Oligospermie (6)- putini da' buni!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Aoleoooo, Matzo, nu ne baga zapada prin saloane??
Pai noi la ce ne mai uitam in orele libere, intre 2 teste negative de sarcina ? Eu, in personam, am vorbit cu si mi-a promis jucarii multe pentru toti colegii mei ...
Dragi concetateni, care dormiti pe capete, ceea ce voi face si eu dupa fierberea ardeilor mei, cat timp se pronunta cuvantul 'balarii' cu conotatii spirituale si umoristice, mie cuvantul asta nu-mi suna deloc a rau.
In gradina lui Dumnezeu, au loc si balariile 'spirituale si umoristice'. Chiar sunt 'rara avis', adica zburatoare rare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Poate si numai pentru faptul ca m-ati facut sa ridic iar garda sus si sa o iau de la capat dupa atatea esecuri si sa reaccept lupta (pt care va multumesc),dupa ce ajunsesem intr-o stare amorfa de renuntare definitiva;si mai ales sa cred, pt ca acum chiar cred ca se poate face ceva si chiar daca eu nu voi reusi poate va reusi altcineva si am avut si eu o contributie cat de mica macar un zambet daca i-am adus pe chip acelei persoane pt mine va fi o multumire. Poate numai pentru asta merita sa mergem mai departe indiferent cum si cu ce pret.Chiar credeti ca nu am vazut ce fel de oameni minunati sunteti cu totii.Am reusit sa citesc dincolo de aceste randuri de aici si sa va cunosc.Nimeni nu e de fapt asa cum lasa sa se intrevada dar o face pt ceilalti,pentru a-i ajuta .Sunt foarte sigur ca exista foarte multe persoane care doar privesc fara sa intervina si care probabil ne simpatizeaza si ne dau dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Sper sa va molipsiti de la noi, testele sa fie dublu dungate,si sper ca maine sa putem povesti mai mult, o sa am mai mult timp,deoarece Titelu a inceput servicul si eu saptamana asta fiind in concediu, ma pot destrabala in voie, Tribunalul fiind inchis pentru mine, vor sa-mi faca o surpriza ridicandu-mi o statuie.Netul merge rau, iar Titelul doarme in basca lui cu spumele inca la gura. M OANA ti-am trimis o poza, ca nu pot posta pe forum.

Mergi la inceput

JUR, pe ce am mai sfant, ca am simtit imboldul de a-mi verifica mail-ul, total din senin, ca doar d-aia sunt femeie si am intuitie...
Si-n e-mail Titelus si Matza lui. Sa dau pe spate!!!!
In ziua nuntii.....
Apoi gandurile lui Greuceanu..... de ma apuca plansul mai ceva decat seara trecuta, cand ma scremeam dupa o lacrima si izvorul secase....
Dar acum am niste sentimente fata de voi.... TOTIII... NU MAI AM CUVINTE...
Totusi, cand m-am intors la DC am observat ca subiectele deschise de moderatorul nostru (subiecte fierbinti etc...) au disparut. Oare s-a suparat pe noi???
Sa te superi pe niste forumisti, care isi exprima liber punctul de vedere, cu diplomatie chiar, cu simtul umorului, pedepsindu-i pe cei din spatele acestui forum, administratori, si chiar pe cei care aveau nevoie de acele link-uri mie mi se pare cam.... Sau poate nu inteleg eu toata situatia....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Recunosc acum, si eu sunt una din acele persoane care va citea pe ascuns ... din timiditate n-am intrat pana acum. Dar OANA mi-e tare draga, si am avut rasuflarea taiata ca se va sfarsi la fel ca data trecuta, cand a fost pur si simplu improscata cu rautate...
Mi-e tare drag de voi, de sinceritatea voastra si de faptul ca nu acceptati rolul de invinsi, prin cuvintele din seara asta mi-am dat seama ca sunteti niste oameni puternici!
Va rog sa ma primiti si pe mine aici, sunt oligoastenospermista (intr-adevar, lung cuvant, THEA) model, convinsa din plin de realitate (adica am certificate, mai multe chiar).
Ce ziceti, mai e un loc liber?

Mergi la inceput

Carmecitaaaa mea scumpa, ce luptatoare sa mai fiu, ca plang ca o proasta..... Daca va spun ca va iubesc, mai puteti crede o biata nebuna????
Nici sa pun papitoi care plang nu mai sunt in stare.....

Mergi la inceput

Pai da, ca 2 femei slabe de inger plangem acum... Dar tu ma crezi ca mie-mi vine si sa rad si sa plang? Tu zici ca esti nebuna, pai atunci pe mine trebuie sa ma lege!
Sa stii ca tot timpul am fost cu sufletul alaturi de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

fetele..calm down!..va fi bine si la noi...
va pup cu asa drag...

Mergi la inceput

Carmecitaaa mea, tocmai iti pregateste fata asta cu ochii plini de lacrimi si cu ceata de ingeri pazitori in jurul ei, patucul tau in salonul nostru deschis de Natashica si promite sa faca si un chef pe cinste, ori aici, daca nu suparam pe nimeni, ori in lumea reala, ca prea e pacat ca oamenii frumosi sa nu se gaseasca si sa nu traiasca laolalta.... indiferent cu ce-i mai incearca viata...
Frumoasa a fost seara de vineri, cand am chefuit, dar faptul ca ati sarit in ajutorul nostru, pe mine ma copleseste.....
Si-n seara asta chiar te cautam pe la 'endo' si mi se facuse un dor, iar tu......, e prea frumos.....
Aseara pe la 2 noaptea scriam despre Petre Tutea, iar azi........
Diciule sunt lacrimi de dragoste....

Mergi la inceput

Pai cum credeai tu, mama draga ca te las asa? La un moment dat aveam bagajele facute sa va urmez, cum zice Greuceanu, ca un caine credincios... oriunde!

Sa inteleg ca ma primiti?

Atunci ia sa-mi spuneti cine e frate, Ralu Philip, ca m-am tavalit pe jos de ras... ce personaj e asta?! Cine tulbura buna-dispozitie si in ce scop, ma rog?

PS: Sper ca n-ai ars bunatate de ardei umpluti, ca data trecuta m-a mustrat rau constiinta pt pagubele produse...

PS: Iar aia cu "rampa de gunoi" a fost de top, pe cuvant de onoare ca am ras o jumatate de ora fara oprire...

Mergi la inceput