Ce ziceti de asta????
Mama mea are 55 de ani, e o femeie extraordinara, din cauza greutatilor vietii si mai ales din cauza rautatilor barbatului cu care traieste, adica sotul ei, a devenit si mai buna, sufletul ei s-a marit si mai mult, iar credinta pt Dumnezeu e la loc de cinste! Acum e intr-un mom in care ar trebui sa faca pasul cel mai imp din viata ei, sa se desparta de acest "om", care i-a pus si viata in pericol.Era sa o imbolnaveasca de Hepatita C!!!!!!! Da, el este bolnav si nu stiu de unde, pt ca aceasta hepatita se transmite numai prin sange, deci prin intermediul spitalelor si prin contact sexual. Iar el este un om care are f multi prieteni doctori, iar pericolul contactarii cu acest virus in spital este f mic, pt ca intotdeauna se duce sa-si faca analizele numai in locuri sigure unde cunoaste doctorii. Si cum sa te duci la doctor sa-ti faci asa, din senin analiza asta???? Ti-o faci numai dc ai suspiciuni, dc ai avut vreun incident, sau......ceva.
In fine, mama e sanatoasa, nu are nimic, dar de cand el a aflat ca este bolnav ii face mamei viata un cosmar. A banuit-o de la inceput ca ea era bolnava, ca l-a nenorocit, ca de ce nu se mai culca cu el, chiar dc ea nu are??????????????????? Este suparat si terminat ca nu e si ea bolnava!!!!! Mie nu-mi vine sa cred ce fel de om este. Toata viata l-a acceptat asa cum a fost , fara sa-i stie salariul, fara sa o ajute cu nimic, fara sa faca ceva in casa in care stau, nici macar sa zugraveasca, pt ca in acea casa nu s-a investit si nu s-a mai facut nimic de 20 de ani. Mama nu are bani, avea un salariu de 6 mil si acum a iesit la pensie. De unde sa faca, ca ei nu-i ajung nici asa banii. El are salariul mare oricum, pt ca luccreaza intr-un post de conducere, dar ei ii da doar atat cat sa-i ajunga, strictul necesar. In schimb ii da si acum bani fetei lui care, "saracaa", a terminat si ea facultatea, are un servici bun si tot ii mai cere lui tata.....Acum mai nou, nu-i mai convenea masina pe care o avea si , drept urmare a vrut una noua, un W Polo nou nout. Da, si taticul a sarit imediat si i-a cumparat masinutaaaaa. Normal ca mama s-a certat cu el si i-a reprosat ca ei nu au facut nimic pt casa lor,(mentionez, casa e a mamei, de dinainte sa il cunoasca pe el), ca ii spusese sa-si schimbe si ei masina, ca au o dacie mai veche, adica el ii propusese, si bineinteles ca a uitat. Si in plus de asta tot timpul e o atmosfera tensionata in casa, el nu vb cu ea, e ciufut tot timpul, e gelos, o suspecteaza mereu ca il inseala, o cearta ca de ce vine mereu pe la mine (stam la 2 blocuri), ca de ce ma suna mereu, el nu spune niciodata unde pleaca, cand vine, nu da nici o explicatie la nimic, si tot ce e rau e legat de el. Nu inteleg de ce mai sta cu el pt ca ii distruge toata viata, o terorizeaza psihic! Ea spune ca acum s-a saturat si ca o sa se desparta de el, mai ales ca s-a intamplat si povestea cu hepatita C, si a vazut cat este de egoist si nenorocit sa-i doreasca si ei sa fie bolnava, sa fie suparat ca nu e bolnava. Acum nici nu mai vb cu ea de cand a aflat ca i-au iesit analizele bune. Si cel mai tare e suparat ca de ce mama nu se mai culca cu el!!!!!!! Va vine sa credeti asa ceva?
Raspunsuri
iri_sori spune:
Daca imi vine sa cred ?la parintii mei este o alta poveste, dar eu am ajuns la concluzia ca nu a fost nici un pic de dragoste ,"daca dragoste nu e nimic nu e" si ei trebui tratati ca atare.
iri
bebb spune:
Mama sigur l-a iubit ff mult, pt ca dc nu l-ar fi iubit nu l-ar fi acceptat atatia ani.....Dar eu imi doresc sa se desparta de el acum, cat se poate, ca tot s-a intamplat treaba asta cu hepatita, si acum ar fi mai usor! Si ea ar fii mult mai fericita singura!
cait spune:
Toti bolnavii in general sunt gelosi pe cei din jurul lor..poate ai auzit de cazurile celor cu HIV care ii infectau pe altii special..asta este psihologia bolnavilor..oricum mi se pare aberant k acest individ mai are pretentia sa se mai si culce cu el mai ales k hepatita lasa traume destul de adanci asta dak reusesti s-o vindeci...
delphin spune:
La mama mea acasa este aproape la fel,doar ca el bea, nu este bolnav de hep. C ci de alcoolism. Nu stiu ce este in capul acestor femei(mama mea inclusiv), dar parca sunt masochiste!
http://community.webshots.com/user/delphinoi
adrienne12 spune:
bebb orice barbat cu hepatita sau fara, care este refuzat in mod sistematic de sotia lui face urit si ajunge la crize de gelozie si suspiciuni ca sotia are pe cineva. AM o prietena in tara care a luat hepatita C de la dentist, deci nu e neaprat necsar ca sotul o inseala... Daca sotul mamei tale e un tip gelos e firesc sa junga la astfel de concluzii. Acum mama ta ar trebui sa se lamureasca ce vrea si daca mai poate sta cu el. Nu uita ca de multe ori, in functii de conducere sau nu, barbatii nu sint decit niste copii mari, mai ales cind sint bolnavi. Ai vazut pe vreunul care sa stie ce sa ia in caz de gripa? Tot la sotie/mama/prietena apeleaza.pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos
nastasie spune:
si eu cred din cele relatate ca r fi mult mai linistita singura, dar asta numai mama ta poate decide.trebuie sa se gandeasca foarte bine.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)
klumea_blondy spune:
eu cred ca depinde de ca vrea dansa .important este ca tu sa o incurajezi si sa-i fii alaturi indiferent de decizia pe care o va lua.pe de alta parte ma gandesc ca avand o fiica care ii este alaturi de ce sa stea sa sufere langa un om care nu are respect macar fata de dansa!
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
axia spune:
Eu nu pot sa-ti dau sfaturi, pot doar sa-ti spun ca mama mea a divortat de al doilea sot la 50 ani, pentru ca a vrut o batranete linistita.
Acum sta cu noi si ma ajuta cu Tiberiu.
Nu merita sa-si chinuie batranetea cu un tampit.
PS Cu un singur lucru nu sunt de acord cu tine : bravo lui ca isi ajuta fiica, chiar daca tie ti se pare ca o rasfata.
Nu e ok ca nu se implica in familia actuala, dar daca mamei tale nu-i place sa-l dea ..... de nebun si sa-si recapete linistea
Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.
dora78 spune:
"Unde-i dragoste putina, repede gasesti pricina"...
Barbatilor le sta in caracter sa-si planga de mila cand fac "buba", sotul meu m-a terorizat cand am facut (amandoi) hepatita A, am crezut ca-i fac vant de la etaj (VII), nu-l mai suportam, asa ca din acest punct de vedere ii plang de mila mamei tale... Cat priveste cheltuielile pe care le face tipul... barbatii au in ei o doza de egoism pe care noi nu o vom intelege. Pur si simplu, ei sunt in stare sa faca anumite lucruri numai pt. ei, chiar daca cel de alaturi sufera... Nu stiu daca astepti un sfat, nu ma simt in masura sa-l ofer, dar te inteleg si imi pare nespus de rau pentru suferinta ta si mai ales a mamei tale!!!
Dora, mami de Ami
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea