Aspirante optimiste (152)
Raspunsuri - Pagina 14
Pupesita spune:
Felicitari CamiM! pentru minunata veste pe care ne-ai dat-o. Sa fie intr-un ceas bun!
Sper sa fiu eu urmatoarea ...cat mai curand.
Va pup.
(6 ani)
MirelaV spune:
Cami, felicitari ptr bebic si burtik. ai grija de tine si sa auzim numai de bine!
La multi ani Mariilor de astazi, ptr soti, burtici si bebici!
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici
GeorgianaI spune:
Buna dimineata dragutele mele!
La multi ani! Pentru toate fetilii, sotii lor, burticile si Bb-ei care isi sarbatoresc ziua de nume.
Ce as mai veni si io la intalneala................
CamiM FELICITARI! Acum sa ai grija de tine si Bbel, ca sa se faca mare!
Va pupic dulce pe toate si sa aveti o zi cat mai faina.
tumpi spune:
LA MULTI ANI tuturor Mariilor, sotilor si celor care isi mai sarbatoresc azi ziua de nume.
Sa aveti o zi excelenta.
pt voi o portie de galusti cu prune care le-am facut aseara.Le puteti vedea in albumul meu ![]()

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
valentinag spune:
Asadar si prin urmare se mareste listaaa
:
valentina
lauricipani
ardit
tumpi
martha78
mirelav....?
Ne intilnim unde vreti,propuneti voi locatii si ne hotaram la una!
Cami,meleoane de felicitari pen bb si

LMA pen toate Mariile,sa fiti sanatoase,iubite,fericite,implinite!
Ardit,din 2 intalneli nu pot sa-mi fac o parere competenta
asupra dr.T,da in principiu,e de bine,sa vedem mai incolo...
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
MirelaV spune:
pai bine ma..taman io ultima pe lista? ![]()
pup Vale
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici
zamfir.mel spune:
la multi ani tuturor mariilor si felicitari gravidutelor si mamicilor,
in cinstea tuturor,va pup
mel
lauricipani spune:
Buna iubitelor! Sa aveti o zi frumoasa si sa ne traiasca Mariile Marianii si ...sa traim toti ca in ori ce zi putem sa ne sarbatorim daca vrem noi!!!
vale
io-s cu Vera ca altfel n-am cum si mai am o aspiranta care poate o sa intre si ea in comunitate cat de curand (e cam sensibiloasa cu scrisul dar e buna de gura) si anume DELIA. Deci...io sunt 3!
ardit
, dpdv al trebilor cred ca nu vrei sa ma plang si io, mai urmeaza sa-mi bag un batz in c.. si-s perfecta. am ISO si HACCP audituri peste audituri si organismul de certificare Roman care urmeaza sa fie auditat pentru reacreditare de o comisie CE ne-au ales tocmai pe noi sa le arate ce destepti sunt ei

D E C I sunt aproximativ moarta.
georgic

pup toate fetele fara deosebire!!!!!
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
irinacodrina spune:
Anca Wish, naspa tare faza cu masina. Bafta multa, si rabdare si mai multa, sper sa se rezolva.
Osna, si eu am patit la fel. Sambata doar spotting, duminica un pic de ciclu, iar luni iarasi doar ceva spotting. Si atat. Si venise si destul de tarziu "ciclul". Endometru slab, aproape inexistent..... asta e. La mine sigur nu e sarcina. Dar poae tu ai bafta.