Scorpiutzele... unde sunteti? (18)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
HelleneC spune:
Buna fetelor, am reaparut si eu!
Sunt obosita foc, am pus poze de la Sighisoara, numai cateva, am cateva sute, dar nu se poate totul! Plus ac am fost in Cluj, mi-am revazut prietena si inca ceva persoane importante, surprize in Selgros unde i-am cumparat copilului minuni pentru ziua lui... Oricum revederea cu pitivul a fost nemaipomenita si el foarte incantat de jucarii si ce mai aveam acolo!
Am citit in fuga din urma si m-am speriat: de ce a patit Nina cu Cristinuta ei ce a patit? Atat de mult suflet pune peste tot, mai ales cand e vorba de copii nenorociti, si uite ce a patit? Mai ales ca am inteles ca e o forma aiurea, sincer nu am cuvite, asa de rau imi pare! Sunt cu tot sufletul alaturi de ea! Are mare nevoie de noi!
Ema... ce ai patit tu saptamana cealalta am patit eu de Paste, si am avut mare noroc de voi! Asa ca... capul sus si ai grija de tine si Dariuta! Tot la copil ma gandesc si eu cand e vorba de scandal puternic. Si tot vorbele alea "grele" nu le pot uita! Eu am vorbit zilele astea cu un coleg mai mult, a incercat sa faca putina "terapie" cat ne-a permis timpul si se pare ca am "identificat" care ar fi problemele si ce as putea face, dar am nevoie de curaj! Iti recomand cu drag un psiholog sau... un "prieten"
Iri, m-am distrat de minune zilele astea, singura grija era George care a fost bolnav si ma tot sacaia chestia asta ca nu sunt cu el, insa am vizitat, am facut si cursuri, am incercat in 5 zile sa fac tot mai multe! Abia astept sa ne revedem!
Ana, mai aveam putin si ajungeam si in Timisoara! Oricum la un monent dat poate voi ajunge ca e fain acolo si nu am fost pana acum!
Fetelor... va scriu la TOATE ca fug la George ca ma vrea, asa ca voi continua zilele urmatoare cu restul povestilor... ma bucur ca v-am regasit!
Am ceva poze SIGHISOARA
Noapte buna! Elena
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
Buna dragelor!
ieri nu a functionat net-ul si azi am tras o fuga pina la Voronetz sa ne mai linistim (voiam la Putna,dar era prea departe si am plecat tarziu),cand am venit am reusit sa-mi sterg mesajele de pe mail,de priceputa ce sunt!acum am stat sa postez si sa recuperez repede ca iar ramin in urma si nu va mai pot urmari.
ma simteam cumva vinovata ca iar am iesit si am cheltuit mai mult de cat ne tine punga,dar pe de alta parte sunt fericita ca Anda a papat de vreo 4 ori si a papat si pastrav proaspat,a dormit bine!de aia stau si-mi storc creierii cum ar trebui sa am propria afacere,in timp ce sotul meu se gandeste ca ar trebui sa-si schimbe masina cu una noua,adica tot la cheltuit ii sta mintea,nu la produs,se tot teme daca ii zic ca as avea curaj sa ma ingrop in niste datorii mari ,macar sa stiu ca iese ceva.sau cel putin ,sper.doar n-o sa stam cu 2 salarii bugetare pina la pensie si bietul bb ce sa faca?vad ca totul se reduce la bani ,pina si sanatatea ,ca de n-ai bani de medicamente ...
de Cristinuca,nu stiu ce sa mai zic,cum bietul copil sa faca injectii toata viata?ii doresc mult curaj Ninei si speram ca totul va reveni la normal,daca asta se poate numi normal.n-am sa inteleg nici eu de ce se intampla asemenea chestii unor copii nevinovati!
