Drept de munca in Elvetia

Drept de munca in Elvetia | Autor: mist

Link direct la acest mesaj

Nu am gasit un grup al fetelor din Elvetia, asa ca am deschis un subiect nou. Am o intrebare pt cine stie: daca un cetatean roman primeste o oferta de job in Elvetia (ca profesor la o universitate sa zicem), sotia capata si ea drept de lucru? Iar in privinta rezidentei cum stau lucrurile? Exista rezidenta permanenta sau ceva de genul acesta? Nu cunosc deloc legile legate de emigrarea in Elvetia, in conditiile unei oferte de job acolo. Multumesc anticipat pt eventualele raspunsuri

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Mist, salut, pe fetele din Elvetzia le gaseshti la Prieteni dintodeauna, cre c-am ajuns deja pe-a 3-a pagina ...din pacate, nu am timp sa gesesc topiku, shi nici sa-tzi raspund concret la intrebari, dar potzi intra aci www.casa-romanilor.ch/forum este forumul romanilor din Elvetzia shi potzi afla raspunsuri la obiect privind intrebarile tale

Mist, ne gaseshti aci http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50423&whichpage=1

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mist spune:

Multumesc mult, Iren!

Mergi la inceput