Rochie de nasa

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Merci mult , Pisu ! Nu e de la Eddy K rochia . Ia spune-mi , cam cat ajunge o rochie sa coste daca o face croitoreasa de acolo ?

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Pisu , rochia este de la Demetrios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

quote:
Originally posted by Ioana-Cristina

Merci mult , Pisu ! Nu e de la Eddy K rochia . Ia spune-mi , cam cat ajunge o rochie sa coste daca o face croitoreasa de acolo ?

stiu ca in jur de 12 milioane cele gen rosemarie.
cele demetrios costa intre 1000-4000 euro

Pisu_Miau
Mai am 1 saptamana
si 1 zi pana la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Hello again!
Am si eu o rugaminte la voi toate; la anul pe 1 iulie o sa fiu nasa si as avea nevoie de cateva sfaturi, cum ar fi ce culoare de rochie sa aleg si daca aveti adrese ale unor site-uri de unde as putea sa ma inspir( modelul rochiei).
Si inca o intrebare nasa trebuie obligatoriu sa aiba rochie lunga?
Va pupicesc si va multumesc anticipat!
Aha si era sa uit va doresc tot binele din lume in anul ce bate la usa!!
Eu sunt satena spre blond, am ochii verzi, inalta si mai plinuta.
Ma gandeam la ceva negru corsetul(adica partea de sus) si jos alta culoare. Ce ziceti? Plus salul aceasi culoare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Eu am avut rochita lunga cu un pic de trena ..de un rosu superb.
O poti vedea in pozele de mai jos....bafta cu rochita ta

Nunta noastra
Nasi de cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Nu e neaparat ca nasa sa aiba rochie lunga. De exemplu, nasa mea a purtat un costumas foarte elegant si a fost OK, a fost admirata. Depinde mult si unde se desfasoara nunta, ce fel de rochie poarta mireasa, etc. Daca domnisoarele au rochii lungi, atunci cred ca e obligatoriu ca si nasa sa poarte rochie lunga. In principiu, eu cred ca e bine ca persoanele importante de la nunta sa se armonizeze, sa nu vina mireasa cu o super-rochie si nasa cu tricou de bumbac, iar nasul sa poarte vesta si lavaliera elegante. Sigur, am ingrosat un pic exemplul, dar ati prins ideea Si eu voi fi nasa la anul si astept sa decida finii unde va avea loc nunta si ce vor purta. Abia apoi imi cumpar eu rochie sau altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Eu am avut rokia asta http://photos.yahoo.com/padme_ami2003 (albumul cu nunta), de la casa de moda Ioanian la pretul de 6 mil.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariana I. spune:

off si eu sunt nasa in septambrie 2006 si nu stiu cu ce sa ma imbrac. la fel, sunt putin plinutza si nu prea imi place sa-mi arat spatele gol si umerii... dar tot in Bucuresti voi gasi ceva. de acolo mi-am luat si rochia de mireasa, foarte simpla si frumoasa.

Mergi la inceput