Adriana,tot nu am inteles de ce nu vrei sa-i dai sa pape noaptea?e prea grasunel sau ce?ca nu trebuie asa?cine zice?Anda mea dormea la 4 luni 12 ore fara sa manince nimic si nu ca ar fiu fost satula.eu am introdus milumil 2 brusc ca asa a fost situatia ,pe celelalte treptat ,dar nu a patit nimic si asta i-a placut .acum suntem la milumil 3 si are cred gust de fructe ca papa cate 2-3 biberoane,dar numai noaptea si eu sunt tare fericita ca ziua nu bea de bunavoie lapte si nici branza nu papa,zici c-o otravesc asa se stramba.mie mi s-a zis ca daca e nevoie sa pun ceasul sa sune si sa-i dau noaptea lapte,asa ca nu-ti fa griji ca papa,vorba Emei o sa ajungi sa te rogi sa manince ,asa am umplut-o si eu cu ceai pe motiv ca nu era ora mesei si nu mai papa nimic.doctoritza zice multe ,dar noi ne adaptam situatiei si practica cu teoria nu se lovesc.sa vezi ce-i plac Andei snitelele si piftele din piept de pui,cred ca ar lesina 3 medici daca ar auzi!le fac pt ea special ,dar totusi...
si sa vezi ce bb sanatos am vazut crescut de la 4 luni cu mincare normala ca pt adulti ,nu cu supe strecurate si mai stiu eu cum m-am chinuit la inceput!eu ii dau ce vrea ,numai sa pape,n-are rost sa-ti faci griji.si bb care papa lapte de vaca de la 2 luni am vazut,dar Anda mea nu a vrut ca i-as fi dat orice numai sa o vad sanatoasa.in carte scrie ca ei de la tara sa dea lapte de vaca daca au propria vaca ,ca asta e toata chestia sa nu aiba microbi(adica nu iei din piata de la toata lumea,iti faci abonament la o singura persoana,sa fie curata si sanatoasa si persoana si animalul pe care-l detine)si sa-l degresezi.mama mea zice ca eu papam lapte de la alimentara si la 4 luni mincam smintina si pachetul de unt ,asa ca n-am murit ,mai e buna si o bunica la ceva,cu toate ca mi se parae ca nu face nimic bine si ca imi alinta bb prea tare si ca o lasa sa faca ce vrea etc.eu fac parte dintre mamele disperate .Ana,cam asa e ,de la mama mi se trage,si sotul meu e mai dur si zice s-o las,dar nu pot sa ma uit cum isi sparge capul ,ca ma doare pe mine ,chiar daca ea nu zice nimic!
Elena,bine ai revenit!mi-ai facut un dor de duca cu pozele alea!!!!!ce-mi place zona,dar gata cu calatoriile indepartate momentan,ca sunt mama eroina,poate imi face cineva statuie ca atata zel pt bb mic!
sotul meu tot intreaba cand creste si eu ma gandesc ca mai ieri am vazut-o prima oara si acusi are un an!e greu dar si frumos!
si fetelor,apropo si de Ema ,am ajuns si eu la concluzia ca n-are rost sa ne mai certam pt parinti ca vom fi in aceeasi situatie si noi.si la urma urmei asta e ,parintii nu si i-a ales nimeni si asa cum sunt ce poti face,sa-i spui schimba-i ca astia-s rai?
nu mai filozofez ca e tarziu si ma aberez ca si eu sunt in aceeasi situatie si va dau sfaturi,ca sa ma incurajez si eu,ca -s nervii mei si sanatatea mea si nu schimb nimic daca ne certam.
Ema,poate citeste mindrul tau direct,il salut in cazul in care vrea sa stie ce mai e nou pe DC.eu il las sa se obisnuiasca cu gaza pe al meu si sa se descurce ,desi nu cred ca am de ce sa-mi fac griji,mai e lenes si vine sa-mi spuna nu vrei sa vii sa schimbam fata?i-am explicat ca nu e nevoie sa vin si eu ,asa ca s-a descurcat ,nu ca n-ar putea,dar le place sa se agate de noi.eu zic sa nu mai raspunzi la telefon,sa invete sa faca codite ,n-are decat e si copilul lui.mie asa mi se pare corect.
