Bebelusi de iulie-august 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

ma tot gandesc si eu cum sa fac cu suzeta asta, toti parintii pe care i-am intrebat mi-au zis aaa nu-i da ca rau faci noi asa am facut si nu a fost bine...nu mai stii cum e bine. Pana acum nu i-am dat inca, tot asa isi papa pumnul si mai gaseste din cand in cadn si degetul mare.
Monica, noi am avut o singura intepatura in picior pt ca am facut Infanrix Hexa adica are 6 tulpini si cuprinde tot ce trebuia facut in unul si am scapat. Pupici multi lui Mihnea si petrecere frumoasa la botez sa-i priasca!!!!
Ai dreptate bebeii care iau si niste formula acolo in plus baga si la kg dar nu-i bai, sa nu-ti faci probl din cauza asta ca nu e cazul.
LA MULTI ANI INGRID!!!!! Anis sa va traiasca si sa fie norocoasa!!!! Si sanatoasa!!! Multam fain pt datele noastre la 2 luni!!!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Deeapui, noi folosim sapun Dalin si sampon Nivea Baby.
Iar pentru dupa baita folosim uleiul Dalin. Iar ca si crema pentru fundulet, in Cluj se fabrica o pasta, PETRINI.
Dar eu o spal si cu ceai de musetel in fiecare zi pe fata, gat, manute si la prunutza.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Fetele, va multumesc pentru aprecieri, sunteti tare dragute.
Anis, daca ai timp poate imi spui daca bb Sebi se inscrie pe lista de pletosi.
Inca sunt tare derutata in ce priveste papa bb. Azi noapte i-am dat doar de la sin si s-a trezit de n-spe ori cred ca de foame. La sin scot cu pompa(am facut proba azi) cam 60ml de laptic si ar fi suficient pentru o masa dar e putorel si adoarme cu sinul in gura.
Voi le faceti baie la bebei cu sapun de bb sau numai cu apa?Pupicei.
PS: Miine scoatem bandajul de la minuta. Sper ca s-a vindecat clavicula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

multe luni inainte celor de o luna- Ioana, Ingrid, David si de doua- Bibi!

numai bine celor care au miine botezul!

Kulta, speram sa se fi reparat clavicula lui Sebi.tu cum te simti? eu o spal pe domnisoara ori numai cu apa ori cu ulei de baie de la natusan.

pupici
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

CONTINUAREA

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56659" target="_blank"> Bebelusi de iulie-august 2005 (2)

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput