bebelusi nov-dec 04 (74)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Miche, io tot imi fac de lucru in asteptarea pozelor.
Ce zici, le pui in asta seara au ba?

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Dutzi , se pare ca suntem singurele la ora asta pe forum..
tocmai l-am admirat pe Iustin, e un scump, un mancacios si un plimbaricios ! Bravo lui !

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

ne-am scris in acelasi timp....Doamne ce telepatie...la distanta
(io sunt vrajitoareee)
pozele le pun maine, in capitol noun ca n-am chef sa deschid io alt capitol

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI lui Mihai de Onitza

pentru Fulguleatza ..
ma bucur ca David n-a patin nimic rau in baie si nici tu la
(si io sunt in plina cura de slabire..sper fara ghinioane)

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

multumim de urari fetelor!ma credeti ca am si uitat de cele 10lunisoare ieri.aseara la 22 mi-am adus aminte si i-am spus si sotului.ma credeti ca nici nu stiu de unde sa incep impachetatul,mi-e groaza.in plus avem alt format la geamuri acolo si ieri am umblat ca nebuna dupa draperii,nasol e ca nu am gasit culoarea pe care o doream asa ca astept pachet din Ro.

mai ai vostri soti se despart cu usurintza de lucrurile pe care nu le folosesc ca al meu nu si ne-am ciondanit din cauza asta.am decis ca atunci cand e la serviciu sa ma bag eu prin lucrurile lui si sa arunc ceea ce el nu vrea

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

apropos de progrese :acum 2 zile vorbeam la telefon si m-am trezit cu KEN in bratze.s-a urcat singurel.cu vocabularul avansam acum spune pe langa mama,papa,apa,baba,tata si kaka data.a inceput sa nu mai faca pa cu manutza si cred ca e derutat pt ca aici toata lumea ii face cu mana si-i spune bye iar el stia de pa!pa!.
copiii sunt fff sensibili la schimbari asa ca aveti grija.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by aime
[Intrebare ptr toate mamicile: cum determinati copii sa stea cu sapcuta, bandana, etc pe cap? Ca al meu...obicei capatat de la mare...cum ii pui ceva pe cap, gata ii si trage jos, da' imediat, nu asa...

mami de vladut(15 nov.2004)

I-o bati in cuie. La alex functioneaza. De fapt e cam singura metoda. La inceput accepta sapa sau palarioara, dar de un timp incoace nu mai merge cu vorba buna.

V-am vazut pozele, dar nu mai pot sa va laud separat din lipsa de timp (trebuie sa ma duc sa ma culc ca maine o iau de la capat: alex, mese puse, lucru servici, iarasi alex ....si-uite-asa vine seara... nu stiu cand), asa ca piticeilor, sunteti minunati.

Multumim de felicitarile pentru ziua de nume, vad ca in ultimul timp ce s-a raspandit un pic ziua asta, ca pana acum 5-6ani de-abia daca intalneam pe cineva care auzise de Sf. Alexandru. Dar stiti ca exista si o sfanta alexandra pe 21 Aprilie?

Denisa, multumim frumos de urari, iti asteptam burticul la vedere si sa-ti cunoastem printesa.

Stiti voi fetelor ca noi vom scapa de chinul cocosarilor cand e vorba de plimbat in picioruse pe Alex tinandu-l de manute prin casa? Pai alex e atat de inalt ca eu, daca il tin de manute si el sta in picioare, nu trebuie sa fac efortul de a sta aplecata. Nu l-am mai masuta de ceva timp, da rma uimeste ca nu stau aplecata cand il tin de maini. Si nu-s nici eu o pitica, am 1,73.

Dana, risi ti-a mostenit cu siguranta ochii (m-au speriat copiii de pe grupul astia, o gramada de ochi albastri), dar are niste pozite cand e taica-su intreg. Cel putin in poza aia cand sta in iarba, e clar figura lui taica-su. Insa eu nu vad decat in foarte putini copiii asemanari categorice doar cu unul din parinti. Spre exemplu, are pozitii cand seamana bine si cu tine, mai ales in poza aia in care o tii tu pe genunchi. Cei mai multi copiii imprumuta de la ambii parinti. De exemplu, oricat spuneti voi ca alex seamana cu mine, el mai mult seamana cu mine la pigmenti (ochi, culoarea pielii si a parului), insa are taica-su 2 poze de cand era mic (poate cu un an mai mare ca alex) si juri ca e alex pozat in varianta alb-negru. Insa are si poze unde nu seamana deloc cu fi-su.
Soacra-mea cand l-a vazut pe alex l-a aeroport a izbit-o la alex aerul meu. Mi-a zis ca avea exact aerul meu. Deci, copiii de cele mai mutle ori sunt o impletire di nambii parinti. Sunt ipostaze in care seaman izbitor cu unul, ca 5 minute mai tarziu sa juri ca seamana cu celalalt.

Roserbito, apropo de asemanari, i-am aratat soacra-mii 2 poze cu Mihnea si era convinsa ca e alex. Are el o poza in care sta pe bicileta medicinala cu Bianca si cu tine la spatele lor si inca una in care el e in cosul ala patrat pe canapea (din acelasi album). Si ma pune pe ganduri si stau si ma intreb... oare cum e posibil sa semene doi copii asa de tare. Cu siguranta ca atunci cand vor creste si se vor maturiza nu se va pastra nimic din toate astea, insa... ma gandesc cum e facuta natura asta...

Hai c-o iau razna... de la oboseala fetelor... ma duc sa ma culc ca maine e o zi plina iarasi, ca de final de sapt...

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Onitza, sa-ti traiasca sotzul,si sa fiti fericiti impreuna!

Fulgule, mama, ce zi super ai avut, cred ca s-au spart toate ghinioanele

Copilul meu vad ca a inceput sa tuseasca destul de tare, si eu care credeam ca am scapat, of!

Miche, ce ID ai pe Skype, poate ne conversam, daca nu mai ai YM?

Carevasazica asa, ati facut gasca de baieti fara noi! Bineeee. Oricum, noi suntem inca defecti!
Try, draga, daca tot seamana ai nostri, putea sa aiba si Mihnea ochi albastri, nu?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by roserb

Carevasazica asa, ati facut gasca de baieti fara noi! Bineeee. Oricum, noi suntem inca defecti!

Asa ma gandeam si eu... "IA uite gasca de baieti fara Mihai..."

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

quote:
Originally posted by try
Dar stiti ca exista si o sfanta alexandra pe 21 Aprilie?

Stiti voi fetelor ca noi vom scapa de chinul cocosarilor cand e vorba de plimbat in picioruse pe Alex tinandu-l de manute prin casa? Pai alex e atat de inalt ca eu, daca il tin de manute si el sta in picioare, nu trebuie sa fac efortul de a sta aplecata. Nu l-am mai masuta de ceva timp, da rma uimeste ca nu stau aplecata cand il tin de maini. Si nu-s nici eu o pitica, am 1,73.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

inseamna ca e cat mine

Stiu eu de Sf Alexandra, ca ma gandeam sa o serbez pe Maria atunci... Insa ca si cu Sf Maria: pe 15 sau pe 8? Nu conteaza, ea sa fie sanatoasa...

Danette, stiu eu cu cine seamana Risi: cu Maria. Si Maria seamana cu Sabina (Cookie)...

Fulguleatzo, ti-ai schimbat chilotii pe strada sau acasa?

De azi dimineata Maria zice "dei-dei-dei" ca Mihaitza... Cine stie, daca o duc si azi la mama sa il vada, diseara poate adoarme si ea frumos, in brate, ca Mihaitza, nu IN BRATE, PE PERNA DE INCA 3 KG, CA O ZBANTUITA CE E , ASTA DUPA CE ISI TERMINA PORTIA DE RAS LA ADRESA MEA CARE II CANT SERIOS SI CU PATOS!

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput