Cumparaturi pe net:site-uri

Cumparaturi pe net:site-uri | Autor: Teodora D.

Link direct la acest mesaj

ultima oara cand am accesat un site strain de shopping am vrut sa comand o carte de pe amazon si mi-a aparut scris ca nu se livreaza in Ro.
acum am vazut la un alt subiect ca multe dintre voi faceti cumparaturi de pe site-uri straine si mi-am amintit ca am un card visa care sta nefolosit. din pacate nu stiu la ce adrese sa apelez si de aceea va rog sa scrieti aici de unde v-ati comandat haine, carti etc si ati fost multumite/multumiti.
nu ma refer la site-uri romanesti ca sa nu facem concurenta buburuzei.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_v spune:

Eu am comandat carti de pe amazon de mai multe ori, ultima data fiind chiar ieri si nu am avut nici o problema.Deci cu siguranta livreaza si in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Alina, cu ce fel de card ai cumparat tu de pe amazon? Ca m-ar interesa si pe mine...

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_v spune:

Cu Taifun de la Banc Post.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

nu stie nimeni astfel de site-uri?
nici o sansa sa-mi cheltui banii la cumparaturi virtuale?

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

Incearca Victoria's Secret...au de toate (lenjerie intima, pijamalut e frumoase, haine, incaltaminte)...nu stiu insa daca livreaza si in Romania (ma refer la Victoria's Sectret - Marea Britanie).

Cat timp am locuit in Romania impreuna cu sotul meu nu am facut cumparaturi online cu exceptia amazon.com si o cusca speciala pt pisica, pe care am comandat-o in SUA si a fost expediata in Romania.
Oricum, ideea e ca amazon.com livreaza sigur in Romania, sau , cel putin , livrau atunci. Am avut totusi o problema cu Posta Romana care au spus ca ei nu au primit nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilis spune:

Buna,
sunt noua pe aici prin postari dar veche la citit ideile voastre
eu cumpar de pe ebay.com si uneori de pe okazii.ro
vezi ce ti se potriveste
Pup Y

miresica de iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

emilis, as vrea si eu sa cumpar ceva de pe ebay dar nu prea inteleg procedura. la capitolul costuri am inteles ca e 30 $ livrarea + 6$ taxele western union (nu am card in valuta) + 2$/produs + taxe vamale (19% tva; mai e ceva?) dar tot imi spun diverse persoane ca nu sunt astea taxele. ma ajuti tu te rog?

multumesc

Nu te teme niciodata de umbre. Ele arata doar ca exista lumina in apropiere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Io mai cumpar de pe site-uri frantuzesti: unul verificat pentr sot, un furnizor de incaltaminte masculina care se numeste Bexley (sper ca nu e reclama). Accepta doar plata prin OP din Romania si marea majoritate prefera aceasta modalitate.
De pe ebay se poate cumpara cu cardul in valuta si stiu sigur ca si de pe amazon.

Mergi la inceput