Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

pufymic amuzanta treaba cu kk.....

De ce nu zic si nu ma impresioneaza urarile de la multi ani? Pt. a nu ajunge la astfel de discutii....

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Georgiana cum sa te superi din atata lucru???
Eu am mai spus pe forum ca mi se pare frumos sa urez LA MULTI ANI cand se naste un bb, cand implineste o luna, 3 luni, 6 luni si 1 an...si apoi din an in an.
Si daca m-am uitat eu bine in urma nici pe data de 30 aug, nici pe 31 aug nu s-a urat LA MULTI ANI pt cei care mai implineau o luna ci doar pe 30 aug celor care isi sarbatoreau ziua de nume ceea ce e cu totul si cu totul altceva. Deci chiar nu ai motiv de suparare! Fruntea sus si sigur la 1 an toate iti vom ura LA MULTI ANI din toata inima si nu doar ca sa gasesti scrise niste cuvinte doar ca asa era frumos.

Aceeasi problema poate sa apara si cu pozele. Eu fetelor ma uit la toate pozele uneori insa imi merge atat de greu netul incat nu mai am rabdarea necesara sa scriu si aici ca am vazut pozele...si s-ar putea interpreta ca si cum nu le-as fi vazut. Toti bebeii sunt minunati si ma uit la poze pt ca sunt curioasa cum au crescut mai ales ca pe majoritatea ii stiu de cand erau in burtica (mai stiti cand puneam pozele de la ecografii in albume si incercam sa le creionam trasaturile fetelor). Eu tot sper sa nu se supere nimeni daca anunta pe forum ca are poze noi si nimeni nu-i spune nimic...pt ca eu sigur ma uit la poze si ii apreciez pe toti chiar daca uneori nu scriu pe forum.

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 1 AN
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Fetelor eu sunt ofticata ca mi s-a pierdut mesajul asa ca ma grabesc sa-l dau pe asta repejor.
Vroiam s-o intreb pe Naty cum a fost azi, sa-i spun ca toate grijile sper sa fie amintiri dragute in viitor si ca o pupam pe tiza fiica-mii si pe printzesuca!!!
Si mai ales sa-l pup pe Dami cel cu ochi cuceritori de muuuuulte ori... Geo cred ca vorbesc in numele multor fete cand zic ca e ca la atletism, cand se apropie finish-ul tragi cu putere si parca nu mai vezi nimic decat linia de sosire... adica 1 anisor. De cand unii bebei au inceput sa devina copilasi mari - cred ca toate mamicile vrem sa auzim "la multi ani" in loc de "la multe lunisoare" si de aceea privim spre mot/turta si nu la aniversarea dinainte de anisor
Pufy super aradeanul nostru, baiat norocos, ce mai
Noi suntem ok, azi ne-am mai facut de o rochita ca pe mami o mananca buzunarul, plus fustita si tricouri pt nepotica si finut... si nu va zic cat au costat ca mi-e rusine
Va doresc noapte buna! Si sa doarma toti bebeii ca gogoasa mea, care dupa nici 30 min de somn dupa masa acum a picat lata de la 22. Marfa gagica mea, dar dupa atatea maraieli meritam....

