Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 56

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Diciu, of, stiu...asa e cum spui tu... e groaznic sa stau aici si sa nu pot sa fac nimic...si doctorii astia de aici au asa un stil sa iti spuna tot felul de chestii dureroase in fata si pe urma iti spun:"I am sorry, I know this si hard for you!" Da, mai ales cind iti arunca cineva asa ceva in fata!

Mai avem putin, nici o luna si ajungem si noi acasa. Acuma insa imi e teama ca timpul o sa fie prea scurt si ca nu o sa am timp decit de o incercare. Asa e felul meu: sa le sucecs pe toate fetele existente si inexistente! Daca ceva e simplu ti-l fac eu complicat, no problem! Uneori il innebunesc pe iubitul meu cu modul meu de a le intoarce pe toate fetele, el e mai pe linie dreapta!

M Oana, e xhiar proasta rau de tot! Incerc, crede-ma sa nu ma mai gindesc si incerc sa vad ce pot sa fac. Din pacate inca nimic, astept sa ajungem acasa si sa incepem sa facem ceva. Singura mea consolare e ca doctorii de acasa sunt mult mai flexibili ca astia de aici, care de exemplu nu se apuca sa iti faca nimic daca ai fhs-ul mare sau daca nu ai suficiente ovule fecundate nu iti implanteaz nimeni un singur ou, cum am vazut ca au facut la alte fete acasa. Mi se pare corect asa: de ce sa te priveze de unica sansa?! Cine le da dreptul sa spuna: nu facem ca nu ai cite ovule vrem noi? Daca eu vreau sa incerc de ce sa nu fac?
Asa ca macar din punctul asta de vedere sunt linistita, ca stiu ca pot se poate lua o decizie care nu e dictata de norme batute in cuie, ca aici. Sigur, ca ma poate contrazice oricine si sa spuna ca e mai bine aici, dar nu si pentru mine. Si asta conteaza! Eu deja sunt la treapta a treia...
Chiar iti plac ochii mei verzi?

Dani P, bine ai venit printre noi! Iarta-ma ca nu ti-am urat bun venit mai devreme dar cu supararea asta a mea...m-am luat cu vaicarelile mele si ma uitat. Iti doresc sa ai o sedere cit mai scurta la noi si s-o zbughesti la cit mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Danutza...nici nu e greu sa gasesti situatia complicata...pentru ca asa e....dar asta nu inseamna ca sansele nu sunt aceleasi...de multe ori din situatiile mai complicate iesi mai bine...pentru ca depui un efort mai mare....
eu n-am asa o parere buna despre medicii din america...in sensul ca ei vad alba sau neagra...aici suntem invatati sa obtinem totul cu greu si nu ne sperie pe noi chiar orice...
uto catalina...bine ai revenit printre noi ...tu cred ca ai fost printre primele cu care am vorbit pe forum si care m-a sfatuit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut fetelor si la toate!!
Nu am mai scris nimic in ultimele zile ca sunt. Azi se face un an de cand am pierdut sarcina si in plus sunt in ziua 25 si dupa cum scade temperatura si mai ales am crampe e clar ca o sa vina rusii peste mine si eu nu vreauu !! Vreau sa fie bebe asta e cadoul pe care mi-l doresc cel mai mult de ziua mea... se pare ca nu am fost cuminte si nu vrea sa fie asa, cel putin anul asta!

Danutza imi pare rau ca a trebuit sa auzi numai vesti proaste de la doctori dar acum urmeaza cele bune.. asa trebuie sa fie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Diciu, eu am chiar o parere foarte proasta despre medicii de aici, sunt asa de inflexibili, este apropae imposibil sa ii scoti de pe fagasul lor. Si asta se datoareaza in primul rind faptului ca ei trebuie sa pazeasca de procese si atunci nu fac un pas mai departe de ce se face in mod normal si ce e "standard of care"!
Eu am mai multa incredere in dcotorii de acasa si mai multe spertante imi pun in ei. Stiu ca exista si doctori care fac de rusine aceasta profesie dar asa ceva exista peste tot!

CamiM, merci mult pentru gindurile tale! Sa dea Dumnezeu sa fie bine de acum incolo! Iti mai scriu maine pe mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna dimineata frumoase doamne,
DANI.P bine ai venit printre noi, si sper sa te ajutam sa treci peste belele.
UTOCATALINA, ma bucur ca te simti bine si ca Biencuta este ok.pe burticei
MADANA, sper ca nu esti pe fundul butoiului. Da si tu please un semn de viata ca sa te simti mai bine
DANUTZA_C stiu senzatia pe care o traiesti atunci cand sotul iti spune ca vrea un bebe si tu stii ca acum este cam imposibil. Fruntea sus, nu mai este mult pana vii in tara si o sa vezi ca va fi bine. ca sa iti dau curaj
CAMI M, imi pare rau ca esti trista. Stiu cum este sa pierzi o sarcina. La mine a fost pe 18 iulie anul asta si inca mai doare. Curaj si o sa vezi ca minunea va veni curand. ca sa treaca supararea
Acum ies ca sunt cu noaptea in cap la munca intrucat nu am terminat tot aseara si trebuie sa apara seful meu. Vorbim mai tarziu.
pe toate
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata gagici,
Ce mai faceti azi? Cum stati cu optimismul?
Sper ca bine.
Sa va spun ce cascata sunt.Va ziceam ieri ca voi merge in concediu de abia la sf lui septembrie in Tunisia. BUnnnn toate bune si frumoase pana aici, doar ca aseara imi pica mie fisa : oare mai este valabil pasaportul meu? si ce credeti...pasaportul era expirant, atat al meu cat si al lui Calin (sotul). Am fost atat de preocupata de probleme mele legate de bebe si apoi atat de entuziasmata ca in sfarist dupa 7 ani ma duc si eu cu al meu sot in concediu, incat am uitat complet de acest " mic" amanunt. Asa ca azi trebuie sa ma dau peste cap ca sa pot rezolva pasapoartele pana pe dara de 21 septmebrie.
Sa imi tineti pumniiiiiiii...ca altfel si morrr daca nu reusesc sa rezolv pasapoartele
Va doresc o zi buna si va pupacesc pe toate
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Am uitat ceva, asta ca sa vedeti si voi cxat sunt de zapacita.
Cata, bine ai revenit din concediu. Am vazut pozicile, sunt super ...si burticaaaaaa e mareee dejaaaa sa-ti traiasca si sa-ti creasca si mai mare
Fetelor, nu vreau sa va vad triste si deprimate, nu aveti voie. Trebuie sa fim toate cu speranta in suflet ca miracolul se va intampla si pt noi.
acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutari de la mare!

Cristinna,ce super,iti dai seama ca vom pleca in concediu in aceeasi zi?!sper sa rezolvi repede cu pasapoartele!

Dani P. bine-ai venit!si sper sa ti se indeplineasca visul cat mai curand!

Utocata,bine-ai revenit si tu! ce mai trece timpul! 5 luni deja? bravo tie ca esti bine sanatoasa si pupici pe burtica ptr Bianca!

CamiM,Danutza,haideti fetelor,nu mai fiti suparate, nu va mai ganditi la ce-i mai rau si la trecut!!!trebuie sa fiti optimiste si sa va ganditi ca va fi bine si ptr voi!!
Stiti vorba aia : "ce-i al tau e pus deoparte!"?

Mishu ma bucur ca esti bine!

Amely, bine-ai revenit si tu! cum a fost nunta?cum a fost in luna de miere? poze!poze!poze!

Iepurici, Ingerash pe unde umblati fetelor, ca mi-e dor de voi?!

