Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (76)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Bine v-am regasit, dragi mamici si dragi copilasi (ca bebei deja nu prea mai suntem!...)

Am ajuns si noi acasa dupa o vara plina de peripetii, petrecuta pe la munte (aproape 2 luni) si pe la mare (o saptamana - azi ne-am strans acasa si am intrat sa va salutam, ca taaaaaaare dor ne-a mai fost de voi!). Avem multe de povestit, insa o lasam pe maine ca-i casa plina de bagaje si mai am si-o restanta la somn de-mi vine sa pun capul pe birou si aici sa raman pana dimineata!).

Sa avem o noapte linistita si... pe maine!

PS: multi pupici de la Alex, sa vedeti ce minune de baiat s-a facut!!!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mama Geo dar ce vointa ai ca sa slabesti! Bravo si tine-o tot asa pana la greutatea pe care ti-o doresti. Eu sunt tare delasatoare asa ca nu's facute pt mine curele de slabire.

Vad ca la intalnire nu s-a anuntat decat Andora si Anielas.
Eu voi pleca maine din Bucuresti si ma intorc duminica (speram sa ma intorc mai devreme in bucuresti sa ajung la intalnire daca ne strangeam mai multe) dar cred ca nu mai are rost intalnirea. Ca daca mai renunta una-doua...nu mai ramane nimeni la intalnire.
Cred ca pana la urma va ramane tot la Baby Expo daca mai vine cineva.

Noapte buna dragelor!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Salutare!

Noi mai rarut ca tare-i "scump" timpul:(

Mara ramane in continuare posesaore de numai 2 dinti, a inceput sa faca pasi nesprijinita si e tare amuzata de situatie.

Eu ii dau formula dar tot ma gandesc sa o trec pe lapte de vaca, caci are o alimentatie destulk de echilibrata. Cine a inceput deja si cum a fost schimbarea?

NIna, Mina e greu cu sfaturile nedorite:( numai ca-i tare fun cum le povestiti voi:)

Cam atat pe azi, numai bine,

Timea si Mara 10 sept. 2004 si bb2 DPN 9 feb.2006
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

La Multi Ani Paula,Tudor Adrian ,Benjamin si Tudor si din partea noastra .Multa sanatate ,fericire si bucurii de la viata .

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

LA MULTI ANI Paula Amelia , Benjamin Alexandru, Tudor Adrian si Tudor
sa se bucure parintii de voi....

Lia a dormit pe bucati azi-noapte...a adormit la 12 s-a sculat la 2.30 , a adormit din nou s-a sculat la 6, a adormit pe la 7 ,s-a sculat la 10...iar eu a trebuit sa ma mai scol odata la 8 sa-mi trimit copilul la scoala...asa ca si atunci cand prind 8-9 ore de somn, tot obosita sunt ca mie nu-mi prieste somnul asta pe bucati...

ieri mi-a dat sa mananc banana din mana ei-dulcea de ea, uite cine are grija de mine...

altfel eu trec printr-o stare de sensibilitate la maxim-ieri plangeam de-abinelea cand vedeam bebelusii din New Orleans...mi-au frant inima... cand a venit soul de la servicu i-am povestit cu asa suflet ca aproape sa planga si el...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-26
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofiabebe spune:

Mama da ce repede va miscati! La copii de 2002 intru is le gasesc in aceeasi faza, da la voi... Nu pot citi tot.

Vroiam sa va intreb daca si cand va intalniti, dar mi se pare ca s-a anulat, ca numai pareri de rau am vazut pe-aici. Ia uite, cand vroiam si eu sa ies din cartier... Daca va razganditi, dati-mi un PM.

Am uitat sa va spun ca FIlip are inca un cuvant la activ - o sa radeti - "da-i". Nu batea pe nimeni, dadea cu mana in apa din cadita si facea zburataceala de stropi prin baie. Si noi ii ziceam toti : hai FIlip, "DA-i da-i", da' el: "dei-dei". Am murit de ras. Mama nu zice, tata nu zice (doar mamama, tatata, astea nu-s cuvinte), da' zice "bau", "pa" si "da-i". :))))

bebe si puii:

Trageti cu ochiu'
Poze de la Ploiesti (august)
Acasa, inainte de mare
Ziua lu' Sofia
La mare la Neptun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica de sept-oct spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56684" target="_blank">Copilasi si bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (76)

Mergi la inceput