Gradinita Harry Junior
Buna!
Stie cineva ceva de gradinita Harry Junior de pe langa Grigore Alexandrescu? Am auzit ca mai au un sediu acum infiintat pe langa manastirea Casin. Multumesc.
Raspunsuri
boeru spune:
Am aflat cate ceva. In sensul ca am fost acolo, inca mai aveau ceva de amenajat, este un sediu nou. Daca vreti sa stiti mai multe amanunte dati un semn. Ce stiu acum in prima faza e ca preturile sunt rezonabile au 3 programe: 8.00-12.00; 8.00-14.00;, 8.00-19.00 iar in pretul pe care ti-l dau ei este inclus totul.Bine, in afara de transport. Raducu are 1 an si 10 luni si il primeste, desi oficial varsta admisa este de 2 ani. Ce sa va zic, am inceput sa citesc tot ce ziceti voi de prima zi de gradi, am mari emotii. Oricum sunt 2 evenimente care ma fac sa am emotii pentru ca pe 4 sept., cu 1 zi inainte sa inceapa gradinita, este ziua mea. va pup pe toti!!PS: nu mi-au cerut decat un examen medical al copilului(facut pe bune) si o adeverinta de la medicul de familie ca este clinic sanatos plus o adeverinta de la unul din parinti din care sa reiasa plata CAS-ului pentru medicul de acolo, ca este un medic in permanenta.PA!!
boeru spune:
Revin cu amanunte despre gradinita Harry Junior: are dupa cum spuneam 3 programe: de la 8.00 la 12.00 - 3 mil lei; de la 8.00 la 14.00 - 4 mil de lei; de la 8.00 la 19.00 - 5.250.000 lei. in asta este inclusa masa si cateva optionale, printre care si engleza, la care se mai adauga daca e cazul gimnastica medicala si inca ceva nu mai stiu exact dar care costa foarte putin. In cazul in care se imbolnaveste(doamne fereste0 si lipseste iti calculeaza costul meselor si-ti returneaza banii. Au medic in permanenta acolo, au 2 educatoare la 10 copii. Ca relatii cautati pe gradinite.com sunt bune tel. de acolo. de locuri nu stiu ce mai e disponibil, ca de pe 05.09 incep cursurile dar merita incercat.
gioto spune:
eu am vizitat sediul de pe gr. alexandrescu si NU mi-a placut. medicul vine odata pe saptamina si e de la spitalul gr alexandrescu (nu sta in permanenta acolo!!).grupele sunt de 7 copii ,la fiecare grupa cite o educatoare. mie asta mi s-a spus. nu vreau sa insir aici motivele pt care nu mi-a placut gradinita dar nu m-am putut abtine sa nu vin cu informatii in plus fata de cele spuse de 'boeru'.cine vrea amanunt sa-mi trimita pm.
cgaby spune:
despre acest subiect s-a mai discutat aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51130