cosuri ca la pubertate

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelito spune:

Piatra Lunii, la un moment dat am incercat si eu acel faimos tratament cu tinctura de fructe de soc, pentru alte probleme, dar n-am observat schimbari spectaculoase in aspectul tenului. In plus, tinctura respectiva (eu am cumparat-o gata preparata, de la Plafar) e foarte alcoolizata, la modul ca daca luam o cantitate mai mare deja ma simteam ciudat si ma durea stomacul ...

Asa ca aveti grija cu aceste preparate, naturist nu inseamna neaparat 100% safe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Nu va mai chinuiti cu Mibazonul, e pericol unguentul ala. E dozat ca pentru pielea de vaca (scuzati dar chiar este pentru vaci) e super gras, e nenorocire pentru tenul accneic sau seboreic.
Are oarece efect deoarece are 3 antibiotice puternice in compozitie dar pe termen lung nu aduce nici un beneficiu. Dat preventiv e complet inutil nu face decat sa astupe porii si sa provoace leziunile.
Incercati cu Brevoxyl, de fapt unguentele pe baza de peroxid de benzoyl. Si cel mai important este sa verificati de ce natura e problema: dermato sau gineco.
La mine era o problema hormonala si s-a rezolvat dupa 7 luni de tratament cu cel mai puternic medicament (hormonal) si anume Androcur. Este cam de 25 de ori mai puternic decat Diane 35 si doctorita mi-a zis ca nu exista solutie hormonala mai buna.
Culmea este ca ma impac bine cu el desi eu aveam probleme pana si cu Logest.
Important este sa gasiti cauza si sa luati pastilele dupa analize serioase. Pentru problema dermato e bine sa stiti ce bacterie,microb e implicat ca sa il combateti cu antibioticul potrivit.

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Sora mea a avut cateva probleme cu cosurile,s-a spalat cu faina de porumb inmuita in apa.A fost super multumita si are un ten mai fain decat al meu acum.Incercati si voi tratamente naturale
Eu de vreo 2 zile am un cos sub piele pe barbie.Ma doare atat de tareeeeee.Stie cineva ca ce pot face sa dea inapoi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Fetelor,sunt disperata cu tenul asta al meu.Nu stiu ce am de vreo 2 luni de imi apar cosuri-un fel de "furnale",furunculi,dar nu chiar asa de mari.Imi apare unul,il neutralizez eu prin diverse metode,mereu diferite,si nici nu apuca sa coaca de tot ca apare altul,si a doua zi altul si altul si altul si nu le mai suport!
Tin sa precizez ca mananc super sanatos,multe legume si fructe,nu mananc carne decat de pui si foarte rar,nu consum asa-zisele toxine si totusi fata mea arata ca si cum as manca toata ziua carne de porc prajita.Recunosc ca de un an tot aman sa merg si la ginecolog si la dermatolog pt ca cei mai buni din oras lucreaza fara programare si stai acolo cateva ore pana sa intri.Cel putin cand ma duc la ginecolog ma ingrazesc de ce aud pana sa intru la consult.Imi vine sa ma intorc si sa plec acasa.
Ajutati-ma,va rog!!!Nu ma mai suport.

Mergi la inceput

Alayna, incearca Brevoxyl sau Zineryt. Pentru cosuri mari si dureroase, furuncule etc. mai sunt eficiente si unguente ca Fucidin sau Bactroban.

Mergi la inceput

Anelize, unde apar "monstrii"? In general se poate deduce cauza problemei in functie de locul in care apar imperfectiunile.

De exemplu, daca apar pe barbie, e semn de dereglari hormonale.

Si, din pacate, de multe ori problemele tenului nu au legatura cu modul de viata - cred ca toate am vazut fete care pierd noptile, mananca numai prostii (nu condamn pe nimeni, si mie imi plac "prostiile" ), nu se demachiaza cu zilele si tot au un ten superb! De obicei tipul de ten si problemele lui se mostenesc, iar la femei trecute de adolescenta de obicei cauzele sunt hormonale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Fetele pt furunculi mari eu am pus pe un pansament steril o lingurita de faina de in cumparata de la plafar peste care am pus cam jumatate de lingurita de apa fierbinte se face ca o mica mamaliga pe care o aplici asa calda cu pansament cu tot pe furuncul. Lipesti pansamentul cu leucoplast si lasi acolo mamaliguta citeva ore bune .. eu am lasat de dimineata pina seara .. cind am desfacut "a iesit " toata infectia afara. Daca nu iese dupa citeva ore atunci mai puneti alta compresie cu faina de in si apa si lasati iar peste furuncul. Este metoda verifica de mine.
Eu fac cosuri pe fata daca maninc mustar ( si imi place de mor, l-as minca gol ..) sau vara la mare, cred ca de la soare. Astea din pacate nu trec cu faina de in .

Cristina

Noi doi... si nu numai

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

La mine problemele nu-s hormonale, am eliminat partea asta,asadar ramane partea dermato.acum urmeaza sa merg la dr sa vad ce-mi spune, desi acum cativa ani mi s-a pus un diagnostic.
Mie una imi apar monstruletii,care nu-s chiar cosuri ci mai degraba furunculi, in zona obrazului.Abia astept sa ajung la dr sa vad ce si cum.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Anelize, fuga la ginecolog sa verifici daca nu cumva ai probleme cu vreun chist. Ovarele polichistice favorizeaza acneea.
Si daca ai obiceiul prost de a chinui acei monstrii atunci trebuie neaparat sa dezinfectezi bine locul, altfel microbii de la infectia aia se vor imprastia pe cativa centimetrii buni de piele si vor da nastere la alte furnale.
Io am aplicat toate sfaturile date in aceste cateva pagini si nu am obtinut decat o usoara ameliorare. Toate erau bune si frumoase pana la perioada critica a lunii cand ma umpleam de monstruleti pe care ii torturam si care se multiplicau cu si mai mult nesat.
Am facut nenumarate vizite la ginecolog in Ro si de fiecare data mi se dadea doxicilina sau tetraciclina fara a face nici un fel de analize. Si io ca neroada le luam si speram ca de data asta sa fie mai bine.
In Franta mi-am carat unguentele si pastilele cu mine ca aici nu se da nici un antibiotic fara reteta. Toate astea pana am ajuns la doctor cu o hemoragie puternica au urmat analize si uite asa am descoperit io un testosteron in tufe si 2 chisturi pe ovarul stang. Si cu tratamentul care trebuia am scapat de monstruleti.
Bineinteles ca finalul nu e chiar roz: pastilele astea tin fenomenul sub control dar nu vindeca. Adicatelea dupa ce le las sanse mari sa revin la starea initiala. De aia ma ghidez dupa sloganul "Traieste clipa" si imi umplu albumele cu poze. Cine stie cand o sa mai pot face prim-planuri

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

quote:
Originally posted by angelito

Anelize, unde apar "monstrii"? In general se poate deduce cauza problemei in functie de locul in care apar imperfectiunile.

De exemplu, daca apar pe barbie, e semn de dereglari hormonale.

Si, din pacate, de multe ori problemele tenului nu au legatura cu modul de viata - cred ca toate am vazut fete care pierd noptile, mananca numai prostii (nu condamn pe nimeni, si mie imi plac "prostiile" ), nu se demachiaza cu zilele si tot au un ten superb! De obicei tipul de ten si problemele lui se mostenesc, iar la femei trecute de adolescenta de obicei cauzele sunt hormonale.

Apar peste tot.Acum am unul "proaspat" in barbie,dar cele mai multe apar pe maxilare-ma gandeam ca acum,iarna se ating acele zone ale fetei de hainele groase,dar cand au aparut si la "capetele" obrajilor,spre urechi,atunci mi-am dat seama ca nu maletele sunt cauza.
Mi-e frica de mor sa nu fie probleme hormonale pt ca nu am avut niciodata probleme ginecologice grave si poate ca de aceea ma ingrozesc asa de tare.Sper ca de data asta sa nu fie valabila zicala "de ce ti-e frica nu scapi".

Mergi la inceput