Copilasi de Mai-Iunie 2004 (54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Anacami, vacanta placuta!

Iacobica, bine ai venit!

Madutza, nu m-am dus la lucru, asa ca n-am ce sa impac. Mai stau probabil pana la 2 ani. Si eu tot Montigniac-ul il tin!

Va las ca-i tarziu de numa Pupici!

Diana & Vladut (16.05.2004)
pozulici: bebelus si copilas

nou-noute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Nicoleta nici eu nu stiu ce a fost azi cu mine! Dar mi-a placut la nebunie!!! Mi-am adus aminte de zilele in care eram cu burtica si stateam toooaaata ziua cu fetele la taclale!ba pe ym sau msn ba pe forum! Si nu mai pun ca am facut si treaba ...mancarica....am calcat un munte de rufe... plus am spalat acum dupa 11 juma seara niste rufe de-ale lui Sebi ... Am avut o energie cum n-am mai avut de mult cu toate ca Sebi nu m-a crutat nici azi de alergatura!

Spor la treaba cu revista (da ce revista e? daca nu is prea indiscreta?) si la treburile celelalte cu tati! pupa de la noi printesa maraita prin telefon maine!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

www.sanatateata.com/exercitii/exercitii.htm" target="_blank">Gimnastica de intretinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

hei, hei, hei! umblu prin noapte brambura si ce gasesc? cris a lu' irinush, mindru cum nu se poate, pe prima pagina a Dc-ului!! mai, ce cadou frumos pentru prima zi de septembrie . sa-l pupe mona (si lia) de scump ce e!

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (31+)

www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST - Extra Poze cu Haioasa Mica

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Fete, va multumesc de incurajari !
De...ca mamica, am emotii si mii de ganduri...ce sa fac...e greu inceputul ca apoi ne obisnuim toti trei.

Mai e o chestie la cresa care nu-mi convine. Amalia la pranz se culca cu bibe de lapte si astea de la cresa a zis ca e mai greu sa le duc laptele acolo, ca le e teama sa nu se altereze (cu toate ca au frigider). Va trebui sa inlocuiesc laptele cu ceai. Sa vedem daca-i convine domnisoarei....

Irinusha, felicitari pt. fotomodelul de Crisulet !!!!

Iacobica, bine ai venit in gasca noastra!!!

Madutza, bafta cu CV-urile !

Iuliana, sanatate lui Rares. Pupa mama pe el!!!

Cius , cu siguranta o sa va tin la curent cu ce este pe la cresa. Ca doar noi spargem gheata ....

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Irinusha Felicitari . Mama ce mandrete de fotomodel ai.

Nally e o revista cu studii si analize de piata pentru bunurile de larg consum. Nu o gasesti pe piata ca se dotribuie gratuit

Nicoleta si Alexandra Bianca

Delta + Mare
Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Doamne, fetelor, o zi nu citeste omul si ramane in urma de tot! O ora imi lua (sunt olteanca) sa citesc tot ce ati scris! Va pup dulce, ca tare harnicute ati mai fost!

Nally, esti recordmana absoluta, asta de cand sunt eu pe forum! Bravo!

Alus, suntem alaturi de tine si de sotul tau. Ai grija de el, Dumnezeu l-a supus la o grea incercare.

Iacobica bine ai venit!

Irinusha, am vazut fotomodelul, pupa-l mama de frumos! Felicitari micului cavaler, dar si mamicii, ca tare mandra trebuie sa fie!

Mai, fetelor, toata ziua vorbiti despre diete, ma simt f jenata, ca eu n-am tinut in viata mea nici o zi de regim Va admir rau de tot, ce vointa aveti! Eu am incercat sa nu mai mananc dulciuri, am reusit partial, dar, cand mi-am facut analizele mi-a iesit glicemia mica. Urrraaaa! Acum bag ciocolata la greu, nu ma mai mustra constiinta, doar n-o sa cad din picioare pe strada! Serios, 1-2 kg mai putin ar fi ideal, dar nu ma stresez prea tare.

