPLASTIC LEFT HEART. Adica partea stanga a inimioarei lui era slab dezvoltata, iar marile vase atasate ei erau modificate. Sansele lui de viata erau foarte reduse fara interventie chirugicala, dar si interventiile (in 3 etape) sunt mai mult paleative in acest caz groaznic. Am citit pe internet pe site-ul Boston Hospital for Children (cel mai bun spital din America pe acest domeniu) explicatia tuturor malformatiilor cardiace si am inteles mai mult. De asemenea, un chirurg de la Budapesta (unde nu se opereaza copii din strainatate cu acest sindrom) ne-a oferit explicatii care ne-au facut sa intelegem. Aceleasi lucruri le-am aflat si de la un cardiolog de la Spitalul specializat din Munchen. Din pacate, aceasta este cruda realitate. Parintii lui Luca sufera, bineinteles, enorm, dar au inteles si se roaga pentru sufletelul lui neprihanit, care n-a trebuit sa fie supus unui chin mai lung.
Eu personal nu pot reprosa unor medici din Romania decat lipsa de organizare si atitudine neprofesionista tradusa prin neimplicare. Bineinteles ca ma doare sufletul ca in Bucuresti nu exista un centru de chirurgie cardiaca infantila, iar in Romania nu se pot rezolva multe cazuri. Dar au existat si medici care ne-au raspuns, care ne-au trimis in alte locuri mai specializate. Am intalnit oameni care ne-au ajutat. Asta e foarte important. Trebuie sa fim cu totii mai buni si mai saritori.

Mergi la inceput