fetelor,muratuiri pun ca n-am de ales ,al meu sot maninca toata iarna ,cate un borcan de 3 kg la 2 zile.si cel mai mult ii plac gogosarii,acolo trebuie sa ma chinui mai mult ,acum am pacalit doar cateva borcane de castraveti.cu alte conserve nu ma agit ,ca s-a inventat congelatorul,dar la ardei copti tot timpul m-a ajutat el l-a curatat,nimic de zis.sa vedem cum ne descurcam anul asta cu bb si cu var.am noroc si cu mama ca ce e al ei e si al nostru,daca are ea avem si noi ,si eu sunt tot timpul "gospodina " si am de toate chiar daca nu fac sau nu cumpar.anul trecut nu mai zic ca eram gravidutza si toata lumea imi plingea de mila,asa ca au adus toti cate ceva,aveam de toate.
fetelor ,la retete din astea noi nu ma bag ,ca sotul meu e traditionalist si are doar cateva mincaruri care ii plac,numarate pe degete.ce nou nu-l intereseaza,nici eu nu ma complic.doar sa fiu eu singura,dar atunci gatesc rar.
cred ca am scris un roman ,dar cine stie cand mai am timp de scris ca miine incepe o noua saptamina!
aaera s auit ca miine implinim 8 ani de cand suntem impreuna,dar sotul meu a crezut ca e pe 2 sept si ma pupa de mare zor si eu nu intelegeam ce i-a venit.important e ca si-a amintit ,a promis ca ma pupa si miine si eu astept,nu ratez asemenea ocazii rare,p[oate mai primesc inca o ciocolata!
pupici si o saptamana cat mai buna!
nastasie spune:
neata!
carmen,razvan se trezea de 2 ori noaptea si nu adormea fara laptic.nici nu-l manca pe tot si nici nu se odihnea bine.dr a zis sa-i dam lactovit, dar sa nu va suparati pe mine mi-a lasat de dorit numai ambalajul cutiei.asa ca am ramas tot pe nan2.eu am crezut ca nu se mai satura si ma gandeam la junior chiar daca e de la 1-3 ani.acum, deocamdata ii pun seara cereale in lapte(ca dovada am crescut si doza de la 150 ml la 180).doctora spunea ca d-aia nici nu manca mult inainte de culcare ca stia ca mai mananca peste noapte.aseara a fost un deliciu laptele +cereale.s-a mai trezit pe la 3 si i-am dat ceiut si dimineata la 6 a papat 150 ml lapte.si inca mai doarme.inainte cand manca de 2 ori /noapte la 6 era fresh si nu mai dormea.acum simt ca doarme si mai mult si mai bine.pe noi nu ne afecteaza ceaiul.mananca foarte bine mancare.cate un castron de ciorba,unul de branza cu banana, unul de cereale, etc.
ieri a fost tare marait pentru ca s-a zgariat la gingie si a plans cu lacrimi de crocodil.a trebuit sa-l calmez pe picioare, dar seara a adormit la loc singurel.credeam ca daca il pun pe picioare se invata iar, dar nu a fost asa.pentru ca el nu stie sa se joace cu jucarii moi, el vrea telecomenzi, ce e mai tare.si cred ca cu ele s-azgariat ca ii daduse si putin sange la gingiuta.
vad ca ati gatit bunati.stiu si eu emisiunea de la TVR2 dar nu ma mai uit ca imi ploua in gura si nu am timp sa gatesc cu razvan.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
Yrys78 spune:
Dragele mele,
Eu am mai bagat o suta si jumatate de kilometrii cu cainele si sora, sa o duc acasa. Cand m-am intors, era super aglomerat pe sosea si imi era teama sa nu se protapeasca cainele in gfata peste mine, insa am fost foarte incantata de el ca a fost cuminte. Acum suntem un pic certati - mai mult il manipulez sentimental ca e rasfatat si obraznic si sta cuminte foc la picioarele mele. Stie ca a gresit si acum incearca sa se autopedepseasca . Ne-am jucat aseara si m-a cam lovit cu un dintea in barbie si de atunci il santajez... O sa posez poze cu el sa vedeti ce mandrete de collie e...si el stie asta
Mina, reteta de salata e realtiv simpla pentru mine, care fac de vreo 3 ani destul de des. Iti trebuie in principal salata verde. Evident ca reteta ar fi alta, insa eu nu pot sa fiu fidela buchiei cartii, asa ca inventez. Eu adaug si rosii taiate cubulet. Se taie salata verde normal, ca pentru o salata obisnuita si eu pun cubuletele de rosii, cum spuneam. Se taie crutoane - eu aveam o paine neagra feliata - si le trag in unt pana se rumenesc. Eu am pus, ca am avut - mare minune - seminte de cedru siberian - o fitza pe care o gaseam in Germania si in Franta si intamplator am gasit si la un Lukoil aici in cartier. Insa in mod normal nu puneam ca nu aveam. Se pun si crutoanele peste salata verde si rosiile. Separat se face dressingul, care e succesul salatei. Se pun doua lingurite de mustar, o conserva de sardine sau ton in ulei sau in apa - depinde ce ai si ce gasesti, otet aromat sau ii pui tu arome: busuioc, oregano, ce ai si ulei de masline preferabil se amesteca treburile astea cu mixerul si daca e prea iute sau e prea puternic otetul, ii pui cateva lingurite de apa. Se pune treaba asta care ar trebui sa aiba o consistenta moale peste salata si se amesteca. Pe deasupra se presara parmezan. Si asta e salata.
Mie imi place mult si e cam singurul mod de a-l pacali pe consort sa manance legume crude.
Azi cred ca o sa fac paste ceva sau conopida la cuptor, daca am timp, daca nu, pofta-n cui.
Adriana, ai grija cu micutul cu picioarele - eu i-am santajat pe ai mei pana la 6 ani - faceau fiecare cu randul - cate 4 ore pe noapte.
HelleneC bine ai venit - superbe pozele de la Sighisoara. Sa iti traiasca baietul :) Vrem povesti de la Sighisoara...
Carmensilva, dar chiar ai scris, nu gluma. Ma intreba consortul ce mai zic fetele pe forum despre baietii lor si am spus ca sotul tau nu mananca decat mancaruri traditionale si a zis :vezi ce noroc ai tu cu mine? I-am explicat ca mai va pana la ani de canicie si alte fineturi...
Cam atat...ma pregatesc sa merg la serviciu.
Va pup pe toate si va urez o saptamana usoara si frumoasa.
Va pup
http://community.webshots.com/user/yrys78
nastasie spune:
yrys, de ce zici sa am grija cu picioarele?nu m-am prins
albumul meu
ziua marinei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
buna dragelor!
a adormit anda si tre sa ma misc rapid sa termin treaba si sa fac si papa ca altfel nu se poate.
Adriana ,bine ca accepta nan 2 ,caci putini copii il accepta.la dormit nu am treaba cu anda,prefera somnul in locul mincarii,e o lenesaaa,seamana cu mami care dormea pina la 10 -11 inainte de naste,noroc ca majoritatea orelor la scoala le aveam dupa amiaza,altfel m-ar fi concediat.as fi facut orice sa nu ma trezesc dimineatza.dupa ora 12 se putea discuta si cu mine ,acum sotul meu se minuneaza ce harnica sunt ,uneori si la 5 ma trezesc.nu-ii mai place lui insa sa se trezeasca,deci tot nu ne intalnim dimineatza.
cat despre lactovit,ce sa zic ,mie mi se face rau de la mirosul lui,cum sa-i dau copilului.n-am putut sa-l pun nici la prajituri.
Yrys,spaghete imi fac doara daca sunt singura ,si conopida doar murata.la noi in casa se consuma doar snitele ,piftele ,friptura,si eventual cartofi ,sau mazare.orez maninca o data pe an,fasole la fel,sarmale niciodata,varza la fel,deci e limitat orizontul,noroc ca mai gateste mama si ma lipesc si eu ca altfel n-as minca multe.si nici o mincare cu oase nu maninca,nici ciorba ca se teme sa nu se inece,ca el nu poate minca cu grija ci ca uliul!
pot spune ca am 2 copii ,unul mai mofturos ca altul la mincare!
va pup pe toate ,o zi buna!
nastasie spune:
carmen, nu e vorba ca-l accepta, ca el oricum nan a papat din luna a 2 a.am ramas pe acelasi.
albumul meu
ziua marinei
klumea_blondy spune:
CarmenLA MULTI ANI pentru aniversarea voastra!sanatate si numai bucurii sa va dea D-zeu!
