Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 56

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Ilinca multumesc pentru raspuns...stiam si eu cu mucusul dar la mine apare prin ziua a 8-a sau a 9-a si tine vreo 3-4 zile iar eu vroiam sa stiu exact cand e ovulatia. Oricum de acum o sa ma execut mereu cand e mucusul acela prezent. Ba tine chiar mai mult ca luna asta am avut contact in a 15-a zi si era prezent. Eu am facut fertilizare in vitro, nu stiu ce ai inteles tu, dar oricum daca ai trompele infundate nu e indicat sa faci inseminare, ci fiv. Dar daca poti desfunda-le si incearca totusi natural sau cu o insemniare artificiala ca un fiv nereusit te cam bulverseaza din toate punctele de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_tomescu spune:

lachione, spermatozoidul traieste oricum in uter mai mult de o spatamana, asa ca e destul de safe, chiar daca nu sti exact ziua in care se produce ovulatia. Cred ca si ovulul traieste vreo 2 zile.
Am vrut si eu sa imi desfund trompele, dar mi-a zis doctorul meu ca sansele de a functiona motilic sunt atat de mici, incat nu merita riscul anesteziei.
Merci pentru lamurire, banuiam ca nu pot face inseminare. Trebuie sa recunosc ca nu m-am informat, mi-am dorit atat de tare sa infiez un copil, ca am incercat sa il conving pe sotul meu. STiam ca daca reusim sa facem bebele nostru, nu mai am nici o sansa sa il conving. Asa ca dupa ce voi infia, pot incerca. Poate ti se pare ciudat, dar eu asa am simtit!
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetelor...nu am mai intrat de muuuuuuuuuulllllllltttttttt pe la voi.
Nu va cunosc pe toate dar va doresc sa deveniti gravidute cat mai curand si cu siguranta ca gheata se va sparge si de aceasta data.
Le pup in modd special pe Misulica, Danangie, Cristinica si Iepurica, fetele care lupta fara preget de mult timp ptr. bebei. Sper ca vin cat de curand si pe la voi berzele ca de mult sunt promisiuni. Danangie chiar am vazut ca ai ceva zile peste 28 da Doamne sa spargi gheata si sa te vad la mamici.
Eu am intrat sa va spun ca bebelinul meu e BAIAT si suntem foarte fericiti ca este asa cum ne-am dorit. Desigur mai este inca mult timp cam tot cat a trecut dar cu ajutotul lui Dumnezeu speram sa ajungem cu bine la capat.
Va pup pe toate si nu disperati...Dumnezeu are grija de toate.

Florinini si bebe David 21+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Fetelor, vreau sa va pupicesc pe toate!
Noi avem musafiri: varul sotului meu cu cei doi baieti ai lui e la noi asa ca avem program incarcat.

Isabeluta, , conteaza gindul tau bun foarte mult pentru mine, sa stii. Chiar sa stii ca noi suntem mai tari ca americanii!

Mari-lu, te rog mult sa nu renunti sa lupti pentru bebe-ul tau! Ti-am vazut mesajul la capitolul trecut dar efectiv nu am avut timp sa iti scriu. Nu renunta. Nici eu nu am renuntat, cu toate ca drumul asta e foarte greu, cind crezi ca esti sus primesti cite o lovitura de zbori mai jos decit de unde ai plecat si cind te uiti in sus ai impresia ca nu ai sa mai ajungi niciodata macar in punctul zero, dar poti sa ajungi, greu, dar ajungi. Si uite, nu esti singura. Suntem atitea fete alaturi de tine, nu renunta. Mereu exista o sansa, pentru fiecare si totul e ca noi sa gasim drumul spre ea. si o pentru tine si pentru ca sa iti recapeti curajul si speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Salutis gasca mare si multi.

Danutza,minuni sunt...sa crezi in ele,ai sa vezi ca vom fi si noi cat de curand si binenteles ca nici eu n-as parasi asa fete frumoase si sufletiste...
Princess,eu am sa va dau vestea buna abia la sfarsitul lunii...pana atunci mai e destul asa ca astept sa se deschida sezonul de toamna mai devreme...ia vezi poate se adevereste visul Marrinei...
CamiM,daca zici ca acolo la tine sunt furtuni de gheata nu spargi tu gheata prima...cineva trebuie sa o faca nu?...si dam si premii...
Catty,curaj cred ca avem toate sa plecam la ...numai ca se pare depindem numai si numai de Cel de sus...bafta la restanta...
Mishulina,iti tin si eu pumnii pt examenul de vineri si poate incepem sa numaram impreuna...sa fie cu noroc...in ce zi esti vineri si ce "examen" dai? dulci pt. o fetita asa dulce...
Jane,ne bucuram ca sunteti bine si ca ne tii loc la gravi ...
Amely,multumim pt.urare si sa sti ca daca-mi dau drumul si raman gravi chiar o sa-i fac "pe banda" si pe ceilalti ca am de gand pana la ...asa ca ia fa tu un calcul...la trei ani de casnicie cat aveti pana la 10,11 sau 13ani cati au veteranele cati bb-i o sa ai?...
Danagie,tinem pumnii, da-ne o veste buna ca s-au bagat bb-i sa ne asezam si noi frumos la coada...
Ingeras,bine ai venit din concediu, sa se lase cu bb-el acel foliculoi de 27,sanse mari sa deschidem listuta asta odata...
Mari-lu,niciodata nu e prea tarziu ,vezi ce mai e de facut...esti sigura ca ai epuizat toate variantele?...atunci cad nu ti se mai da nici o sansa eu zic sa te gandesti la adoptie...
Isabeluta,numaram impreuna ,azi ziua a treia de uratzi si prima zi de stimulare...ne tinem de mana poate se ia la amandoua...
Bubulina,bine ai venit,sedere scurta, endo si foliculul sunt buni pt.ziua 8,ar fi bine totusi si o spermograma sa elimini din start daca sotul sta bine sau nu...

Dumnezeu sa ne ajute pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Buna-dimineata! Iertati-mi exuberanta, dar asa ma trezesc eu cateodata plina de sperante... Raportez: ziua 12, semne ca se apropie ovulatia, etc etc etc... stiti voi...
Dananghie, bune vesti aduci, cand ne fericesti cu un test?
Mihaela, si eu astept sezonul de toamna... apropo de asta, fetelor voi ati simtit ca miroase a toamna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Va pupic pe toate fara nici o exceptie si va doresc o duminica frumoasa, asa ca voi!
Ingerash,bine ai revenit din vacanta! Sa fie cu noroc "prestatiile" si sa ne dai vesti bune luna asta ca e mare nevoie de aici, la "endometru"!
Gabriela, multumim pt. vestile bune despre Anina si fetita ei, Cristina! Transmite-le multa sanatate in continuare!
MariLu, toate speram ca intr-o zi rushii nu vor mai veni si ca ni se va indeplini visul de a avea bebe, asa ca incearca sa te gandesti ca asa va fi!Nu abandona aceasta lupta sub nici o forma! In final, toate vom fi !
Isabeluta, ca sa iti activezi PM te duci in meniul din stanga la "mesaje private" si acolo bifezi aceasta optiune!
Bubulina, bine ai venit printre noi, dar sa pleci repejor la gravidutze, ca acolo speram sa ne intalnim toate, in curand!Bafta luni la ECO si sa ne tii la curent cu fiecare pas! Endometru trilamelar cred ca e de bine!
Florinini, sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos!
Danutza, Oana, Iepurica, ,Andicutz,Catrinel, Danangie si absolut toate fetele endometroase ............
Mihaela, poate sarim amandoua la gravidutza, cine stie?
Mishulica, bafta, mama, la examen!Sa vii cu nota maxima!
Carmen.cita, melancolia pune stapanire pe sufletelul tau de "balantoasa" ? Vezi cum faci cu prestarile ca sa ai parte de cel mai frumos cadou de ziua ta! Eu asta iti doresc din suflet!

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

Mergi la inceput

Nu, draga mea Princess, nu m-a cuprins melancolia, dimpotriva, mie toamna imi aduce un suflu nou , cand eram copil abia asteptam sa inceapa scoala in septembrie... Mda, frumos cadou ar fi de ziua mea un test II, asta iti doresc si tie de ziua ta din tot sufletul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

OOOO, ce activitate de weekend!!! Bravos!!!
Isabeluta asta e poza mea cea mai reusita!!!
Bubulina 1 esti bine venita in randul nostru, fac si cinste pentru asta , dar vreau sa-mi exprim din start si 2 idei: daca aveti numai 8 luni de cautari, incearca sa o iei incet, caci vei intelege treptat-treptat ce analize ai de facut, ce variante ai..., iar sotul tau ar trebui sa-si faca in paralel cu cautarile tale spermograma. De obicei, se cauta cauzele de infertilitate masculina, apoi feminina sau ambele. La el, daca spermograma si hormonalele sunt bune, a iesit din joc si atunci te cauti tu, pe toate partile....
Mari lu cum ai putea sa crezi ca esti singura, dar noi de ce deschidem acest forum zilnic???? Suntem aici pentru a te sustine!!!
Miro striga Carmecitaa dupa tine si strig si io, sa stiiiii.....
Florini multa sanatate si toate gandurile de bine pentru tine si baietelul tau!
Printesica cum m-ai pupat tu, asa te pup si eu...
Catty ma vezi cat de activa si optimista sunt... da???.... sa nu avem vorbe in domeniul nostru avocatesc...
Si confirm lipsa de melancolie a Carmecitei, e veselie cat cuprinde in balanta ei ... Iar in privinta inceputului de an scolar, nici de Craciun nu ma bucuram, cum ma bucuram de ziua asta... Ziua mea e intre Craciun si Revelion, deci a te naste in preajma zilei de 15 septembrie, e cam tot pe acolo, in privinta sentimentelor de bucurie. Le zic bine, Carmenico?

Mergi la inceput

Le zici tare bineeee OANA! Ma ung la sufletel cuvintele tale! Dar sa stii ca tare frumoase erau si zilele acelea de iarna, cand stateam langa brad la gura sobei si citeam 'povesti' cu muschetari... Eeee, uite-asa da omul in mintea copiilor... Sa ne intorcem la anotimpul prezent: fetelor, toamna asta numaram si noi niste boboci, nu?

Mergi la inceput