Copilasi de Mai-Iunie 2004 (54)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salut!

Revin la pb cu laptele. Ce-mi spui tu, Nally, parca ma incurajeaza, adica sper sa accepte mai tarziu biberonul cu lapte (ceai bea). Pe de alta parte, imi amintesc ca povestea Grate ca Patrick nu a mai baut lapte deloc dupa intarcare (sper ca am retinut bine).
Deocamdata incerc s-o rareasc, dar nu prea am succes, oricum as da-o tot trebuie sa suga inainte de somn, deci 2-3 alaptari /zi + noaptea de cate ori are chef. Azi incercai sa nu-i mai dau inainte de nani. Rezultatul: o ora de urlete din partea lui, nervi la maxim din partea mea , il pusei in tarc si ma refugiai in alta camera pana ma mai calmai Intentia mea e sa-l duc la soacra-mea cand o intra in concediu, dar ziceam s-o mai raresc usor, sa nu sufere brusc, dependentul mamii.

Diana, wow, Egpt, ce misto! Merg si eu! Chiar ca va faceti de cap! Pe bune, e extraordinar si cred ca si perioada e f buna. NU mai pot eu de nerabdare sa vad poze, da' voi!

Cius, felicitari prietenei tale, sa-i traiasca micutul si sa le aduca numai bucurii!

Hai ca ma mai calmai putin, da' tot ma dor urechile! Cred ca bate recordul la somn, la cat fu de agitat! Sau mai stii?!

Pupici!
Pa!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna,

Alus, sincere condoleante.

Irinusha, FELICITARI pentru Cris. Imi amintesc ce bucuroasa am fost si eu cand a fost Thomas pe prima pagina, deci stiu ce mandra esti acum. lui Cris cel scump!

Iuliana, bine ai revenit.

Iacobica, bine ai venit printre noi.

A venit mama soacra in vizita. Uraaa!!! Putem si noi, in sfarsit, sa ne mai tragem sufletul. Din pacate, nu sta la noi decat doua luni.

Sanatate tuturor mamicilor si bebelusilor.

Iulia P. si bebe Thomas (16 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Fetelor,Rares va trimite cate un pupic dulce (si putin balosit,de la niscaiva canini,cred) pt gandurile voastre bune iar eu va urez multa sanatate pt puiuti.
Am vazut ca se discuta despre lapte,eu ii dau lapte Nesttle Junior in care ii pun cereale.
Irinusha felicitari pt micul fotomodel!
Iacobica,bine ai venit!O sa iti placa la noi.
Cius,numai bine proaspetei mamici.

Iuliana & Rares (12iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Irinusha, felicitari pentru micul fotomodel!

Diana, si eu astept cu nerabdare pozele din Egipt. micului pui de morosan

Iacobica, bun venit!

Va pup pe toate!

Nally, nu e prea dur regimul pe care vrei sa-l tii? Sunt curioasa cat vei rezista.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele!

Azi suntem "domnisori", nu avem pe Ana acasa. E la soacra mea. De la un timp vrea sa o tina la ea, a zis 2-3 zile pe saptamana sa se obisnuiasca. Sa nu ma obisnuiesc eu lenesa. Sa va zic ceva.......Azi se implinesc 2 ani de la conceperea Anei. Si s-a nimerit sa fim singuri si stiti voi.......si s-a nimerit sa nu avem "protectie" in casa....si eu sunt in perioada ferila...si.... acum ce o vrea Dumnezeu. Sunteti primele carora le spun si singurele. Mai spuneti-mi si mie cum e cu calendarul. Parca 10 zile din mijlocul ciclului trebuia sa te feresti, nu? Cum ar fi sa am 2 copii la diferenta de fix 2 ani?

Nally, ce harnicuta esti. Wow ce mai mananca Sebi. Vreau sa spun ca mie imi place la nebunie budinca aia si nu am mai facut-o demult. Cum e dieta aia? Mai spune-mi despre ea.

Cius, felicitari pt. prietena ta! Wow, deci pot sa nu ma grabesc, nu?

Diana, mie mi s-a parut ca ai "disparut" de pe form pt. ca ai inceput serviciul. Distractie placuta in Egipt!

Bertha, stai linistita ca se invata de foame. Eu am intarcat-o la distanta si nu a avut ce face, a supt din bibi cand i-a dat mama. Nu fi jenata cu dietele, zi merci ca nu ai nevoie sa dai jos! Sigur ca as vrea sa fiu in locul tau din punctul asta de vedere.

Irinusha, felicitari pentru fotomodel!!!! Frumoasa intrare in toamna ai

Noapte buna!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Mada despre oshawa iti poti face o idee de www.sanatateata.com/diete/oshawa.htm" target="_blank">aici ! Este o dieta destul de dura intradevar! E o dieta sanatoasa si o sa o tin si cu ajutorul lui Octav care e mai ambitios decat mine!

Mephala o sa rezit 10 zile! Nici nu vreau mai mult!

Cius felicitari prietenei si sa le traiasca puiul sanatos si mancacios!

Iuliana pupa puiul balosit!!! Manca mama pi el ca abia astept sa il vad cand s-o mai face bine!

