Cunoasteti detergenti speciali pt. bb?
Cunoasteti daca exista un detergent recomandat pt. spalarea hainelor bebelusilor Pielea fetitei mele este mai sensibila si as vrea sa schimb si detergentul pt.hainutele ei.
Raspunsuri
Delia spune:
Eu folosesc pentru bebe detergent lichid Persil si nu am avut niciodata probleme.
Nu am vazut insa nici unul special pentru bebei.
Delia si Codrin
anaid spune:
Nu stiu daca exista detergenti speciali pentru copii, dar, daca exista, tot detergenti sunt si pot irita pielea unor bebelusi mai sensibili. Cred ca e important ca hainele sa fie clatite bine-bine, indiferent de tipul de detergent (eventual un ciclu suplimentar de clatire?).
dodo spune:
Incearca OMO sensitive, ca asta nu are parfum si este pt. piele sensibila, ar trebui sa-l gasesti si in RO.
oanaesn spune:
Eu ii spal lucrurile lui bebe cu Perwool. Am vazut ca a aparut la Mega la lucruri pentru copii si detergent, dar nu l-am incercat.
MariaM spune:
Eu tot cu Persil spal lucrusoarele..la recomandarea pediatrei...si nu stiu sa existe in Ro, detergent pt copii..
te pup
Maria
mariailin spune:
Am o prietena care spala lucrusoarele fetitei ei cu sampon pentru bebelusi. Dar asta la inceput (ca ea e super precauta) caci pe urma nu mai facea fata. Acum le spala cu detergent normal numai ca le clateste f. bine.
Maria
Luizax spune:
Cu shampoon? hihihi, si macar se spalau bine?
Nu conteaza cu ce detergent/sapun speli hainutzele bebelului...ideea e (dupa cum ti-au zis si fetele) sa le clatesti fffffff bine ca sa nu mai ramana nici o urma de detergent in ele (fie el de bebei sau de oameni mari).
Luizax - karkotash shef!
madishor spune:
Exista un detergent lichid antialergic de la Amway - SA8 cu Gelzyme. Costa destul de mult (~600.000 lei/1.5 l), dar pe noi ne tine cca 6 luni, asa ca merita. E f. bun si ne-a fost recomandat de dermatolog.
milenadinu spune:
Filetti-senzitive,pe baza de sapun pur ( zic ei ), fara soda sau enzime.Noi l-am folosit de la inceput, si cand ii spalam lucrusoarele de mana, si de catva timp la masina de spalat, sunt foarte multunmita, nu a avut Tomi niciodata probleme din cauza lui, numai ca nu prea scoate petele.M-as mira sa nu se gaseasca si in Ro, pretul e aici putin mai ridicat.
mari spune:
Detergent special pt. bebelusi eu am cumparat de la Amway! Nu e foarte ieftin, dar eu zic ca merita banii !
Pe curind
Mari