2 nunti , una la el si una la tine!
Raspunsuri - Pagina 6
ooana spune:
Alinush...2 nunti nu inseamna numai bani sau mai multi bani...e vorba asa cum a zis si Moniqoue..ideea e de a evita cazarea si transportul la aprox 60-70 de persoane.......si in alta ordine de idei noi facem ambele nunti din banii nostrii, parintii ne vor da la nunta banii...si speram ca asa cu toti banii o data putem face un credit ipotecar!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Alinus25 spune:
Da, aveti dreptate fetelor. Insa nu era un comentariu in sensul negativ. Sunt convinsa ca nimeni nu ar face 2 nunti doar pentru bani. Motivele voastre sunt bine intemeiate. Era doar un comentariu despre ce auzisem eu...
Nunta noastra
ooana spune:
Alinush nici nu m-am gandit ai comentat in sens negativ, pe mine nu stiu de ce dar nu ma poate convinge nimeni ca e mai rentabil cu 2 nunti atata timp cat trebuie sa platesc doi fotografi in loc de unul, doi cameramani in loc de unul, sa comand doua torturi in loc de unul etc.
...sunt anumite cheltuieli duble, iar numarul de oameni e tot acelasi care ar fi fost invitati si si daca locuiam amandoi in acelasi oras si faceam o singura nunta!
Oana & Marius
Wedding Day
Alinus25 spune:
Asa este Ooana. Dar cred ca conteaza si numarul de invitati pe care il ai. Cei in cauza, despre care va spuneam eu, au avut la o nunta 100 invitati iar la cealalta 360. Si daca te mai ajuta si parintii, atunci suna altfel, nu? Ca si cheltuiala este clar ca e dublu.
Pupici
Nunta noastra
ooana spune:
Da Alinush, asa daca ai 2 nunti si vreo 500 de persoane impreuna la cele 2 probabil ca nunta in sine devine si o afacere ....dar la mine nu se pune problema asta pentru ca in Tg-Mures vor fi 150 de persoane invitate iar in Curtea de Arges de unde e prietenul meu vor fi tot 150!
Si la o nunta normala unde ambii sunt din acelasi oras sunt cam 300 de invitatii si de asta vorbeam eu de cheltuieli duble si practic va fi o nunta rupta in 2 parti!
Oana & Marius
Wedding Day
m_monique spune:
alinush, nu e usor sa faci doua nunti. dupa ce te stresezi cu una, si zici ca ai scapat, sa o iei iar de la capat.
http://photos.yahoo.com/micumonica
Alinus25 spune:
quote:
Originally posted by m_monique
alinush, nu e usor sa faci doua nunti. dupa ce te stresezi cu una, si zici ca ai scapat, sa o iei iar de la capat.
Inteleg perfect situatia ... dar eu cu puiutzul meu in dimineata de dupa nunta am zis: "Mai facem inca una sambata viitoare?". Mie tare mi-a placut la nunta mea si mai vreau sa fiu miresica ...
Nunta noastra
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alinus25quote:
Inteleg perfect situatia ... dar eu cu puiutzul meu in dimineata de dupa nunta am zis: "Mai facem inca una sambata viitoare?". Mie tare mi-a placut la nunta mea si mai vreau sa fiu miresica ...
Nunta noastra
Alinush....oho, deci tu te-ai mai fi apucat de organizat inca una (adica inca o nunta)!?...inseamna ca nu ai fost foarte obosita!
Speram sa fim si noi tot asa apte de inca o nunta dupa o saptamana...si unde pui ca eu nu vroiam sa ma imbrac in rochia de mireasa decat prima data...dar m-au convins fetele asa ca...voi fi de doua ori mireasa...dar intr-un fel e adevarat ca ce-a de-a doua nunta nu ar fi nunta daca nu as fi imbracata mireasa!
Oana & Marius
Wedding Day
FELIS spune:
quote:
eu nu am facut 2 nunti ca sa strang mai multi bani, ci pentru ca nu puteam sa mutam rudele dintr-o parte in alta.
intr-adevar, ne-am ales cu ceva din doua nunti, dar nu asemenea sume.
Asemenea si eu... Distantza mare (300 km) ne-a determinat sa facem 2 nunti... la o saptamana diferentza... La prima am avut formatie si la a doua am avut DJ... A fost super cu DJ mai ales ca la formatie, am ascultat-o inainte cu 3 luni, si am acceptat pt ca era o solista care mi-a placut (erau 2 solisti)... La nunta am avut surpriza sa constatam ca solista care mi-a placut nu mai era... fusese inlocuita, dar noi nu am fost anuntzati...
Bani nu ne-au iesit cine stie ce, dar pt noi au fost importanti.. I-am pus la banca, am mai facut vreo 2 CAR-uri si apoi cu un credit ipotecar la care acesti bani au fost avans (2.000 $) am luat o garsoniera...
Am fost imbracata in mireasa la ambele petreceri de nunta, dar cel mai important e la biserica- unde normal, se face o singura data, mai ales ca am avut cateva fototgrafii superbe...
Petrecere frumoasa la viitoarele mirese si casa de piatra la proaspetele casatorite!...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
ooana spune:
Felis...Casa de Piatra!
Asa vom face si noi, ca si voi...toti banii pe care ii vom trange si probabil asa cum spui si tu, daca o sa mai fie nevoie, inca cateva imprumuturi mici, pentru a putea la anu' sa dam avansul pentru o garsoniera sau un apartament cu 2 camere!
Si as avea o intrebare? La cea de-a doua nunta ati organizat absolut totul ca si la prima? sau a fost ceva diferit?
Noi o sa avem la mine DJ si la iuby probabil formatie.
Oana & Marius
Wedding Day