Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 56

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Catty,multumesc. Oare nu se cheama Tantum Rossa, pliculetele alea?ca d-alea mi-a recomandat dr mea odata,ca erau peretii vaginului usor inflamati.Eu am incercat cu spalaturi cu galabenele ,dar mi-au venit rushii si nu mai pot face nimic.

Fetelor,abia astept!in sfarsit mi s-a confirmat plecarea mea la munte, de joi pana duminica!
si plecam si cu gravidutza (in 7 luni) de vara-mea; o sa fie mai greu cu drumetiile, dar nu stau in loc de ele.Macar vreme frumoasa sa fie!

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Andicule si eu stiu ca e foarte bun Tantum Rossa.

Laura 11+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ANDICULE chiar si cu rushii pe cap, poti face urmatoarea chestie. Faci ceaiul de galbenele, plus ceai de musetel, il pui intr-un lighean si stai cu fulduletul pe aburi pana cand se raceste. Te acoperi insa cu o paturica. Eu stau de obicei vreo 20 de minure si apoi ma bag direct in pat. Face fffffff bine la cm, nu te mai doare asa si o sa vezi ca te vei simti bine. Si da, pliculetele se numesc Tantum Rossa. Acum mi-am amintit, de senilitatea de la 25 de ani fara 5 zile.
Te pup

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Buna fetele!!!
nu s mai vad urme d lacrimi,cu ajutorul vostru si-al scumpului sotior.am fost in vizita la cineva cu o bebelusa scumpica foc.am strins-o in brate si cred ca ovulul din capul listei a inteles.
imi pare rau DANANGIE,dar esti optimista si s vede ca in lupta cu rushii tu ai intrat in NATO!!!mama lor d ticalosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna seara, fetelor!Va doresc o saptamana excelenta!... Am terminat si eu treaba pe ziua de azi, asa ca stau si eu un picut cu voi! Altfel nu se poate!
Madana, multi (ani) inainte si sa de Domnu' sa fii deja mamica cand vei ajunge la varsta noastra!
Ionica, ai grija de tine, draguto!O sa fie bine!
Catty, draga mea, ce ti-e si cu socroseniile astea! Oare ce ar pierde daca ar fi si ele mai omenoase?... Poate Maica Domnului ne va ajuta pe toate!
Cristinica, multumim pt. rugamintea pe care ai adresat-o berzelor pt. noi!
Marrina, imi convine de minune luna asta! Ce-ar mai fi sa se adevereasca? Imi vine sa rad pt. ca nu pot sa-mi inchipui inca clipa cand voi vedea 2 liniute!
Amely, nu esti deloc nebuna si gandeste-te ca intr-o zi toate vom fi cu BEBE!Ma alatur si eu in lupta pe care ai initiat-o!
Andicutz, ce frumos! Pleci la munte! Iti doresc sa te distrezi din plin!....Si mai lasa celulita aia ca m-ai innebunit!
Ingeras, spargi gheata luna asta? Eu asa iti doresc!
Danangie, foarte bine ca te mobilizezi singurica! Incepe o noua luna plina de sperante si poate de reusite!
Laura, te pupic si pe tine si pe BEBE din burtica!
Asa, Mari-lu, nu te da batuta! Candva ne vom tine si noi BEBEII la piept!

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

fetelor spuneti-mi si mie ce inseamna valorile astea in ziua 10 de monitorizare...care ar trebui sa fie valorile normale si cum sunt ale mele? Ma mai duc si peste doua zile... dar voiam sa stiu ce inseamna ca is total pe dinafara vizavi de valorile normale
Multumesc mult de tot
E- 10,4
OD- 17,7; 15,7
OS- 23,5

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

cami30 - bucura-te!!!
E - 10,4 e bine. Endometrul trebuie sa fie minim 8 pentru a fi ok.
OD- 17,7; 15,7 - ai pe ovarul drept doi foliculi dominanti ... de cate 17 si 15 mm
OS- 23,5 - ai pe ovarul stang un folicul de 23.
SUPER. Esti in ziua 10 ... deci pana peste 2 zile eui mai cresc ... si face vre-unul poc.
Ca sa nu pierzi momentul ... presteaza in zilele 10 - 12 - 14.
Bafta multa.

Eu m-am intors de la medic.
Am primit inca o noua luna de stimulare cu clomifen ... dupa care ... daca nu merge ... schimbam tratamentul.
Analizele sunt din nou varza ... cum ma asteptam.
FSH 4,9 si LH 13,53
Deci iar da raportul peste 2 ... ovare polichistice.
Prolactina in limite normale.
Doamne ajuta!

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Dragelor, poftiti la un nou capitol, ca vaz ca le mancati pe paine!

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56829

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Mirona... degeaba prestez pentru ca am trompele infundate... Fac monitorizare pentru prima data ca sa vedem daca ovulez sau nu, dar la HSG mi-a spus clar ca am trompele obturate asa ca ma pregatesc de laparoscopie...
Deci daca e bine cu ovulatia.. oare dupa laparo o sa am vreo sansa in caz ca-mi repara trompele? OF...

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna la toate fetele si mii de scuze ca dau buzna asa! Eu sunt (cred) cea mai noua aspiranta (de pe forum nu in realitate, caci am si eu povestea mea)Ceea ce vreau sa va spun (si nu stiu daca am nimerit bine) este ca am avut si eu pb. cu endometrul (era prea subtire), si am urmat un tratament cu Cyclo-Progynova ( numai pastilutele albe). Din pacate nu va pot spune ce rezultate am avut pt. ca abia maine merg la echo, dar, daca vreti va tin la curent. Mult, mult succes la toate si burtici cit mai repede!!!

Mergi la inceput