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
piticasigogosica spune:
Fetelor
Sunt fff suparata,am ochii rosii si umflati de plans,de ceea ce e in sufeltul meu nu va mai spun.
Toate sperantele mele de mai bine din ultimul timp,de a avea o familie si o casa alaturi de cel care se numeste acum sot se naruie iarasi.Am sentimentul ca nimic nu s-a schimbat,m-am mintit frumos in tot timpul asta in care nu ne-am mai certat:am crezut ca s-a schimbat,ei bine NU.A fost numai atitudinea mea mai indiferenta care m-a facut sa cred,sa sper...dar totul are o limita,nu mai puteam sa tac!Sentimentul ca nu ma pot baza pe el in nici un sens,ca nu voi face niciodata casa cu el,ca copilul meu nu va mai asista la certuri si urlele,ca poate ma iubeste,ca poate nu ai pasa numai de el...renive!
De ceea ce ma temeam nu am scapat,munca alturi de el ne-a facut sa ne certam,sa ne spunem iarasi cuvinte grele,care dor(initiate de el) si asta fiindca nu accepta nici o alta parere, opinie.Si fiindac am incercat sa-i spun ce gandesc si unde gresete m-am ales cu injurii si insulte,caci eu nu sunt capabila sa vb cu el...de fapt cand am fost!!!Si asta dupa ce i-am dat banii mei pentru casa plus banii toti din cont ca sa-si rascumpere masina de la leasing pe care altfel o pierdea.Bani pe care sper sa-i recuprez!Sa nu mai vb de datoriile pe care le are la banca si de care nu stiu cum se va achita!!!
Rasplata?O atitudne rece indiferenta si atunci cand eu indraznesc sa-mi spun parerea chiar si pe un ton mai ridicat fiindca altfel nu puteam sa ma fac auzita peste tipetele lui...rasplata...o injuratura si un complimet de "tiganca proasta".
Nu stiu daca extista vre-un motiv care sa-i justifice atitudinea.Mi-e mila si mi-e sila in acelasi timp.
Toate astea s-au derulat in fata copilului........
Si pentru ca sa am o viata fericita in continuare aseara mi-au furat telefonul din masina...alti bani,alt necaz...ca si cum asta nu era destul.
Asa ca sunt fara bani si ...fara respect,iubire,intelegere...si asta fiindac le-am sacrificat sperand ca intr-o zi totul va fi bine!
Sanatate multa fetitei lui Nina si tare imi pare rau de ea...macar asta am deocamdata sanatate...dar oare mai rezist?!!!
poze
Iri si Iris
Yrys78 spune:
Off, Iri, imi pare tare rau. Imi imaginez cat de cumplit este numai amintindu-mi de ce am trait eu in copilarie, la varsta lui Iris. Nu stiu ce as putea sa spun ca sa te consoleze si sa iti aline suferinta...Eu sunt altfel - am incercat sa faci ceea ce ai facut tu - sa fiu toleranta sa accept oamenii asa cum sunt, insa atunci cand nu a fost cazul - cand nu am avut de-a face cu oameni ci cu brute, nu a functionat si mi s-a intors impotriva. Stii tu ca pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti. De atunci am devenit ferma si clara in ceea ce vreau, accept. Stiu ca fiecare le stie pe ale lui, insa intotdeauna am avut prtentia sa se poarte cel putin la fel cum ma port eu cu el...si merge. E foarte adevarat ca eu nu am un copil si nu stiu ce inseamna aceasta responsabilitate, insa cred ca cel mai bine e sa fii tare pentru Iris si sa faci ce iti spune tie inima.
Sunt alaturi de tine si sunt optimista...
http://community.webshots.com/user/yrys78