Fetele in seara asta mi-a vomitat Sebi in jet de doua ori! Azi mi-a mancat ca un calic ( nu vrea sa ii mai dau eu sa manance si isi indeasa in gura mancarea de zici ca vrea cineva sa i-o ia din fata!!!) Cred ca i s-a aplecat de la cat a bagat in el ca alta explicatie nu vad! Si dupa 2 ore mi-a facut bucuria de tremuram toata cand l-am vazut in ce hal era!!! Noroc ca o am pe verisoara mea la mine ca ma invarteam capie prin sufragerie cu cupilu in brate si intrebam peretii ce sa fac cu el... saraca mi-a arata usa de la baie si ca ar fi bine sa ajung cat mai repede acolo ca fac sufrageria de nerecunoscut pe urma!! (Sebi in timpul asta era in actul creatiei .. va dati seama... Nu se linsiteste bine cupilu ... ii dau un bibe de lapte la cerere ... da sa se culce... si cum statea intins in pat pe o parte iar incepe in jet sa arunce in pat!!! ufff imi era asa de mila saracu' de el de numa!!! Maine sun dr. sa vad daca e nevoie sa mergem la ea! Efectiv nu stiu de la ce... ca a mancat ce papa de obicei... numai ca a mancat foarte repede singur... daca incerc sa il ponderez incepe sa urle si nu mai vrea sa manace deloc! Asa ca nu am insistat prea tare .. de fapt nici nu am cu cine ma intelege.. e un incapatanat si jumatate! Doar e berbec nu?! Ufff abia astept sa mai cresca si ma pot intelege mai bine cu el si el sa inteleaga ce ii spun, cand ii spun ce e bine si ce nu, la masa macar!

Va pupic

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

www.sanatateata.com/exercitii/exercitii.htm" target="_blank">Gimnastica de intretinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fetelor!
Va mai citesc si eu printre picaturi da scrieti asa mult c anu mai apuc sa va si raspund.

Alus, condoleante. Dumnezeu sa il odihneasca. Suntem alaturi de tine.

Iuliana pupici dulci la copilasul scump si refacere grabnica.

Nally, eu nu mi-as face griji decat daca s-ar repeta si maine. Si al meu cand era mai mic si manca bine si se mai si agita pe urma, vomita in jet. Daca n-are alte simptome, lasa-l in pace, manca-l-ar mama de mancacios.

Am pus in sfarsit si eu niste poze mai recente cu Danut. le puteti vedea la albumul "1 an si 3 luni", sunt facute de fapt in ultima luna si ceva. Sunt cateva poze si cu Lili si Biancuta.

Pupici dulci

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 6+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Bertha, cred ca tu intrebai de laptic, eu ii dau dinainte de 1 an lapte de vaca de 3,25% grasime, de la magazin evident, ca aici de altundeva n-am de unde.

Mammy, se pare ca esti tare ocupata cu tati :-) Nici nu ma mit, dupa atata timp. Distractie placuta!

Irinusha, l-am vazut si eu pe scumpelul tau pe prima pagina. Pupici dulci.

Madutza, nu mi-ar parea chiar deloc rau, tu stii ca eu is cu ochii pe voi, ca poate-poate mai gasesc cateva sa vina cu mine la mamici de mai-iunie cand s-o deschide capitolul.

Pupici si noapte buna. De fapt buna dimineata in Romania.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 6+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna fetilee!

Madutza, iubita, ce frumos...si cum s-a nimerit mey sa fiti singuri la fix 2 ani de la conceperea Anei...Frumos, frumos !!!!
Cred ca o sa auzim vesti bune in curand

Si eu pe 1 sept. 2003 am aflat ca sunt insarcinata cu Amy (aveam vreo 5 sapt. de sarcina). Ce momente frumoase...

Uite, despre metoda calendarului:
metoda calendarului sau metoda ritmului sau metoda Knaussogino, se bazeaza pe satbilirea statistica a perioadei fertile luand in calcul durata ciclului menstrual si respectiv perioada de fertilitate din ultimele 6-12 luni. Prima zi a perioadei fertile se determina prin scaderea a 18 zile din durata celui mai scurt ciclu, iar ultima zi prin scaderea a 11 zile din durata celui mai lung ciclu. Intervalul de timp obtinut reprezinta perioada fertila. Calculand aceste perioade veti observa diferite intervale, variabile de la persoana la persoana. Pentru un ciclu regulat de 28 zile fertilitatea apare intre zilele10-17.

ATENTIE!!! Orice tulburare a ciclului anuleaza aceasta metoda!

Nally, pupa mama pe mancaciosul lacom...Cum se mai simte? a mai vomitat?

Pupici de la mine si AMalia!!!

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cindy spune:

bun gasit, am bagat si eu nasul, asa, mai rar, ca nu am timp deloc... am citit ce a patit sebi al lui nally si vroiam sa va spun doar ca circula un virus tare urat. si mara a patit la fel, acum o saptamana, am culcat-o si a vomitat de cateva ori, mult - ea, care nu a vomitat niciodata, nici cand era mica de tot. am chemat doctorita si mi-a zis sa nu-i dau prea multe medicamente, doar metoclopramid 5 picaturi, impotriva gretii si regim, vreo 3 zile. i-a trecut in 2 zile, cu lapte fara lactoza, zeama de orez si ceai de menta in lapte, ca altfel sunt scarboase. apoi ne-a luat pe toti la rand, copii, nepoti, parinti, chiar daca nu intrasem in conact unii cu altii, plus febra, frisoane, diaree, tot tacamul. partea buna e ca trece fara medicamente, doar cu putin regim, in o zi-doua. dar o zi te chinuie rau de tot, apoi te scoli ca si cum nu ar fi fost nimic. aveti grija, nu vreau sa va sperii, dar poate e bine sa stiti. sanatate!

Mergi la inceput