2 nunti , una la el si una la tine!
Raspunsuri - Pagina 3
ooana spune:
quote:
Originally posted by m_moniquequote:
Originally posted by ooana
m_monique imi pare bine ca mai e cineva din Tg-Mures pe aici!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
unde si cand faci nunta la Tg. Mures?
http://photos.yahoo.com/micumonica
...la anu' in 1 iulie la Restaurantul Europa........unde evident o sa fie o nunta de zi!
Iar in Curtea de Arges, de unde e iuby, o sa facem cel mai probabil in 7 iulie, deci la o saptamana diferenta si mai mult ca sigur va fi o nunta de noapte!
.......si apoi plecam in honeymoon!
Tu unde ai facut nunta in Tg-Mures, la ce restaurant?
Oana & Marius
Wedding Day
Ioana-Cristina spune:
Bravo , Ooana ! Si eu o sa fac la mine cred ca tot la o saptamana diferenta. Curtea de Arges e intr-adevar un loc superb !
Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"
ooana spune:
.... intr-adevar Ioana Cristina.........e tare frumos in Curtea de Arges......nu stim dar ne mai gandim......oare cine face nunta in 2 locuri diferite face si 2 cununii la biserica???....mi-ar place sa ne cununam la Manastirea Argesului acolo...la Manole si Ana
Oana & Marius
Wedding Day
Ioana-Cristina spune:
Super ! Eu fac cununia civila si religioasa la pui.Vor avea loc amandoua in biserica , una dupa alta.La mine o sa fac doar o mare petrecere cu rudele mele. Va fi tot o nunta , doar ca nu mai fac inca o data cununia.
ooana spune:
quote:
Originally posted by Ioana-Cristina
Super ! Eu fac cununia civila si religioasa la pui.Vor avea loc amandoua in biserica , una dupa alta.La mine o sa fac doar o mare petrecere cu rudele mele. Va fi tot o nunta , doar ca nu mai fac inca o data cununia.
......asa ma gandeam si eu, doar nu facu 2 cununii.....eu fac starea civila si cununia la mine!
Oana & Marius
Wedding Day
Ioana-Cristina spune:
Suuuper ! Asa ma gandisem si eu dar din cauza ca la Adi sunt mai multi invitati (pe care nu avem unde sa-i cazam)vom face la el ambele cununii.
ooana spune:
quote:
Originally posted by Ioana-Cristina
..........cum adica o "petrecere"!!
Explica putin la fata cum va fi petrecerea asta, ca eu chiar nu am nici o idee.....sa inteleg ca nu va semana cu o nunta????va fi un chef cu mai multi invitati??? Ia lumineaza-ma te rog
Oana & Marius
Wedding Day
Ioana-Cristina spune:
Pai n-o sa mai fac inca o data cununia religioasa dar vi fi tot mireasa si fara voal pe cap .Va fi ca la petrecerea de dupa nunta , cea de la restaurant , cu tort si tot tacamul.Noi facem asa ca nu-i putem duce pe toti ai mei la Adi sunt cateva sute de km distanta....
ooana spune:
Asa ma gandeam si eu Ioana, asa zisul "chef" va fi exact ca si nunta doar ca nu mai facem cununia, eu nu voi mai purta voal si probabil ca voi purat tot aceeasi rochita de mireasa.......desi ma batea gandul sa imi fac o rochita crem mai simpla! Ma mai gandesc, inca mi se pare ciudat sa ma imbrac de 2 ori in mireasa....
Oana & Marius
Wedding Day
Ioana-Cristina spune:
Eu ma bucur ca ma imbrac mireasa de 2 ori ca tre sa ma vada shi rudele mele mireasa!