Mamici din Arad...???(34)
Raspunsuri - Pagina 6
Claudelu spune:
Offff Gabi imi pare tare rau! Dar cum ti-ai dat seama, intreb pentru ca si mama ma tot bate la cap cum ca Raul are platfus Daca ai timp poate imi spui mai mullte, oricum multa multa sanatate la Tudor!
Si bine ai venit din concediu, am vazut si eu ieri pozele, sunt super faine...cel mai mult imi plac cele de la Babele!
Ioana, ai fost acolo cand a aterizat Raulica direct in cap?? Sa racutu! Imi venea sa-l strang pe Clau de gat cand am vazut fruntea lu Raul, iar azi ca sa puna capac, am vazut ca s-a muscat si de buzita de jos
Alina, ti-au plecat oaspetii?? Cred ca esti in al noualea cer
Hai mai zi-ne cum s-a obisnuit Dragos la gradi, daca ai probleme cu el, etc!
Duminica seara am vazut-o pe Alina33, dar eram in taxi...m-am uitat dupa ei, doamne ce mare s-a facut Dragos!
Gabi ce mai sti de ei??
Eu tot zic ca o sun pe Anto sa vad ce face, sa vad daca au revenit si binenteles uit Nu stiu daca v-am zis dar au plecat de vreo 2 luni in America la parintii ei!
Claudia&Raul (01.04.2004)
pufymic spune:
'Neata fetelor!
LA MULTI ANI MARIILOR SI CELOR CU NUME DERIVATE!!!
Clau da, eram acolo cand a bagat Raul tranta de s-a al;es si cu bubitza.....Saracutul de el!
Revin mai incolo dupa ce-mi expediez sotul la Sibiu si-mi culc urlaciosul mic care azi intra in ultima lui luna de bebelush!Ce dor o sa-mi fie de el bb-lush......
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
maggda spune:
Buna ziua la toata lumea!
Am vazut pozele cu "barbateii", sunt super!Fetelor nu imi mai ajunge ziua!Am atatea de facut...Azi e sarbatoare asa ca dupa ce imi gat cafeaua mergem tot familionul la Selgros.Tare imi place sa iau papica de la ei.Am terminat in sfarsit de zugravit camera, ne-au pus jaluzelele verticale care imi plac la nebunie, am pus mobila, mai coltarul sa il urcam maine si bineinteles anul viitor trebuie sa il retapitzam ca nu se potriveste cu culoarea de pe pereti si sa schimb si covorul, dar acum nu ne mai lasa vecinii .
Acum va las, am terminat cafeaua , pupici la toate.
La multi ani Mariutzelor!!!!
Magda si Bianca
http://community.webshots.com/user/danut1965
alinamoro spune:
Ceau fetelor.
Numai azi dimineata mi-au plecat musafirii.De o saptamana am stat doar intr-o seara pe net,dar nici atunci prea mult,dar ei se uitau la un film si eu am profitat de ocazie.
Dragos ieri si azi dimineata a plans la gradinita,dar numai pana a plecat Calin,dupa ce nu l-a mai vazut s-a linistit brusc.Ma asteptam sa inceapa si plansul,mai ales ca ieri mi-a zis ca unii copii plang dupa mama lor.Cu mancarea e mai bine,mananca daca-i da ingrijitoarea,e bine si asa de inceput.
Maine mergem la tara si stam pana duminica,abia astept ca nu am fost de-o luna.
Fetelor,nu stiti vre-un stomatolog care are nevoie de asistenta? Fina noastra a lucrat ca asistenta la stomatologie in Oradea,ei stau acum in Tinca la parintii lui si ar vrea sa se mute in Arad ca el lucreaza la o firma de transport international aici.
Daca isi gaseste de lucru vor sa vanda apartamentul din Tinca(care acum e in renovare) si sa-si cumpere in Arad.
VA rog daca stiti ceva sa-mi ziceti.
