Mamici din Arad...???(34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alinush nu mai stiu nimic de Clau ca nu ne-am mai intalnit!

Hildegard eu am nascut in Cluj....asa ca nu stiu nimik de doctorii de aici!

Magda am vazut pozele(cam intunecoase)! E frumoasa camera!Mi-a placut mult fotoliul ala mic(e fotoliu?)

Diana voi ce mai faceti?Pregatiri de plecare?(ca eu asa fac cand mergem undeva....cu o gramada de timp inainte tot impachetez)!

Era sa uit: AVEM POZE NOI DE LA DEZNA!!!!

Pupici!

Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by pufymic

Diana voi ce mai faceti?Pregatiri de plecare?(ca eu asa fac cand mergem undeva....cu o gramada de timp inainte tot impachetez)!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Eu sunt exact contrariul, fac bagajele pe ultima suta de metrii...

Diana & Vladut (16.05.2004)
pozulici: bebelus si copilas

nou-noute
Maramures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Da, Ioana e fotoliu.L-a primit Biutza de la fina noastra de Pasti, e gonflabil.
Fetelor ati fost pe Metianu la magazinul ala cu haine de pilele?Azi am fost cu sotziorul sa-i iau o haina, au preturi bune 3,8 mil o haine pana la fund, super pielea.Nu mi s-a parut scump deloc.

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Azi am ghinion, am scris de 2 ori si de fiecare data mi s-a sters si nici nu am apucat sa il copiez.

Gabi, despre despagubiri nu stiu mare lucru. Tin minte ca citisem intr-un ziar atunci cum ca din cauza fluctuatiilor de curent multi au avut probleme cu electrocasnicele si au facut o plangere si au primit ceva despagubiri. Dar atat stiu, doar ce scria acolo.

Hildegard eu nu am copii, dar sotul nu se pune ?! ca e un copil mai mare ...

Magda, galbenul e printre culorile mele preferate. Imi place camera.

Fetelor, vremea asta vad ca ne scoate greu din case. Avand in vedere ca eu nu am copii, voi decideti unde ne intalnim. Din punctul meu de vedere e ok si Mc cum a zis Magda.

Na, va las ca trebuie sa plec iar la banca.

Pupici.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Magda,arata fain camera,mi-e cam cunoscut decorul.
Succes sa le faceti cat mai repede si celelalte camere.

Mai,da' Clau a dat bir cu fugitii? Am citit la "Mamici de martie-aprilie" ca e la tara,dar mai multe nu stiu,am intrat sa vad daca stiu fetele mai mult.

Hildegard,eu am nascut cu Miclea,dar stiu ca dr.Bunescu e medic bun.Clau(Claudelu) a nascut cu el,cand apare pe-aici iti spune ea mai multe.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Ceau fetele!
Se pare ca se indreapta vremea........ asa ca azi iesim afara!Voi ce mai faceti?
Deci unde ne intalnim?Si cand?

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor.
Ce mai faceti? Noi stam in casa ca-i frig.
Ioana,am vazut pozele voastre de la Dezna,Alesio e un dulce,ce mare e!
Deci unde si cand ne intalnim?
Eu propun la Cuibul Cocorilor ca au copiii spatiu de joaca si putem comanda si ceva mancare.
Eu zic sa asteptam pana apare si Clau,sigur va veni si ea la intalnire,ea e nelipsita la intalnirile noastre.
La MC e prea mare aglomeratia si uneori la topogan sunt multi copii mari care-i cam "incurca" pe cei mici.
Asta e parerea mea,eu merg oriunde ziceti voi ca si asa vin fara Dragos.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

'Neata la toata lumea!Ce frig e afara!Ma tot uit pe net, arata tot 20-23 grade ziua dar de data asta cred ca se refera la temperatura din casa(poate cand merge incalzirea)ca acum de ex sunt 12 grade pai ma indoiesc ca se fac 20 azi .
Fetelor de Anto mai stiti ceva???
sotul meu nu mai are chef de lucru si eu vreau sa facem inca o camera!!!!Aseara l-am bagat in priza.Azi e de servici dar maine gletul e a lui .Ieri m-am invatat sa trag glet din acela tare care se pune pe suruburile de pe placile de rigips si pe plasa de la imbinaturi ca doar nu sunt handicapata sa nu pot invata, asa ca azi termin camera si dresingul, maine dimineata dau cu amorsa si da-i drumul barbatzele ca daca nu .
pupici la toate

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Ceau fetelor!

Alinush mie imi convine Cuibul cocorilor ca vin cu bazucu si acolo e loc de joaca...!

Magda bravo tie!Baga-l in priza pe sot sa nu se lase pe tanjala!

De Anto nu mai stiu nimic....Clau trebuie sa stie ca ea mai vb cu Anto....asa ca asteptam pana apare Clau!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, fa bine si vino si tu cu Dragos , sa vedem si noi ce mare si cuminte s-a facut.
Ioana, nu ai sunat-o pe Clau sa vezi daca e acasa??? Poate nu are net.
Eu as fi vrut sa ne inalnim miine seara, dar daca nu se poate ..asta e! Astept sa ne adunam mai multe.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput