Pacientele Dr. Mihalache, CFR2 (cap.5)
Raspunsuri - Pagina 2
piccaflor spune:
Buna fetelor!
Claudia sper din tot sufletul ca se simte mai bine catelusa ta...si sper ca te-ai mai linistit si tu...am eu asa o presimtire ca o sa fie totul ok si Lady se va intoarce acasa mai jucausa ca oricind..

...
Sper sa ne dai vesti bune cit mai curind...
Bubulina1 bine ai venit!
....
Iti urez si tie ceea ce le urez tuturor fetelor de aici:un bebe frumos si grasun...
Va pupic pe toate
kla78 spune:
salutari gagici!
BUBULINA-bine ai venit si iti urez sedere cat mai scurta.....iti doresc sa fugi cat de repede la mamici!despre cabinet eu nu-ti pot da informatii ca nu sunt la acea dr. dar iti va raspunde fetele care sunt acolo
NATASHA,PICCAFLOR,TERRAPIN-

va multumesc pt incurajari...adevarul e ca aveam nevoie sa ma sustina cineva moral......am fost azi la LADY si surpriza:si-a revenit ok dupa operatie si cel tarziu miercuri daca va merge bine o voi lua acasa........tot personalul de la acea clinica au frica de ea,pe toti ii musca.....nici nu se pot uita catre ea ca isi si arata dintisorii
e tare naravasha!!!
incepe o noua luna fetelor,sparge careva gheata?ar fii timpul.....
va pup fetelor si chiar daca am deviat de la subiect nu am uitat dorinta noastra de a fii mamici
Natasha71 spune:
Bubulina,

bine ai venit! Sa stii ca eu am fost si mai tarziu la d-na dr. la cabinet, pe la 19,30... totul e sa suni sa te programezi si sa spui ca nu poti ajunge mai devreme de ora 19. Te asteptam cu vesti bune!
Claudia, sunt bucuroasa pt Lady, ea e bine, si tu esti bine! Ti-am zis eu sa nu disperi?
Cine sparge gheata, buna intrebare...
bubulina1 spune:
Va multumesc mult pentru primire! Am sunat azi la cabinet si m-a programat la 19.30, asa ca am timp sa ajung de la servici. Nu stiu cat de repede voi trece si eu la gravi, noi incercam de la inceputul anului sa avem un bebe
dar se cam lasa asteptat. Am fost deja in aprilie la unul dintre cei mai buni specilaisti in infertilitate, mi-a dat sa fac o serie de investigatii dar nu am reusit sa fac decat HSG si analizele hormonale, din considerente financiare. Rezultatele nu au fost prea imbucuratoare, in urma unei anexite am numai o trompa permeabila iar prolactina mi-a iesit cam 900... Asa ca vreau sa merg mai departe, am inteles ca doamna doctor face monitorizare si desi stiu ca am ovulatie naturala, datorita prolactinei marite sansele mele de conceptie sunt cam nule...
Va doresc o seara minunata si la cati mai multi 
piccaflor spune:
Buna dimineata!
Kla ai vazut?...presimtirile mele nu dau gres..
...ma bucur mult pt tine si pt Lady...