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
pufymic spune:
Alina eu stiu un stomatolog(cel la care am vrut eu sa ma duc dar am renuntat din lipsa de femeie care sa stea cu bazucu).Daca vrei zi-mi si-l sun si vb cu el, numai ca trebuie sa stiu exact de cand vrea sa inceapa lucrul.
Pupici!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
gabitzica spune:
Uff...sunt franta de oboseala ca am fost la Szeged azi, la control.
Sa va povestesc cum am descoprit ca are Tudor platfus...am fost acum cateva luni la satmarean la un control de rutina si i-am zis sa se uite la piciorusele lui Tudor, ca mie nu imi place cum calca(pe interior) si are ixuletz la picioruse( anul trecut nu avea). S-a uitat si a zis ca are, dar dupa aia s-a razgandit si a zis ca diagnosticul de platfus se pune de la 2 ani. Pentru linistea noastra ne-a dat nr de tel de la o dr. Munteanu ce lucreaza la centrul de recuperare pe T. Vladimirescu. Nu am sunat chiar atuni, ci pe la sfarsitul lui iunie si mi-a zis cinea la telefon ca sunt in concediu pana in august. Asa ca am ajuns abia luni la dr. Munteanu cu el,care mi-a confirmat ca are platfus si icsuletzu de la picioruse tot din cauza pozitiei gresite. Ne-a trimis sa facem radigrafii(pecare inca nu le-am facut) si pe I. maniu la o firma "Orto janto" sa-i faca talonete. Acolo o tanti dr. i-a facut poza la picioruse. L-a rcat pe un piedestal cu capac de sticla si inauntru avrea un aparat digital conectat la computer. A vazut imediat pozitia si dimensiunea picioruselor. a zis ca are "vald"(sper ca m-am exprimat bine) foarte mare si tot incerca sa imi explice ca el calca gresit dintr-un motiv anume:rotobil, jucarie sa ceva bicicleta pe care s impinge cu picioarele. I-am spus ca nu are jucarii pe care sa se impinga cu picioarele, iar in rotobil a stat foarte putin.
Oricum, cred ca am descoperit destul de devreme problema asta si se poate remedia pe masura ce creste.
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Alina eu stiu un stomatolog(cel la care am vrut eu sa ma duc dar am renuntat din lipsa de femeie care sa stea cu bazucu).Daca vrei zi-mi si-l sun si vb cu el, numai ca trebuie sa stiu exact de cand vrea sa inceapa lucrul.
Pupici!
Ioana,esti o scumpa!
Suna-l sa vezi daca mai are postul liber si ea vine in cateva zile - o saptamana.Isi cauta chirie pana reusesc sa-si vanda apartamentul de la Tinca si sa mai ia credit de la banca sa-si cumpere apart.aici.Daca are de lucru se muta a zis.Ar fi super.
E o tipa fain,de gasca si ii place mult ca asistenta la stomatologie,lucreza de 4 ani.
Mai vorbim dupa ce-l suni pe dr. Tu il cunosti bine?
pozici
alinamoro spune:
La multi ani Gabi,sa va iubiti si sa fiti fericiti in continuare!
Noi in iulie am avut 8 ani de casnicie.
pozici
Claudelu spune:
Gabi, la multi multi ani fericiti impreuna!
Ce ai facut la Szeged?? La control?
Acum sa sti ca mai pus pe ganduri pentru ca uneori si Raul mai calca spre interior dar numai cu piciorul stang
Ioana, stai sa-l vezi acum pe Raul...pe langa ca ii era fruntea neagra acum ii e si mai si...a mai tras azi o cazatura, dar in casa pe covor, efectiv s-a frecat de covor
Alina, gata cu musafirii?? Ce mai face Dragos?
Noi azi ne-am dat intalnire cu Ioana si Alesio...mai ce scump e copilul asta mic si blond M-a terminat cat de bine umbla si ce cracit e
La multi ani, tuturor Mariutelor!
Claudia&Raul (01.04.2004)