Pe Darius il chinuie rau maselutele, saracutul de 2 luni are gingiile bombate rau de tot, dar nu iese nimic inca, are gingiile f tari, cred. Sta toata ziua cu mainile in gurita, of in ritmul asta mai scapam noi de viermisori cand om fi la scoala

Sa va mai intreb ceva: de ceva timp, am incercat sa-i dau lui Darius lapte de vaca pt ca peste max o luna as vrea sa-l intarc. Pb e ca nu vrea sa bea cu biberonul mai deloc, nici cu cana, cu nimic. Am gasit solutia sa-i dau cu cereale sau sa-i fac gris cu lapte (orez nu papa sub nici o forma), dar face cam moale dupa aia. Ce sa fac? Sa-i dau lapte praf? Daca da, de care? Uitasem sa va spun ca am incercat lapte pasteurizat si la punga.

Va pupacesc!
Pa!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Buna fetele!

Bertha nici Sebi nu stia ce se face cu bibe! Adica nu vroia sa puna gura Doamne fereste!! I-au trebuit cam 2-3 saptamani sa inteleaga ca poate bea laptic din el! Tot asa i-am facut l ainceput laptele ... cu cereale si cu orez si cu gris! Al meu daca i-as da numai orez cu lapte sau pilaf nu i-ar mai trebui altceva! dar sa revenim... dai cu cereale sau gris cu lapte dar il incerci si cu bibe cand ii e sete! nu conteaza daca in bibe e ceai apa sau lapte! Eu ii dau lapte la punga... si vreau sa ii iau si lapte Nesttle Junior sa ii dau un bibe din ala pe zi + lapte de vaca! Vreau sa mai ajungem la tara o tura sa ii mai fac si o cura de lapte direct de la vacuta... ca asa obrajori frumosi face si ii da o pofta de mancare de nu iti zic aerul de la tara!

Pupici

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

www.sanatateata.com/exercitii/exercitii.htm" target="_blank">Gimnastica de intretinere!

Mergi la inceput

Irinusha sa iti traisca mandrul !!! Ca scump foc mai e!!! Ce baiat mare si frumos are mami meeey!!! Si ce mandru e el acolo in poza! Pupa mama puiul scump!

Sebi la 1 An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Irinusha, sa-ti traiasca frumuselul de pe prima pagina! Ah ce mamica mandra trebuie sa fii!

Nally, esti de o harnicie fantastica. Te invit si pe la mine ...

Bertha, nici Vladut nu prea stie de biberun, sucul si ceaiul il bea din canuta cu cioc, de vreo 2 zile bea apa din biberon, dar lapte din absolut nimic si de nicicare. Cred ca la multe zile dupa ce o sa-l intarci o sa accepte bibi. Asta e...

Azi ne-am facut pasapoarte (din nou) ptr. ca de suntem in Ro. Cand le-am facut acum 2 ani aveam domiciliul oficial in TM si le-am facut acolo, acum ca vrem sa-l bagam si pe Vladut in pasaport musai sa refacem pasapoartele aici in Arad ptr. ca intre timp ne-am facut buletin de Arad ! Si asa s-au dus 2 mil pe fereastra...
Dar de merita orice sacrificiu, ptr. ca am decis sa ne facem de cap si merge in Egipt in octombrie! De abia astept! Pana atunci, puteti vedea poze din Maramures (la semnatura), nu sunt asa spectaculoase ca cele din Egipt (sper ca asa vor fii) dar...

Diana & Vladut (16.05.2004)
pozulici: bebelus si copilas

nou-noute
Maramures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Fetile dragele,
nu am timp, dar nu pot sa nu va spun si voua!...v-am zis eu de prietena mea care face 44 ani pe 1 sept.(adica azi!)...A NASCUT MEY!...(ieri sau azi nu stiu exact,ca a transmis o prietena comuna,sotului)...Un baietel zdravan si sanatos...sa-i TRAIASCAAAAA!!!
ce cadou frumos i-a facut mandrutzul mamicii lui, de ziua ei!

Irinusha si eu te FELICIT pentru fotomodelul scump,de Cris!
Va pe toate si pe piticii scumpi...dar tre' sa fuuug!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

POZE

Simona,mami de BB Victor si printesa Roxy

Mergi la inceput