bebelusi nov-dec 04 (74)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ELIZA... sa nu te gandesti nici o clipa ca ar fi altfel!...

MIKI... lui Alexander... Te-am vazut on-line... da nu am putere sa ma inscriu la o discutzie...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felis, pentru Miahita cel mancacios, sa o tina tot asa sa-i rupa bratele lui mami. De soacra, nu comentez ca tocmai am barfit-o cu cealalta nora!

Si sper sa te vad mereu asa vesela si zambitoare cum te-am vazut duminica!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Onitza sa-ti traiasca sotul, sa fie mereu asa iubitor si cuminte si sa dea exemplu la toti sotiorii (cine vrea bineinteles).Tu esti geamana nu ? si sotul fecior ? ca la noi asa e...

Fulgu astea au fost ghinioanele pe toata viata !!! gata ai scapat !pupicei si stai maine la recuperare.

Felis stai linistita, am vazut ca esti ocupata..eu caut melodie inca pentru clip-ul nostru de la nunta.

Azi am petrecut cu Darius toata ziulica, au papat voinicii impreuna, au dormit decalat , normal cat sa nu stea mamicile la barfa prea mult dar una peste alta a fost super.Astept poze sa-i vad cum se sprijineau unul de celalalt de la mami lu' Darius.

Iustin e o scumpete, numai mami al lui il chinuie in trabantul ala...iai mami un mercedes ca sa aiba baiatul loc !

poze noi de la mare

cateva poze de la nunta
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by FELIS
[brMiche... curaj... am povestit si despre ceva ce stii si te intereseaza... si asta e bomboana de pe tort[/purple][/font=Century Gothic]

si cand ma gandesc ca o laudam candva....
acum cand ai mai mare nenoie de ajutor , acu si-a gasit sa fie soacra acra
RUSINICA doamna soacra!

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Mai Bits, cum era io sa uit de ziua lui Kenzo si tare mi-ar fi parut rau...da se vede treaba ca-s tare ostenita.
Kenzo si sa le ceri alor tai de ziua ta tot ce ai nevoie la joaca prin curte.

Ziceti ca n-a mai aparut Onitza, inseamna ca are ce ne povesti maine...; si ce de bunatati o fi facut...

Va pupam pe toti, somn usor,

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cookie

Miche, sa stii ca echipament de protectie pentru bebelusi chiar exista, pe bune! Chiar ieri vorbeam cu nasul nostru care zicea ca vazuse in Italia in magazine de bebei casti dintr-un material mai moale, un cauciuc, ceva, pentru bebelusii care invata sa mearga si

Cookie si Sabina bulina

ma bucur sa aud asta... ma interesez si io , poate-mi trimite cineva, ca atlfel ajung la balamuc si serii si copchilul..

si noi avem probleme cu somnul...mai de demult..am capiat

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aime
Intrebare ptr toate mamicile: cum determinati copii sa stea cu sapcuta, bandana, etc pe cap? Ca al meu...obicei capatat de la mare...cum ii pui ceva pe cap, gata ii si trage jos, da' imediat, nu asa...

hi hi hi... cand afli scrie aici cu litere mari, sa alflam si noi..
chiar azi zicea MIKI ca ce ne facem ca vine iarna....(le lipim de cap cu poxipol??)

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by raluca.gabriela
Miche, s-o marita fie-mea cu Darius, dar coleg de banca cred ca si-a ales deja...

draga, colegii si prietenii se respecta (numa sa nu se dea la Marmarutza.. )

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

quote:
Originally posted by mikimi
numai mami al lui il chinuie in trabantul ala...iai mami un mercedes ca sa aiba baiatul loc !

I-am luat un rucsac pe post de "mertan", sa vedem daca se va simti mai confortabil...da la trabant tot nu renuntam, ca-i mic si-ncape si-n avion.

Eu de cateva seri nu prea mai am somn, desi ma cam jughineste iustin in ultima vreme...si ma mai intreb de ce-s obosita.

Va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Multumesc fetelor...
ONITZO... salveaza mama repede listutza de la inceput de capitol, ca doar tu poti sa intri ca iar se inchide capitol si nu avem ultima versiune...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput