2 nunti , una la el si una la tine!
Raspunsuri - Pagina 7
Ioana-Cristina spune:
Poate o sa radeti de mine da tre sa va spun...Nunta pe care o facem la mine (vorba vine ca e nunta ca nu facem nici o cununie ci doar o petrecere) o sa fie la bunica mea la tara. Pentru ca mama a zis ca decat sa dea o gramada de bani pe restaurant si alte minuni , mai bine ne da noua banii astia...O sa fie un pic in stil campenesc...Si o sa invitam doar rudele din partea mea si vecinii apropiati. (Cu exceptia babelor care n-au ce cauta !)Credeti ca e nashpa ?
pisu_miau spune:
Ioana-Cristina, eu nu cred ca e naspa, acum depinde si ce asteptari ai tu de la aceasta petrecere . Se poate aranja un cort foarte frumos, in stil rustic, iar daca muzia va fi traditionala si nu "manelistica" poate iesi ceva de bun gust .
Pisu_Miau
Casatorita de 10 zile :)
http://photos.yahoo.com/cocopishika
ooana spune:
Ioana-cristina...poate iesi ceva foarte frumos in aer liber, un cort misto, poate un bufet suedez, muzica buna....depinde de ce doresti tu!
Noi facem si la mine si la iuby la restaurant pentru ca eu mi-am dorit sa facem 2 petreceri ca sa multumim pe toata lumea, si sa poata sa fie toti alaturi de noi!
...cu restaurantele am avut noroc, la mine am mers la cel care imi placea mie si am si facut rezervarea iar la Arges a fost iuby cu parintii lui si au "vizionat" optiunile si au ales restaurantul unui hotel de 3* deschis de curand! Sper ca luna viitoare sa reusesc sa mergem impreuna la Arges sa discutam si acolo si sa rezervam! Ce e mai interesant e ca in Curtea de Arges nu se fac rezervari cu atat de mult timp inainte cum se fac in Tg-Mures. Daca la mine cu 1 an inainte e bine sa iti faci rezervarea ca sa gasesti liber in data pe care o vrei tu, in Curtea de Arges pe la inceputul anului se fac rezervarile pentru anul in curs!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Ioana-Cristina spune:
Da , fetelor ! Ma gandeam sa fac rost de un cort alb si sa imbrac intrarile in arcada de baloane albe si argintii...So poate niste confetti...Mai aveti vre-o idee ?
FELIS spune:
quote:
Originally posted by ooana
Felis...Casa de Piatra!
Asa vom face si noi, ca si voi...toti banii pe care ii vom trange si probabil asa cum spui si tu, daca o sa mai fie nevoie, inca cateva imprumuturi mici, pentru a putea la anu' sa dam avansul pentru o garsoniera sau un apartament cu 2 camere!
Si as avea o intrebare? La cea de-a doua nunta ati organizat absolut totul ca si la prima? sau a fost ceva diferit?
Noi o sa avem la mine DJ si la iuby probabil formatie.
Multumesc Oana... La cea de a doua nunta noi nu am organizat nimic... Aici in Bucuresti am organizat impreuna cu soacra, iar in provincie au organizat ai mei totul, noi am fost doar musafiri , dar am mai pus si ceva bani ... atat cat pusesem si la Bucuresti, sa nu se ia apoi de par ai mei cu ai lui, ca unu a cheltuit mai mult si altu mai putin... Ca si asa au iesit discutii...
Oricum , pt rochia mea si costumul lui, verighete, machiaj, coafura am facut eu CAR... ca am zis "o data in viatza ma marit (SPER!) si vreau sa fie frumos)... A fost... mai mult in poze...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FeliDJ spune:
Ioana-Cristina,
Sa-ti spun si eu ceva si poate vei ride tu…aici in Australia majoritatea nuntilor se fac in aer liber. Cununiile ‘religioase’ se fac in parcuri, pe dealuri, pe cimp iar petrecerea de nunta la fel. Se prefera stilul rustic si sala la o ‘cabana’ in cele mai multe cazuri este mai scumpa decit sala unui hotel de 4*. Dupa cum au sugestionat fetele mai sus, cu putina organizare, nunta-ti poate iesi super. Si eu am avut un cort alb la ai mei acasa fiindca dupa ce iubi m-a cumparat am invitat alaiul lui sa ne insoteasca la un mic ospat inainte de a pleca la biserica. Cortul a fost alb si de fapt l-am facut noi si instalat in garajul din curte. Am cumparat si tul si am legat cite un capat in fecare colt al cortului (sus ) si celelate capete s-au intilnit (si legat) in mijloc. Apoi am atasat un clopotel alb mare facut din hirtie la mijloc. Pe peretii albi ai cortului am lipit inimioare rosii, roz si albe facute din pinza de catifea. Am avut si baloane albe si rosii care pluteau pe sus. Voi pune niste poze luni, poate te vor ajuta.
http://au.pg.photos.yahoo.com/ph/g_fig2002/album?.dir=6cd6&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//au.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
vmariejeane spune:
Ideea cu doua nunti este super, atunci cand cei doi sunt din doua localitati sau tari diferite.
Eu am fost anul trecut la prietenii nostrii cei mai buni la doua nunti. El e din Maramures, ea din Slobozia. Era foarte greu ca cei din MM sa vin tocmai in Slobozia, sau invers.
Nuntile au fost superbe, mai ales cea din MM. Am cunoscut obiceiurile de acolo. Eu fiind din Bucuresti, mi s-a parut ca sunt la o nunta din alta tara. Traditiile acolo inca se mai tin. Femeile vin la nunta imbracate in costum popular. Si sa nu credeti ca au facut nunta la cort...nu...a fost in restaurant.
http://community.webshots.com/user/vmariejeane
m_monique spune:
quote:
Originally posted by Ioana-Cristina
Poate o sa radeti de mine da tre sa va spun...Nunta pe care o facem la mine (vorba vine ca e nunta ca nu facem nici o cununie ci doar o petrecere) o sa fie la bunica mea la tara. Pentru ca mama a zis ca decat sa dea o gramada de bani pe restaurant si alte minuni , mai bine ne da noua banii astia...O sa fie un pic in stil campenesc...Si o sa invitam doar rudele din partea mea si vecinii apropiati. (Cu exceptia babelor care n-au ce cauta !)Credeti ca e nashpa ?
Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"
Cristina&Adi
ce idee interesanta. cred ca va iesi foarte frumoasa nunta.
parerea mea este ca in acest decor sa faci o nunta "traditionala".
http://photos.yahoo.com/micumonica
Ioana-Cristina spune:
Mersi mult , fetelor ! Cred ca m-ati mai entuziasmat putin. Sper sa iasa bine nunta de la bunica si cred ca o sa ne distram mai mult decat la cealalta.Asa presimt...
pepenash spune:
quote:
Originally posted by Ioana-Cristina
Ma gandeam sa fac rost de un cort alb si sa imbrac intrarile in arcada de baloane albe si argintii...So poate niste confetti...Mai aveti vre-o idee ?
In privinta baloanelor nu stiu ce sa zic, personal mi se pare ca nu se prea potrivesc cu o nunta campenesca, dar depinde de gusturi. Cu siguranta insa, eu as pune pe mese nici vaze mici cu spice de grau si maci sau albastrele. La fel, pe peretii cortului as plasa din loc in loc niste coronite din spice si maci sau albastrele (sau alte flori de camp). Floarea soarelui se potriveste si ea foarte bine in acest cadru.