Bebelusi de iulie-august 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari mamicilor si bebelusilor de iulie-august 2005 si mult noroc la "Clubul scutecelor".
Multumim pentru predarea stafetei si promitem sa tragem cite un ochi la voi daca nu vom sti ce trebuie sa le facem la bbii nostrii!

Jadi
34+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

ce scump ii Luca, abia acum am vazut pozele de la botez, super!!!

Kulta, ii super aiurea sa trebuiasca sa ii dai papa non-stop dar asa e la inceput, rezista ca o sa treaca cu timpul

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Irina, mie imi goleste sinii mai bine decit copilul( asta dupa cum se simte). eu m-am muls si i-am dat din biberon fiindca voiam sa stiu exact cit maninca si in completare formula. iarta-ma, dar mie mi se pare mai nasol sa o tin nemincata( fata mea era deshidratata si varza de la icter si cu hipoglicemie nasoala) decit sa ii dau formula. a inceput sa pape mai bine si acum o las sa pape in legea ei la tzitzi, dar tot nu ii ajunge si ii dau biberon si a inceput sa creasca un pic, la 2 sapt tot sub greutatea de la nastere era sau pe-acolo...

pupici
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Albinuzza, sa va traiasca micul crestin, frumoase poze!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

Buna, mamici!

Intai si-ntai multzam Anis pentru listutza si pentru rectificare. Subscriu la statuie! De ce n-ai trecut-o si pe Ingrid in topul micutilor pletosi? Cred ca, spre norocul ei, iti seamana la par (si nu numai). E tare dulce! Mutritza aia de bebe sugubat si pus pe sotii. O sa vedeti voi un pic mai incolo! ;-)
Multzam tuturor fetelor pentru sfaturi si incurajari. O sa perseverez, ca n-am ce face : fabrica de laptic trebuie sa mearga la intreaga capacitate. Daca s-o putea, bineinteles.

Denisam felicitari pentru fetita ! Deci ramane cum am stabilit, da? Nu va razganditi cu incuscritul! :-) Sa vina sanatoasa si norocoasa ca pe urma mai vedem. Si sa va bucurati de ea. Iar daca il faceti si pe bb2 repede si baietel, nu-i bai! Or sa se inteleaga super bine.
Mamini e superba poza 9. Iar Sofia e frumuica, frumusica! Daca aveam o fetita tot Sofia as fi botezat-o. Asa era "planul" de cand eram copil. 3/4 dintre papusile mele se numeau Sofia. Si asta fiidca imi placuse mie de o fetita pe care o chema asa. :-)
Oricum cred ca de la icter n-a luat asa in greutate. Si, probabil si de la numeroasele schimbari: spital, acasa, iar spital... Astia mici au nevoie de stabilitate ca la ei adaptarea e un efort imens. Acum ca v-ati linistit o sa vezi ca vine si lapticul si vin si cutulitele la Veve! ;-)
Ce antibiotic ai luat tu pentru incizie? Ca mie inca nu mi s-a inchis complet si mi-e teama sa nu fac infectie. Mie mi-au prescris preventiv metronidazol ca cica ar fi sigur in sarcina si alaptare (ceea ce e fals!) si am avut probleme cu Pooh cu stomacelul. Asa ca dupa 2 zile am intrerupt tratamentul. Pana acum nu sunt semne de infectie, dara rana nu e complet inchisa. Ma mai duc maine odata la doctor, desi mi-a zis ca daca nu fac febra sau frisoane sau altceva ne vedem la controlul de 6 saptamani. Dar ma duc peste el. Macar sa ia secretie si sa o trimita la analiza sa vada daca e sau nu infectie.Sunt totusi 3 saptamani. Si, de obicei, la mine ranile se inchid extrem de repede.

Irina tu ii dai suzeta bebelinei? Daca o accepta, poate ar fi bine sa o mai pacalesti un pic si sa incerci sa maresti cu 1/2 de ora distantele dintre mese ca am citit ca trebuie sa insisti pana ajung ei la un program. In Dr. Spock scrie ca daca la scurt timp dupa masa (sub 1 1/2 ore, bebeisi papa manutele si pare flamand il poti lasa sa mai planga 10 min. sau poti sa-l incerci cu suzeta. Daca nu adoarme, inseamna ca ii e intr-adevar foame si ... ii dai sa pape. Si Pooh are tendinta de a folosi tzitzi pe post de ... orice : tine de foame, de sete, de somn, alunga plictiseala sau teama. Dar am inceput sa-l mai las cate un pic sa planga, si de obicei, in 2-3 minute adoarme. Mai mult de 5 minute n-am sufletul sa-l las, chiar daca mai tzoncane inca o ora la tzitzi in timp ce doarme si stiu ca nu de foame plange. Ca de-aia e mami pe langa el.

Albinuzza sa va traiasca bondarelu' crestinelu' ca tare dulce e!

Kulta felicitari pentru bb Sebi si bine ati venit acasa. Daca puiutul are cumva icter (chiar o forma usoara) de-aia e somnolent si doarme la masa. Dar cica trebuie sa insisti sa papa, ca, cu cat face kk si pisu mai des, cu atat ii trece icterul mai repede. Cel putin asa mi-au zis mie asistentele in spital. Pooh a facut o forma usoara de icter cam la 2 zile dupa ce s-a nascut. Dar n-a stat la ... lampa. Am plecat acasa si in 3-4 zile i-a trecut. Tot asa era somnolent. Dar, fiind asa maricel, fomitza era pe masura si reusam sa-l trezesc sa pape.

danaB + Al Gabriel 10 august 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ursuletulpanda2005/album?.dir=86dd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

fetelor, voi cum dati gripe water la bbi? mi-a sosit si mie azi si pipeta aia nu are nici o gradatie...

si inca ceva: si al vostru gripe water e tot asa negru, ca tare dubios arata???

pupici la mamici si bebici

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura
http://community.webshots.com/user/zarzarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mamicilor dragi,
Multumim frumos pt. urari si felicitari, suntem in continaure active aici la hotelul de 5 stele si poate o sa va mai deranjam din cand in cand cu intrebari sau sfaturi utile pt cei mici ca noi
Dana, da, ramanem pe pozitie, ai grija cu Pooh si instruieste-l ca e posibil sa avem si alt pretendend

Va pupacim pe toate-Irina, Manini, Anis, Katink, Monai si restul si sanatosi si veseli!

Denisa
19+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Denisa felicitari pt fetita!!!!
Monica Elena eu zic ca nu esti nebuna ori atunci sunt si eu ca si mie mi se pare ca Andrei pricepe atunci cand vb cu el si ca ar vrea sa zica ceva dar nu poate...inca...heeeeehhheee!!! ;)
Anis si eu am avut si dureri de menstruatii ba si ceva scurgeri de ieri incoace apoi iar s-a rarit iar mai vine cate ceva....o fi chiar menstruatia, o fi una falsa? Cine mai are??? Aaa si Monica vad chiar tu ai avut mesntruatie ca lumea??? ca si la mine cam ca la Anis asa. Putin o zi acolo mai rosu si apoi spre maroniu acu iar mai nimic....
Kulta te si noi si iti dorim cat mai multa liniste tie si lui bebe Sebi si mai putini colici!!!
Irina poate sa nu fi luat in greutate tocmai de la icter sa stii, si prietena mea care are tot un Andrei mai mare ca al meu cu 2 sapt. a avut icter si el e mai micut in greutate ca Andrei al meu. Lasa ca va fi bine o sa vezi bine ca ai tu laptic. va pupam dulce pe amandoua!!
Albinutzza meserias bebe Luca sa va traiasca frumuselul!!!!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ursuletule....Ingrid e la pletoase

Corbioana se putea altfel?? Pai nici aici vad ca nu ne dezmintem..la faza cu menstruatie...nu stiu ce sa zic..poate e din cauza oboselii, stresului....

Eu sunt disperata Ingrid papa de ma innebuneste..nu mai stiu cum sa fac..iau galactogil...beau ceaiuri ,acum am luat si nutrinatalul..ma masez..etc.Desi mi s-a marit productia...si Ingrid si-a marit apetitul.Chiar azi mi-a urlat de foame dupa ce imi golise complet sanii...am pacalit-o 1 ora si pe urma am pus-o iar la tzatica..... CE SA FAC?????????? Credeti-ma ca sunt disperata..de ce nu pot sa imi satur puiul cu tzatica????

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabomboana spune:

Multumesc Anis pt modificari.Pun si eu o caramida la statuia ta!
Am aflat o super solutie pt COLICI care mai si functioneaza,cel putin la mine a dat roade.Cand il apuca durerile de burtica puneti-l in pat si cu FEONUL pe cald indreptati jetul de aer spre burtica(sa nu fie nici prea fierbinte).O sa vedeti cum bb intepeneste pur si simplu si nu dupa mult timp adoarme.Am aflat si eu de la o mamica mai experimentata sfatuita de medicul ei pediatru.Mai tarziu numai zgomotul feonului ii adoarme.Incercati si vedeti.Sper sa aiba acelasi efect ca la al meu.Mie tocmai mi s-a stricat feonul in seara asta.Noroc ca nu trebuie sa-l folosesc prea des in ultima vreme.
Oana,mamica deTudor

Mergi la inceput