Cat despre Maca,asa auzisem si eu, ca nu provoaca nici-un efect secundar...poate e de la PMS,desi cu Maca n-ar trebui sa mai am simptome prea puternice nu?!asa scrie in prospect.
Fetelor,m-am potcovit cu 2 botezuri pana la sfarsitul anului : un verisor de 2 saptamani si o nepotica de 3 saptamani,ambii din partea sotului. Saptamana asta merg la cumparaturi ptr bebe,ca mergem sa vedem fetita (baietelul l-am vazut deja)!!
Tare-mi place sa ma-nvart in jurul bebelusilor,dar pe-asta o stiti si voi,nu?!!
Dupa cum vedeti, v-am inverzit,cu gandul ca vine toamna si eu nu vreauuuu!!!! vreau sa ramana totul verde si frumos!!

multi pentru toate fetele mentionate si ne-mentionate!

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Fetele mele dragi capitolul nou a inceput. VVVVVVVreau o la interval.

Asa ca incep cu :
utocata Am vazut ca ai avut grija de Biancuta noastra la munte... Doar pizza aia pe care i-ai dat-o la Sighisoara semana mai mult a tiramisu. Daca nu s-a plans inseamna ca i-a placut.

Chris Eu iau Maca de 280g 4cps/zi 20 de zile pe luna.

DaniP Bine ai venit! Si iti doresc sa fii curand. Succes... si .

isabeluto Si eu te.

MishuleMi-ai lipsit. Dar am rabdare sa termini pilaful ala...

danutza Imi plac ochii tai verzi!!! Si, nu le mai suci pe toate fetele ca peste tot iese . Am vazut eu...in ochii tai verzi

CamiMsi catty Din pacate in trecut nu putem sa mai schimbam nimic. Bucurati-va de prezent si faceti orice pentru viitor. Cate una pentru fiecare.

cristinna Demareaza formalitatile pentru pasapoarte urgent. Ca si eu vreau sa vad Tunisia. In pozele tale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Buna dragelor,

Sunt ok, nu am cazut in butoi.

Catty, MOana pt. ca v-ati gandit la mine. Sunt ok, mi-au trecut si .... norisorii.

MOana imi pare rau ca te-am indus in eroare, nu am probleme cu casnicia, mai avem si noi discutiile noastre, dar nu mi-a trecut niciodata prin cap sa vorbesc de divort. Eu am omis sa va spun un lucru, noi stam cu parintii lui. Si stiti cum e, cateodata imi doresc ff mult sa stam doar noi. Si atunci mai avem , dar imi trece repede.

Cristinna sper sa ai un concediu cat mai placut in Tunisia. In legatura cu pasaportul, poti sa-l obtii in regim de urgenta, contra unei taxe bine'nteles. Trebuie sa ai toate documentele de calatorie (voucher, bilete de avion, asigurari de sanatate) ca sa demonstrezi situatia de ... "urgenta". Daca mergeti printr-o agentie care practica chestia aia cu " documentele se inmaneaza la eroport, in ziua plecarii", trebuie neaparat sa le ceri, macar o copie xerox dupa ele.

Catty observ ca inca nu te-ai lamurit cum e cu semnele inainte de CM. Eu mai am o nelamurire, luna asta am avut niste senzatii fff neobisnuite. Adica, sambata seara (era in z18) am avut cea mai ciudata senzatie la nivelul sanilor, adica ii simteam reci ca gheata. Brrrrr. f neplacut, vreo 3-4 ore. Am zis ca am transpirat si em tricoul ud, m-am schimbat, mi-am facut dus fierbinte ... nimic, Mi-a trecut seara tarziu.

Acum ma dor sanii, si sunt grei, stii cum e inainte de CM, Dar e abia z22, prea devreme. Poate s-a dereglat ceva pe acolo, cu stresul din ultima vreme. Oricum ieri mi-am facut o dozare a prolactinei, sa vedem cum iese. Maine ridic rezultatele si va tin la curent.

Va pup pe toate, si sper sa mai pot sa intru zilele astea pe forum, ca stau fff prost la capitolul acces la calculator. Dar lasa ca imi instalez eu calculatorul acasa si sa va vad atunci daca o sa tineti pasul cu mine

:Dana

Mergi la inceput