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Sofiabebe, da, socrella mea e 100% olandeza si e super de super, atata ca mi-a fost greu la inceput (dupa nasterea Almei) sa aud mereu acelasi raspuns, adica ca eu stiu cel mai bine ce trebuie sa ii fac pt ca nimic nu e mai presus de instinctul matern, asta de cate ori ii ceream un sfat, gandindu-ma ca e mai experimentata...Abia in vacanta, in Ro, cand am dat de toata lumea "sfatuitoare", asta fara sa li se ceara sfatul, am constatat ca eu sunt de fapt o fericita ca nimeni nu ma bate la cap.In ceea ce ma priveste pe mine primesc sfaturi sau idei daca ii cer opinia, dar niciodata nu ma sfatuieste cu ceva daca nu e intrebata.Hai ca am lamurit-o si pe asta.
Geo, hai nu te supara asa pe noi!Eu nici macar nu am avut timp azi de DC ca am fost busy tot cu alte treburi si abia acum reusesc sa scriu doua cuvintele...Pe de alta parte, recunosc cu smerenie ca uit de multe ori sa mai felicit sarbatoritii lunar, o fac insa sigur la implinirea unui anisor.Chiar ma intrebam citind primele randuri daca sunt eu batuta-n cap in asa hal sa fi crezut doar ca Damian e nascut pe 1 oct si sa-i fi fost ziua azi.Ziua lui de nastere nu o uit sigur, cu atat mai mult cu cat noi am avut acelasi DPN si stiu ca atunci cand ai nascut eu visam frumos ca urma sa nasc in zilele imediat urmatoare...Asa ca :sa-ti creasca piticul si sa te faca mereu la fel de mandra de el si sa te alerge destul pt a reusi mai usor sa dai jos ultimele kg propuse(sa nu te superi pe mine ca glumesc, ca altfel ma supar eu).
Naty, cum a fost? Sper sa aud ca rezultatul ecografiei e cel asteptat.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Geo-nu te supara, uite la multi ani de la mine-ca tocmai am intrat pe forum...
sunt si eu ocupata cu mutatul asta, ca stau doar sa ma uit la cine face un an...dati cu rosii in mine, acum...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-26
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

naty-sper ca toate rezulatatele sunt bune...de ce n-ar fi...
alesio- mde, interesanta chestia asta ce o fac in olita...mi-a placut...
dar mi-a si adus aminte de momentle cand trebuie sa-l stergi de pe perati...
Lia tot cade si da cu capul-ufff. ..e numai cucuie...si jur ca ma tin de ea tot timpul, ca mi-e frica ca tot da in mobila si picioare de scaun si chestii d'astea...

azi m-a hranit cu banana-adica mi-o dadea in mana dupa ce stergea bine masuta cu ea si mi-a arata ca eu trebuie sa o bag in gura...mi-a cam facut nazuri la mancare in ultimul timp, cred ca o alint cam mult....eu nu ma pricep sa educ copii mici-nici pe Alex nu il tineam"in frau" la varsta asta, voi aveti vreo solutie???...cum educi un bebe de 10 luni-1 an?

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-26
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Naty asteptam vesti si speram numai bune!
Pufy m-ai distrat fantastic, imi si inchipui faza. Vezi ce baiat generos ai?

Si cum vad ca azi avem 4 bebici care fac 1 an ii trag cu La multi ani!!!

La multi ani, Paula Amelia , Benjamin Alexandru, Tudor Adrian si Tudor!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata mamici!

LA MULTI ANI !!!!!! PENTRU CEI 4 SARBATORITI DE AZI CARE IMPLINESC PRIMUL LOR ANISOR DIN VIATA!!!! BENJAMIN ALEXANDRU
PAULA AMELIA
TUDOR ADRIAN
TUDOR

Sa cresteti mari, sanatosi si fericiti!!!!

Naty cum a fost la ecografie?Sper ca sunt mai mult decat bune rezultatele!

Intru mai incolo ca acum bazucu are chef de iesit la plimbare....
Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

LA MULTI ANI scumpi bebei de 1 AN, PAULA AMELIA, BENJAMIN ALEXANDRU, TUDOR ADRIAN, TUDOR sa cresteti mari si sanatosi si sa aveti viata plina de iubire!
Dragi mamici de pici de 1 an va asteptam cu nerabdare pe forum sa ne spuneti ce mai stiu nazdravanii sa faca la 1 an si sa ne aratati poze cu tortul.

Pupici multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza fetele!

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor zilei!!! sa cresteti mari si voinici.

Naty- care sunt rezultatele..noi am fost cu gandul alaturi de voi sa fie totul bine

Fetele din Buc...ne mai intalnim in WE in parc...eu propusesem sambata sau duminica dupa ora 17.30 -18 sa ne intalnim in Herastrau...este cineva pentru???

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza pana la 10 luni

Poze noi

Mergi la inceput