Cunoasteti detergenti speciali pt. bb?
![](images/user_woman.png)
Cunoasteti daca exista un detergent recomandat pt. spalarea hainelor bebelusilor
Pielea fetitei mele este mai sensibila si as vrea sa schimb si detergentul pt.hainutele ei.
Raspunsuri
Delia spune:
Eu folosesc pentru bebe detergent lichid Persil si nu am avut niciodata probleme.
Nu am vazut insa nici unul special pentru bebei.
Delia si Codrin
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anaid spune:
Nu stiu daca exista detergenti speciali pentru copii, dar, daca exista, tot detergenti sunt si pot irita pielea unor bebelusi mai sensibili. Cred ca e important ca hainele sa fie clatite bine-bine, indiferent de tipul de detergent (eventual un ciclu suplimentar de clatire?).
dodo spune:
Incearca OMO sensitive, ca asta nu are parfum si este pt. piele sensibila, ar trebui sa-l gasesti si in RO.
oanaesn spune:
Eu ii spal lucrurile lui bebe cu Perwool. Am vazut ca a aparut la Mega la lucruri pentru copii si detergent, dar nu l-am incercat.
MariaM spune:
Eu tot cu Persil spal lucrusoarele..la recomandarea pediatrei...si nu stiu sa existe in Ro, detergent pt copii..
te pup
Maria
mariailin spune:
Am o prietena care spala lucrusoarele fetitei ei cu sampon pentru bebelusi. Dar asta la inceput (ca ea e super precauta) caci pe urma nu mai facea fata. Acum le spala cu detergent normal numai ca le clateste f. bine.
Maria
Luizax spune:
Cu shampoon? hihihi, si macar se spalau bine?
Nu conteaza cu ce detergent/sapun speli hainutzele bebelului...ideea e (dupa cum ti-au zis si fetele) sa le clatesti fffffff bine ca sa nu mai ramana nici o urma de detergent in ele (fie el de bebei sau de oameni mari).
Luizax - karkotash shef!
madishor spune:
Exista un detergent lichid antialergic de la Amway - SA8 cu Gelzyme. Costa destul de mult (~600.000 lei/1.5 l), dar pe noi ne tine cca 6 luni, asa ca merita. E f. bun si ne-a fost recomandat de dermatolog.
milenadinu spune:
Filetti-senzitive,pe baza de sapun pur ( zic ei ), fara soda sau enzime.Noi l-am folosit de la inceput, si cand ii spalam lucrusoarele de mana, si de catva timp la masina de spalat, sunt foarte multunmita, nu a avut Tomi niciodata probleme din cauza lui, numai ca nu prea scoate petele.M-as mira sa nu se gaseasca si in Ro, pretul e aici putin mai ridicat.
mari spune:
Detergent special pt. bebelusi eu am cumparat de la Amway! Nu e foarte ieftin, dar eu zic ca merita banii !
Pe curind
Mari