Scorpiutzele... unde sunteti? (18)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Yrys78 spune:
Noapte buna, scorpiutzelor si somn usor...Mira, daca te pot ajuta, apeleaza cu incredere...|Io cica-s profa de romana si franceza licentiata, insa le-am cam uitat din facultate...
In schimb ma instruiesc acum la partea economica - mai greu cu centrul matematicii la mine, insa nu e niciodata prea tarziu pentru un master la ASE Iar acum tocmai am terminat un contract pentru la serviciu...vai mama mea
Asa e, Nastasie, nu e nici o treaba cu compatibiliattile zodiilor - vara-mea scorpioanca ca mine are sot sagetator ca al tau si azi imi spunea ca nu mai stie ce se face la primarie la cununie, ca ea e maritata de mult timp si nu mai tine minte - si sunt bine mersi...
Noapte buna tuturor, vorbim maine in zori
pupici
http://community.webshots.com/user/yrys78
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
HelleneC spune:
Seara buna fetelor!
Am emotii cu carul, retraiesc la maxim tot ce a fost acum trei ani, ma gandesc cand va face George 20 de ani daca va fi tot asa! El nu realizeaza ce se intampla, doar ca zilele astea a primit atatea jucarii cat nu a primit de un an incoace! Plus ca azi am mers la gradi sa rezolvam cu inscrierea, partea medicala, si e ok totul. Lumea il asteapta, am primit complimente ca e frumos si istet, vorbaret cu toti (cu cine o fi semanand?
), sper sa treaca cu bine totul!
Am facut un album cu imagini din Sighisoara aici si va invit sa vedeti o cetate de vis (asta printre putinele picaturi de timp liber pe care toate le prindem cu greu)!
Tot ce imi doresc acum e ca atunci cand deschid maine forumul, sa aud vesti bune, sa dea Domnul sa ne rezolvam conflictele, problemele, sa fim sanatoase si sa avem copii sanatosi... sa ne facem timp sa ne bucuram de tot ce avem: un copil superb, un sot superb, prieteni... etc!
Cam asta gandesc acum si ma refer la fiecare dintre voi care treceti prin momente aiurea: as vrea sa am inelul Arabelei! Stiti voi de ce!
va pup si sa aveti o noapte buna si linistita!
Elena - dependenda de voi la greu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
mina spune:
Salut
Bantui si eu pe la ore tarzii..... am avut ceva de lucru pt la birou si nu m-am abtinut sa arunc o privire pe forum
Nastasie, Yrys, nici eu nu cred in compatibilitea zodiilor.. am prea multe exemple ...
Nastasie, cum merge cu introducerea lapticului cel nou?
Danitin, multumesc de felicitari,se putea si mai bine, dar in we cu venirea din delegatie a lu mandrul meu, cina festiva indelung pregatita, alea alea, cafeluta buna rau cu zahar si frisca adusa la pat ,he, he, am sarit calul.... ca altfel se vedea mai tare pe cantar. Acuma sapt asta tre sa fiu super cuminte ca vineri e ziua bebului si nu cred sa ma abtin de la un pahar de vin si o gura de tort.
Iri, imi pare foarte rau de situatia asta, sper sa ai puterea sa faci asa cum crezi tu ca e mai bine pentru tine si puiul tau!
Fetelor va pup in grup organizat ca nu mai vad bine de oboseala si daca mai stau mult s-ar putea sa-mi vina ideea sa ma dreg cu ceva fructe si nu ar fi bine.
Noapte buna.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
Lory_k spune:
SALUTARE SCORPIUTELOR!Ce mai faceti?Am impresia ca sunteti cele mai vorbarete de pe tot foumul!Dispare omul 2 zile si voi mai umpleti doua pagini.Bravo, ma bucur ca exista asa o relatie buna intre noi.Fetelor,acum aici la mine este taifun.Unul foarte puternic de care sper sa trecem cu bine.Este un vant puternic si o ploaie torentiala cum n-am prea mai vazut.Japonezii sunt ingroziti pt. ca nu avanseaza foarte repede(cam 14km/h), si mai are de colindat toata Japonia .Va pup pe toate ca trebuie sa fiu aici pe baricade.Nu se stie ce se poate intampla.O prietena de aici trebuie sa evacueze casa.VA PUP SI VA MAI SCRIU! Lory_k
lui
ALIN CRISTIAN
monica-elizabet spune:
buna dimineatza scorpiutze,
elena, chiar acum ma duc sa ma uit la poze....wow, m-am uitat, super pozele, mi-e dor si mie de sighisoara, eu am cununat acolo si a fost o nunta super misto, ceva traditional, se pastreaza inca traditia, in bucuresti nu am vazut nicaieri asa ceva....nu am mai fost de vreo 4 ani acolo...dar acum mi-ai facut o pofta sa ma duc, mai ales ca am unde sa stau la orice ora din zi sau din noapte.
noi abia ne-am trezit si de-acum incepem forfoteala, papica, mancarica, iesit afara.
alex e un picutz racit dar i-am dat repede niste nurofen si sper din tot sufletul sa nu mai evolueze ca m-am saturat de muci
va pup, sa aveti o zi minunata
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
nastasie spune:
mina, nu am mai schimbat lapticul.am ramas tot pe nan2.am marit doza seara de la 150 ml la 180 ml plus cereale si ii tine mai bine de papa.si apoi mai mananca pe la 5-6 dimineata dupa care trage iar un pui de somn pana pe la 8.ceea ce inainte nu se intampla asa.la 6 era fresh.mai stau pana la 1 an cu nan2 si apoi ori lapte la cutie ori nestle junior.ma mai gandesc.
va pup pe toate si va doresc o zi minunata!
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
piticasigogosica spune:
Buna fetelor
Multumesc pentru gandul bun si pentru ca sunteti alturi de mine.
Din pacate nu e prima oara cand trec prin asa ceva,ba a fost si mai rau(multe dintre voi nu stiti).Nici acum ratiunea mea nu gaseste explicatie pentru faptul ca ma aflu inca langa el.Nici macar dragostea nu poate sa mai fie o explicatie...ma gandesc uneori ca oi fi masochista.Sau poate incapatanarea mea de a reusi in toate,speratnta ca poate fi si altfel,dorinta mea de a-mi ajuta jumatatea,de a-i arat unde si ce greseste.
Nu stiu...poate Dumnezeu are un plan pentru mine,dar deja am suferit enorm,pana cand?????
LA MULTI ANI ,flacaului tau Elena draga si iarta-ma ca nu ti-am urat ieri,dar nu eram in stare de nimic.Sa fie sanatos si frumos si sa va bucurati de el!
Un gand bun si fetitei Aninei
poze
Iri si Iris
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
Buna dragelor!
tocmai a adormit Anda si sunt fericita ca a papat prin somn lapte cu un ou si orez,am incercat sa -i introduc si lapte de vaca pasteurizat si a facut alergie.mi-a venit ideea ca n-ar fi rau sa amestec in blender lapte cu branza calcica ca nu vrea sa puna gura pe branza deloc.urmeaza iar cura de calciu si intepatura cu D3,poate isi revine mititica.
Adriana ,si Anda baga in guritza tot ce nu trebuie,jucariile dentare le arunca,daca as putea sa-i dau toti papucii sa-i roada ar fi fericita,parca e catel,trebuie s-o iau cu forta ca plinge daca n-o las la papucei.si la noi e jale ca suntem 2 scorpiute si Anda e mai incapatinata ca mine,nu renuntza la ideile ei pt nimic,si n-are decat 10 luni,va dati seama?
Gabriela,Monica,multumesc de urari.sunt 8 ani de cand ne-am cunoscut si numai 3 de casnicie.tati mi-a adus un trandafir rosu,in sfarsit!pina acum venea oficial cu 3 flori,asa imi place mai mult.m-am chinuit si eu si am facut o caricatura de tort care voia sa semene a fluture,am sa pun poze poate miine.important e ca era bun la gust , l-am umplut cu crema tiramisu.
Elena ,LA MULTI ANI!lui George,sa creasca mare si sanatos si sa te bucuri de el.
Irina,imi pare tare rau pt cele intamplate,si cand e un copil la mijloc e mai complicat.noi inca n-am ajuns la certuri si nici nu m-a jignit cu apelative ,am bocit o saptamina ca mi-a zis sa nu-l mai frec la cap,si n-am mai vorbit,si parca si acum ma doare cand imi amintesc,dar bb nu trebuie sa sufere si mai ales sa auda asa ceva,eu vorbesc din propria experientza ca am trecut prin asa ceva si am zis ca n-o sa ma cert niciodata in fatza copilului,acum sper sa ma si tin de cuvant.e mai bine sa nu fie implicat!peste tot exista momente din astea in casnicie-de aia nu voaim eu sa ma marit-si tu stii mai bine ce decizie as iei cu toate ca ti-e foarte greu.eu in locul tau nu cred ca l-as fi ajutat cu banii,l-as fi lasat sa se dea cu capul de pragul de sus , sa nu se mai creada asa de destept si sa se descurce.ai grija de tine si de Iris,pupici si un gand bun de la noi!
Yrys,daca ar fi vazut sotul meu asa mincare ,fuma o tigara si se culca si spunea sa ma duc sa -mi cumpar biscuiti?ca asa m-a intrebat zilele trecute cand i-am zis ca n-am timp sa-i pun mincare pe masa.m-am abtinut sa nu-i spun ca -i dau eu de la Anda ,ca are diferite sortimente!
va pupacesc pe toate fetelor!
o zi buna si sa auzim de bine!
danitin spune:
Dragelor, azi am o zi din aia teribila. Am foooarte multe de rezolvat si un chef de lucru . A fost instalata conducta de gaz din fata casei si din cele 4 familii care locuim acolo pe mine a cazut bucuria sa ma ocup de aprobari. Am fost ieri la primarie cu actele necesare si aveau un program sublim> de la 8 la 12.30. Evident, eu am ajuns la ora 13.00 asa incat astazi mai trebuie sa dau o tura. Bunica mea a aflat ca mai poate primii pamant din cel care l/au avut parintii ei si eu trebuie sa rezolv cu actele necesare. Mama vrea pensia pe card si nu se descurca. Am nevoie de bani urgent sa platesc taxele de gaz la Primarie si sa fac o reparatie absolut urgenta si necesara la masina. Plus ce am de facut la serviciu unde, din fericire, programul e destul de flexibil. Cu atatea pe cap mi-am facut dis de dimineata o planificare extrem de riguroasa, pe minute. Doar ca ai mei colegi m-au tentat cu o cafea, apoi a venit o colega care a facut un reportaj publicitar la un restaurant si a adus un platou imens cu bunatati, apoi am mai avut chef de o cafea si uite asa, pana la ora asta nu am facut mai nimic.
Promit ( a nu stiu cata oara) ca ma voi organiza mai bine
si voi fi mai eficienta.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
emma27 spune:
buna,scorpiutzelor.cam agitata situatia la serviciu.cand mi-o baga net si pe calc meu???!!!!!
elena,super pozele.m-am distrat cu comentariile de genul" doua ferestre" si "scari din cimitir".vroiam insa sa o vad si pe elena excursionista.popiuca ce face?se pregateste de onoruri??
LA MULTI ANI,POPICA!!!!SI CAT MAI MULTE SLUJBE LA ACTIV!!!!
a trecut si la mine uraganul,acum sa o ajutam pe iri sa devina si ea imuna la barbati insensibili.
chiar,iri,.stii ca ne ai aproape.eu zic ca e bine sa mai rabufnesti din cand in cand,apoi ia iar masca de femeie careia nu-i pasa.pune piciorul in prag,ca doar sunt banii tai,ameninta-l ca va ajunge ca vai de el,dc te enervezi.dar eu cred ca nu vei face pasul decisiv,ca si mine si elena,caci deh,iubim barbati imposibili.fruntea sus!!!!cocheteaza si tu cu cineva din preajma,sa-ti ridice moralul.
lory,iti tinem pumnul.doamne fereste si ne rugam sa treceti cu bine,mai ales pt micul keanu reeves.tine-ne la curent,caci alt fel te dam disparuta.cum mere cura?eu am slabit 4 kg,cam incet,dar am si pacatuit cam mult in ultimul timp,mai mult din cauza banilor.m-a prin pe tusa rau de tot si pentru carne si lactate nu am avut cum sa fac aprovizionarea,asa ca improvizez.
gabriela,ne mai tii la curent???se externeaza cristina?sa-i facem mini petrecere de revenire acasa,asa aici ,pe forum,cu balonase.
monica,sanatate la micuti.si eu am avut cu daria ceva probleme,tuseste de mama focului.cred ca intram in sezonul periculos.
uff,carmen,copii astia.cat despre barbatel,dc e asa mofturios,ia fa-te intr-o zi bolnavioara,sa aiba grija de micuta si de tine.treb sa razbeasca el cumva.noroc ca al meu nu e mofturos la mancare,caci altfel.......
Ema
Ziua Dariutei
Calatorie