"I love shopping"
Cine a citit "I love shopping" si "goana dupa cumparaturi la New York"? Cum vi s-au parut? Eu acum am inceput la prima...si ma destrez de mor...
Ioana
http://community.webshots.com/user/numeioana
Raspunsuri
mitzuka spune:
Ioana...eu am citit despre ele in revista Elle dupa care sunt innebunita..nu trece luna fara sa o cumpar...nici nu stiam ca au aparut si la noi...La ce editura?
Oricum eu sunt o impatimita a shopping-ului....
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
Teodora D. spune:
au aparut la ed. polirom, colectia "biblioteca polirom", se gasesc peste tot. au promis si partea a 3-a!
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
mama lia spune:
eu le-am citit pe amandoua. prima e buna, dar a doua e slabutza....
va recomand ceva asemanator, o carte amuzanta si usoara: Diavolul se imbraca de la Prada , de Lauren Weisberger
melina34 spune:
Si eu am citit ,,Ma dau in vint dupa cumparaturi"-Sophie Kinsella;e o carte lejera,am luat-o in concediu si intr-adevar e distractiva, e o carte de vacantza;am indragit personajul si intrucitva m-am regasit in anumite pasaje(cele cu reducerile de la magazine!!)
M.
irinai spune:
Le-am citit si ras-citit pe amandoua. Mie mi-au placut mult. Intr-adevar prima este mai frumoasa. Eu acum le caut pe celelalte 2 - caci sunt patru in colectie. Caci pana apar la noi, mai este...
Cat despre "Diavolul se imbraca de la Prada" am fost foarte dezamagita. Nu mi s-a parut amuzanta deloc. Am avut ghinionul sa traiesc multe din fazele de acolo, am avut astfel de sefi, identici cu personajul negativ din carte si nu inteleg de ce cartea este considerata amuzanta.
mamica dulce spune:
eu am citit vara asta diavolul poarta Prada..prima carte in germanaE dragutza si amuzanta.
SI Sophie kInsella - shopaholic abroad.Stiu ca sunt 3 carti in serie,cu aceeasi tipa dar nu o am decat pe a doua.Stie cineva cum se numesc celelalte 2,eventual in engleza
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by irinai
Cat despre "Diavolul se imbraca de la Prada" am fost foarte dezamagita. Nu mi s-a parut amuzanta deloc. Am avut ghinionul sa traiesc multe din fazele de acolo, am avut astfel de sefi, identici cu personajul negativ din carte si nu inteleg de ce cartea este considerata amuzanta.
exact la fel am simtit si eu fata de aceasta carte, ca am asteptat mult si am primit putin. dar explicatia ta e f. buna-si eu am avut o sefa care m-a terorizat!
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
cookie spune:
Uitati-va www.randomhouse.com/bantamdell/kinsella/bookshelf.html" target="_blank">aici!
Sunt mai multe carti cu Becky Blomwood, dar inca nu in Romania.
mama lia spune:
dragele mele, eu am avut sefi care m-au terorizat, nu unulk......unul ma terorizeaza si acum (de fapt si seful direct si directorul de directie), dar la alt nivel....
pe mine m-a amuzat ridicolul situatiilor din carte.....
si apoi, nu e musai sa placa la toata lumea...insa pe mine chiar m-a amuzat!!!!
irinai spune:
Draga Mama Lia, eu spuneam ca din nefericire eu am trait EXACT unele din situatiile descrise in carte. Din aceasta cauza nu am gasit-o chiar asa amuzanta. Dar este o carte frumoasa.