drumul taberei - ce blocuri ma sfatuiti?

saluti
vreau sa-mi cumpar un ap de 3 camere in drumul taberei. pana acum am vazut o serie de blocuri dar nu m-au entuziasmat. voi, cei care stati prin zona, imi povestiti in ce tip de bloc stati si cum vi se pare? de ex. eu am vazut blocuri de tip circular, 10 etaje (E zau Z), tip numeric, tot 10 etaje (cele din grupul optsute si ceva)iar la 4 etaje nu mia placut mai nimc - nici F-uri, nici A-uri - sunt mici, mici, mici.
am auzit ca blocul cu materna ar fi super... sta cineva?
multumesc de ajutor. oana
Raspunsuri

andora spune:
Draga Moana, eu stau in D Tab dar in bloc de 4 etaje (P) la 2 camere.
Cred ca cel mai bine ar fi asa postezi mesajul la "prieteni dintotdeauna" la subiectul cu "Dr Taberei".
Despre apartsamente de 3 camere nu prea stiu, sotul meu a stat odata intr-un bloc langa Mega Image si partea buna era ca intretinerea era mult mai mica in comparatie cu alte zone, dar 2 din camere erau mici, doar sufrageria era mare.
Alte informatii sper sa obtii de la celelalte fete din Dr Taberei.
Bafta multa si te asteptam sa ni te alaturi!
PS: Scuze ca n-am timp sa caut linkul acum
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Karina spune:
In Drumul Taberei, ai 2 optiuni: camere mai mici in zona "mai buna" sau camere ceva mai mari dar departe, in "bucla". Cele mai mari camere pina la "bucla" sint in blocurile numerice, de fapt nu sint prea mari, dar per total suprafata e mai mare (eu de ex. am un hol mare de vreo 10 mp + 2 balcoane marisoare - la 4 camere). In bucla noi n-am vrut ca era prea departe...
Asta e parerea mea, dar nu trebuie sa faci ca mine

Karina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

paula2003 spune:
Eu stau in bloc de 4 nivele de tip D, am stat si la cel de tip A, sunt cam mici camerele dar ce sa fac decat sa stau la 10.....Depinde de ce bani ai, mie personal mi-ar fi placut cele de tip R de 10 nivele.
Succes in cautari si sa fie cu bani putini si confortabil.
Paulacu Paul 21+
siAlexandra

Burtocika spune:
Eu am stat toata copilaria in Drumul Taberei, intr-un bloc tip OD (orientare dubla, adica ai doua balcoane, unul pe fata, unul pe spate). Camerele sunt destul de mari (stiu ce spun, ca am cautat de-am innebunit un apartament cind m-am maritat si nu gaseam ceva "ca acasa"), inconvenientul e ca sunt semidecomandate.
Deci, blocurile tip OD (similare sunt si OS-urile, dar au orientare simpla, adica balcoanele pe o singura parte):
Se intra intr-un holisor micut, cam 4.5 mp, pe dreapta ai o camara mare care poate fi sparta si maresti holul, pe stinga ai bucataria, cam 6.5 mp. In fata ai sufrageria, cam 18.5 mp, cu balcon deschis intr-o parte. Prin sufragerie treci intr-un hol lung, din care pe stinga se face un hol mic si intrarea in baie, cam 4.5mp (holul se poate desfiinta si mari baia sau iti poti pune un dulap sau masina de spalat). In capat ai o debara, maricica, iar stinga dreapta cele 2 camere. Una e mai patrata, cam 12mp, cealalta e mai lunga, cam 12.5mp si se termina cu un balcon tip logie.
Daca mai vrei amanunte, intreaba-ma.
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai

iarina spune:
moana, eu mi-am cautat o jumatate de an apartament...intai cu 3 camere, apoi 2...am vazut apartamente in aproape toate sectoarele, mi se urase. In opnia mea, cele mai mare apartamente (excluzand zona centrala si ce s-a construit recent) mi s-au parut a fi cele de la Oraselul copiilor. Noi avem un apartament de 2 camere de 60mp, fara exagerare....este spatios si ai vedere pe ambele parti. Nu mi-a venit sa cred cand l-am vazut, pana atunci vazusem foooarte multe apartamente si toate mici. Iar la semodecomandate holurile erau minuscule. Tot cu 3 camere am vazut si in zona respectiva, la fel, foarte spatioase. Acum nu stiu in ce masura tii mortis la zona Drumul Taberei....daca vrei insa neaparat ceva foarte spatios, ma tem ca acolo nu vei gasi. In orice caz suces in cautari.

Mirupati spune:
Si eu, si Peter al meu am crescut in blocuri Z. El linga mallul de pe Timisoara, eu linga liceul PTTR. Amindoi am fost f fericiti in acest blocuri, f bine construite, f solide si cu camere rezonabil de spatioase. Eu mi-as lua acum ori intr-un OD ori intr-un Z linga parcul Moghioros sau intre piata si mall, sint zone cu multa verdeata.

Mishulina spune:
Iti recomand TD-urile (Blocurile tip TD sunt monolit,robuste,au cate doua lifturi ,apartamente destul de bine impartite!)
Ina

Siminaf spune:
Si eu am locuit in Dr. Taberei, intr-un TD. Si, pe linga ce a zis deja Ina-Mishulina, pot sa-ti spun ca un apt. de 2 camere normale ca marine, aveam o bucatarie mai mare decit livingul. Acolo dadeam petreceri in facultate! Si balcon mare, ce mai, f. frumos!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Balbina spune:
Buna,
Stau si eu in Drumul Taberei, mai spre margine, ce-i drept, pe Prelungirea Ghencea, chiar la intersectia ei cu Brasovul.
Oana, noi stam intr-un bloc de tip R, la 3 camere, exista asa blocuri si pe linga parc, si undeva in bucla, nu departe de Chilia Veche. N-am gasit apartament la vremea noastra (vara 2003) decit in cele de pe Prelungire.
Ne place foarte mult apartamentul nostru, are cam 75 mp, e decomandat, dormitoarele sint egale ca marime, 12 mp fiecare, sufrageria e de 17 mp. Ce-i drept, bucataria e cam mica, 6.5 mp, dar exista pe hol o debara si o camara destul de incapatoare. Balconul e de tip loggie, lung, cuprinde sufrageria si bucataria, destul de ingust.
In fine, nu e apartamentul pefect, dar noua ne este tare drag.
Si noi cind am cautat, am vazut fel de fel de apartamente. Sotul meu le-a respins de la bun inceput pe cele semidecomandate si circulare. Ceea ce ramine nu e foarte variat, din pacate. Apartamentul nostru ne-a placut din prima, ca are spatii de depozitare si un loc foarte comod pt. masina de spalat chiar linga baie.
Tine-ne la curent cu cautarile, chiar sint curioasa ce locuinte mai gasesti.
------------------
Numai bine,
Natalia