...
Azi ma duc sa ma interesez unde poate merge sotul meu pt a face o spermeograma...el vine tirziu de la serviciu asa ca trebuie sa ma ocup eu de programare...m-am gindit eu (de fapt asa mi-a sugerat si medicul),ca e mai bine sa vedem mai intii daca
sint in regula...sa nu incep eu cu investigatiile si dupa aceea sa se descopere ca de fapt problema e la el...
Desi sint convinsa ca problema e la mine...
Sper din tot sufletul sa se rezolve si sa fiu
in curind...si pt voi toate sper acelasi lucru..
...
Va pupic
MURA spune:
Natasha, termenul de valabilitate al fiolelor este 2006 deci te asteapta pe tine.
Iti dau nr. meu de tel. si cand ai nevoie ma suni si chiar daca nu sunt eu acasa o sa vorbesc sa ti le aduca cineva.
Ti-am spus pretul 350.000/fiola. Am 15 fiole disponibile. Chiar daca nu ai nevoie de toate iti dau cate ai nevoie. Pentru prima inseminare si eu le-am cumparat de la Tia .
Iti tin pumnii sa reusesti din prima.
Bubulina bine ai venit. Sper sa fi foarte multumita de Dr. Mihalache si sa nu regreti alegerea facuta. Nici eu nu am regretat-o si crede-ma am fost la cei mai renumiti profesori si doctori de pe la noi, am cheltuit cat pentru 2 FIV-uri si nu am rezolvat nimic.
Kla si eu te inteleg perfect pentru ca si eu am 2 fete (brac german) si 3 pisicute. Si aveti dreptate , pentru noi ele sunt copii nostri, un surogat cu sufletel care ne ajuta sa trecem mai usor peste toate problemele. Dupa inseminari cand zac in pat de durere stau langa mine si parca stiu prin ce trec.
Piccaflor, nu trebuie neaparat sa stie dr. ca nu a trecut un an, este o minciunica pe care o poti spune mai ales ca nu mai sunt decat 2 luni pana sa se faca anul. Analizele dureaza destul si le poti face in aceste 2 luni pentru a scurta perioada. Eu am inceput la 24 de ani investigatiile si uite ca am ajuns la aproape 30 si abia acum am aflat de la Dr. Mihalache care este problema mea de fapt.
Fetelor va tin pumnii la Laparo sa iasa bine.
Eu o sa plec vineri pe 2 septembrie in concediu si o sa revin pe 12-13.
Voi sa fiti cumintele cat timp sunteti singurele si sa postati numai vesti bune cat lipsesc eu.
Va pup pe toate si multa bafta.
Natasha71 spune:
Bubulina, foarte bine ca ai ales monitorizarea, sunt sigura ca d-na dr. o sa-ti recomande si niste analize de facut, dar macar poti afla relativ repede care este situatia, fara sa bajbai.
Piccaflor, nu stiu daca esti din Bucuresti, dar oricum daca este vorba de spermograma, d-na dr. Florina o sa-ti recomande sa faceti spermograma la d-na dr. Matei, care este cel mai bine cotat biolog de pe la noi, analiza este complexa. Asa ca, nu va grabiti sa o faceti in alta parte, noi am facut-o la medsana inainte sa devin pacienta dansei si rezultatele sunt mult mai sarace in continut.
MURA, draga mea, eu iti doresc de pe acum concediu super, sa vii plina de viata si de sperante! Eu iti multumesc mult pt menogon, fii sigura ca daca d-na Florina zice sa fac, ti le cumpar. Dar sa nu te superi pe mine ca te intreb acum, mi se pare mie sau ai renuntat?
Simt un fel de amaraciune in cuvintele tale... Chiar nu vrei sa mai incerci? O pauza este bine-venita, dar mai gandeste-te... Tare mult m-am atasat de tine, si acum te simt asa de trista...
Cuvintele uneori sunt de prisos, dar eu cred ca vei gasi resursele o iei de la capat (din nou)!
piccaflor spune:
Buna dimineata fete frumoase!
Mura sa te distrezi in concediu si sa ne dai vesti bune la intoarcere...
Eu o sa incerc sa ma duc...de mintit nu pot sa-l mint intrucit pe ultima foaie cu rezultatul in urma controlului scrie ca incerc sa ramin insarcinata din luna Noiembrie...si trebuie sa ma duc cu dosarul cu fise,foite etc ,de fiecare data cind merg la control...eu o sa sun pt o programare...astept sa vad daca vin rushii(ca nu se stie niciodata nu?)si dupa aceea ma duc...
Natasha iti multumesc mult pt informatie...dar eu locuiesc in Italia...
Ieri am fost la medicul de familie si i-am luat sotului meu trimitere pt spermeograma...sper sa se duca zilele astea...
Pupici multi
Ioana75 spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru urari
! Am ajuns si noi ieri acasa; aveti citeva pozici aici. Sint cam intunecoase, facute cu mobilul. Bebe a avut glicemia mica, dar i-au stimulat pancreasul si acum totul e in ordine.
Vreau si eu sa urez bun venit fetelor noi, si sa le urez mult noroc, as ramina
cit mai repede si sa-si tina puiutii sanatosi in brate dupa 9 luni
. Sa stiti ca o sa va citesc si o sa va incurajez in continuare
.
Ioana
kla78 spune:
PICCAFLOR-ai ales un lucru bun sa-ti trimiti barbatelul la analiza,si cum ti-a zis si MURA,poti merge la alt medic si sa-i zici ca sunteti impreuna de mai mult de 1 an......asa incepi investigatiile mai repede.....eu am inceput de la 21 de ani si acum am 27...sunt lucruri care necesita multa rabdare si timp....eu oricum iti doresc sa ramai cat mai repede si sa nu mai fie nevoie de nici o analiza
MURA-concediul placut si pupici la catelusele tale!
NATASHA-
eu m-am mai linistit ....lady lu'mama e acasa....desi nu poate saraca sa umble se vede pe ochisorii ei ca se simte in siguranta cu noi.......la spital a muscat tot personalul.....nimeni nu se putea apropia de ea numaai daca aveau manusi de sarma![]()
acum ma rog sa poata sa umble cat mai repede ....
pupici fetelor